L'horòscop diari del 15 de gener

Aquí tens les prediccions d'aquest dimecres, 4 de setembre

language-es language-en language-fr
  • Si vols llegir la predicció completa del teu signe, fes clic al títol del signe.

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

Deixa d'assotar-te amb el fuet de la culpa, si les coses entre la teva parella i tu no han anat especialment bé en els últims temps. L'amor, així com la pròpia vida, són un viatge en una muntanya russa en la qual hi ha emocions i adrenalina, pujades… i també baixades.

Passes per un moment de dificultat econòmica? Val la pena, llavors, dir adéu a aquestes joies familiars que estan oblidades en un calaix.

El teu sisè sentit és molt fi i a través dels teus somnis podries rebre bones indicacions sobre el que més et convé fer amb la teva vida.

Si vols rebre la predicció completa d'Àries d'avui al teu mòbil, clica aquí

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

No hi ha pitjor sord que aquell que qui no vol escoltar, veritat? Els astres et pregunten això perquè estàs ignorant les preocupacions quotidianes que té la teva parella. Està lluitant pel seu buit dins de la teva vida, però no t'adones.

Deixa de vanagloriar-te dels teus mèrits i procura fer passos més sòlids cap al camí de l'excel·lència. No està de més que tantegis ampliar la teva formació cap a noves competències, que et portin a feines més ben remunerades.

Si t'acostumes a aixecar amb dolors d'esquena, potser vas necessitant un canvi de matalàs.

Si vols rebre la predicció completa de Taure d'avui al teu mòbil, clica aquí

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

La vida romàntica es veurà equilibrada per acció dels astres a partir de la tarda. Gràcies a la lluna tindràs un merescut descans pel que fa als canvis i problemes sentimentals.

La comunicació cobra un espai especial durant aquesta jornada de manera que pots fer gala dels teus millors dots de conferenciant.

Tensió en les espatlles, dolors de clatell, pujades de tensió arterial, insomni i mal humor són uns dels pocs problemes que pot ocasionar el fet que no puguis mantenir un control de la teva activitat mental.

Si vols rebre la predicció completa de Bessons d'avui al teu mòbil, clica aquí

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

Has d'armar-te de valentia i fortalesa i preparar-te per treure a flotació la teva història d'amor. Hi ha un sot important en el vostre camí comú i hauràs de barallar contra la monotonia perquè el picant torni a la vostra vida.

La feina et treu més hores del teu dia del qual deuria. Tens certa addicció a exercir les teves tasques, i arriba un moment en el qual no saps separar la teva vida laboral de la professional.

T'estan apareixent nafres en la boca o en els llavis? Pot ser conseqüència de l'estrès que vius darrerament.

Si vols rebre la predicció completa de Cranc d'avui al teu mòbil, clica aquí

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

El teu estil de comunicació serà molt prudent i intentaràs veure totes les situacions del dia de manera imparcial i justa. Això pot aportar-te un nou enfocament a l'hora d'abordar discussions de parella.

Arribaran a tu notícies interessants i xafarderies sobre excaps o ex-companys. Et plouran ofertes de feina. Tantes, que hauràs de començar a rebutjar alguna.

La lluna en Balança està influenciant els teus ronyons així que vigila la ingesta de sal en els teus aliments, evita els greixos saturats i olis refinats i hidrogenats i, si fumes, digues-li adéu d'una vegada al tabac.

Si vols rebre la predicció completa de Lleó d'avui al teu mòbil, clica aquí

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

Estàs en bona sintonia amb l'univers, i per això et ve de gust fer canvis en la teva manera de viure les relacions sentimentals. No et ve de gust callar-te allò que consideres injust, l'inconformisme no va amb tu durant aquest dia!

És important que temperis el teu caràcter, si tens una entrevista de treball, i més si optes a un lloc que t'aniria com a anell al dit! Prendre't una de til·la abans d'entrar a la trobada és una gran idea.

Aquells que hagin de viatjar podrien afrontar alguns marejos o maldecaps, associats al moviment.

Si vols rebre la predicció completa de Verge d'avui al teu mòbil, clica aquí

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

Els solters del signe, hauran encara d'esperar una mica més per tenir una relació romàntica. Això no vol dir que no puguin tenir aventures sexuals o romanços passatgers, però de moment res estable apareix en la teva vida.

Quant a les finances, els Balança han de ser molt astuts i previnguts en aquest aspecte. No et confiïs i guarda sempre una part dels teus ingressos per tenir la possibilitat d'usar diners extra quan ho necessitis.

Pel que fa a la salut, podries caure en la mandra de forma molt fàcil quan saps perfectament que no et convé una vida sedentària.

Si vols rebre la predicció completa de Balança d'avui al teu mòbil, clica aquí

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

Les relacions es tornen més profundes i les visions de futur que planegin avui tenen grans possibilitats de ser concretades en un futur pròxim. És una excel·lent data per traçar un recorregut mental de cap al destí al qual vols dirigir-te en les teves relacions afectives i quan estàs disposat a brindar de tu.

Les idees comercials que tinguis en aquesta jornada poden ser brillants, si permets que la teva imaginació connecti amb les necessitats del públic amb el qual et vincules.

El teu cos i la teva ment estan en sintonia. Si estàs disposat a realitzar alguns canvis, veuràs grans resultats.

Si vols rebre la predicció completa d'Escorpí d'avui al teu mòbil, clica aquí

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

El teu horòscop en l'amor per a avui Sagitari prediu un dia on la teva capacitat d'empatia serà molt elevada. T'interessa conèixer als que t'envolten, especialment als teus éssers estimats, d'una forma més completa.

En l'econòmic, la predicció dels Astres diu que estàs duent a terme tot un treball d'ordenació de les teves finances. En el terreny professional, l'aprenentatge serà la clau d'avui.

Per a la teva salut, la predicció de l'Horòscop parla de nous hàbits i rutines diàries de cura personal.

Si vols rebre la predicció completa de Sagitari d'avui al teu mòbil, clica aquí

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

Estàs sent beneït pels astres en els assumptes referits a l'amor. Et veus més sensual i atractiu que mai i et serà molt fàcil guanyar l'atenció d'aquelles persones que tant t'interessen.

Queden pocs dies perquè Mercuri s'acomiadi del teu signe pel que hauràs de realitzar les gestions que portin major urgència per prendre l