L’horòscop diari del 15 de juliol

Aquí tens les prediccions d'aquest dilluns, 15 de juliol

  • Si vols rebre al mòbil les teves prediccions diàries de l'HORÒSCOP D'AVUI de manera gratuïta, fes clic aquí.

  • Si vols llegir la predicció completa de l'HORÒSCOP D'AVUI en castellà, fes clic aquí.

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

Tindràs ganes d'una trobada explosiva, però a l'altra part li ve més de gust dialogar i fer passejos agafats de la mà per un parc.

La sort et somriu i apareix per a tu l'ocasió d'adquirir alguns productes que vols a un gran preu. Encara que corres el risc d'acumular per sobre de les teves possibilitats!

El teu cos serà molt receptiu als massatges i al contacte humà, així que per què no demanes una cita amb un fisioterapeuta?

Si vols rebre la predicció completa d'Àries d'avui al teu mòbil, clica aquí

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

Gràcies al bon clima que regala la Lluna, l'atmosfera de la teva vida matrimonial t'omplirà d'alegria i felicitat: Estaràs encantat amb el gir dels esdeveniments, tot et vindrà bé i et semblarà fàcil.

El teu do artístic és molt elevat, com si les muses de l'antic Olimp t'haguessin visitat al vespre. Aprofita les teves creacions i pensa com fer diners amb elles.

La majoria dels nadius tindran una bona resistència. Un bon fons que permetrà tenir èxit, si han de demostrar que estan en forma.

Si vols rebre la predicció completa de Taure d'avui al teu mòbil, clica aquí

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Estàs disposat a fer un gir radical en les teves relacions íntimes. Sospites que la teva parella s'ha cansat de realitzar sempre el mateix en el llit. Busca novetats.

No pots anar al banc pensant que et concediran els diners que necessites sense oferir cap garantia de devolució. Ets molt ambiciós, sense pensar en les conseqüències que té muntar una empresa.

Avui posaràs a prova la teva condició física, sigui perquè perds l'autobús o perquè has de carregar amb molt de pes. No pots improvisar tant, necessites organitzar-te millor.

Si vols rebre la predicció completa de Bessons d'avui al teu mòbil, clica aquí

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

Es donarà l'ocasió de barrejar l'amor amb els negocis o els estudis. En el cas que siguis una persona amb poder, vés amb compte: l'altra part podria estar aprofitant-se, veient en tu una bona probabilitat de pujar ràpidament l'escala.

Pots tenir amb un cop de sort pur a través de jocs d'atzar. Encara que si veus que després d'una petita inversió no ganes no continuïs gastant!

Si pateixes sobrepès, tindràs l'oportunitat de començar a resoldre el problema de manera efectiva.

Si vols rebre la predicció completa de Cranc d'avui al teu mòbil, clica aquí

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

Les teves paraules són les que fan i desfan la teva realitat afectiva. Els qui estan solters, pot ser que recapacitin sobre el que arrosseguen del passat.

Vigila amb xafarderies i comentaris insidiosos sobre una persona del teu entorn laboral. Podries deixar-te dur per la maldat aliena i ficar-te en un problema.

L'energia de la lluna en un signe de l'element terra ajuda al fet que tinguis més consciència de les teves postures. Et fa sentor amb la columna més alineada i millorarà la teva salut en general.

Si vols rebre la predicció completa de Lleó d'avui al teu mòbil, clica aquí

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

Per garantir el bon funcionament de la relació necessites aportar una mica més per part teva. Val la pena que t'empassis l'orgull i et disculpis amb la teva parella, en cas d'error.

Encara que et sembli una cosa molt antiga, no et vindria malament anar a la compra amb una calculadora, sobretot si portes els diners justos. Compra només el necessari.

Comences la setmana prenent-te de debò això de la dieta. Trauràs de l'armari tots els productes que t'engreixin. A més de cuidar l'alimentació, faràs més exercici.

Si vols rebre la predicció completa de Verge d'avui al teu mòbil, clica aquí

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

Els problemes familiars dificultaran la pau i l'harmonia en la teva relació amorosa avui. Pot ser que tinguis diferències d'opinió amb la teva parella per aquest motiu. Els sentiments d'inseguretat tindran també un impacte negatiu.

Les teves necessitats financeres es compliran amb cert retard. Això implica que hauràs d'utilitzar més sovint els teus estalvis. És probable que sol·licitis alguns préstecs que probablement has de liquidar aviat.

Gaudiràs de bona salut i un alt nivell d'energia. Estaràs actiu i enèrgic. Pot ser que tinguis problemes amb la salut dels teus fills.

Si vols rebre la predicció completa de Balança d'avui al teu mòbil, clica aquí

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

Si t'avorreixes i intentes barallar-te, només trobaràs una bandera blanca a les mans de la teva parella, que prefereix fer l'amor que la guerra.

Una mica de serietat: és el que et demanen els astres i el que tu mateix t'has d'exigir. I és que a la teva feina hauràs de concentrar-te i fer un pas enrere per preparar el terreny per a futurs desenvolupaments.

Molts nadius se sorprendran en veure's sense gana amb un nus de l'estómac. Tot serà conseqüència de l'estrès: aprèn a delegar, encara que no és un art senzill.

Si vols rebre la predicció completa d'Escorpí d'avui al teu mòbil, clica aquí

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

Gran dia per experimentar bons moments amb la parella, la comunicació serà fluida i el contacte tendre i amorós farà que la relació s'enforteixi encara més. No temis expressar tot allò que portes en el teu interior.

Gran moment per als negocis i l'economia en general per als Sagitari durant el dia d'avui el final d'aquesta setmana. Els Astres estan alineats a favor teu.

Cal que et prenguis les coses amb més calma. Si segueixes així, acabaràs tenint greus problemes d'ansietat.

Si vols rebre la predicció completa de Sagitari d'avui al teu mòbil, clica aquí

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

Sortiran a la llum molts dels problemes emocionals que estàs vivint perquè puguis reparar-los i considerar altres maneres de fer i de ser en la teva vida romàntica. Potser és un bon moment per demanar disculpes i començar de nou.

En el moment actual t'adonaràs de les dificultats econòmiques que tens i per això hauràs de començar a retallar despeses.

Utilitza aquest dia per meditar i descansar, necessites reposar-te de tots els esforços d'aquest llarg dia.

Si vols rebre la predicció completa de Capricorn d'avui al teu mòbil, clica aquí

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

Si les coses van bé en la vida amorosa, les relacions d'amistat, en canvi, poden patir a partir d'avui. Alguns amics simplement ja no fan clic en la forma en què has evolucionat i les relacions comencen a refredar-se per si soles.

És cert que treballes molt, vols aprendre i estàs disposat a emprar tots els teus recursos per aconseguir l'èxit. No obstant això, al mateix temps, tractes amb gran cura la teva vida privada i familiar.

Tens totes les possibilitats de gaudir d'una excel·lent forma física, almenys avui. Aprofita-ho i comença a entrenar.

Si vols rebre la predicció completa d'Aquari d'avui al teu mòbil, clica aquí

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

No prestis massa atenció al que et diuen persones que no saben dels teus sentiments i pretenen portar-te a un lloc inhòspit de la teva vida sentimental.

Vés amb compte amb la paraula que els manipuladors exerceixen sobre tu. T'oferiran formar part d'un projecte o negoci poc legal o confús. No paguis ni confiïs un sol cèntim a persones de les quals no coneguis els seus antecedents.

Aprofita algun moment que tinguis lliure per a una escapada que permeti connectar amb les energies presents en la naturalesa.

Si vols rebre la predicció completa de Peixos d'avui al teu mòbil, clica aquí


Comentaris

envia el comentari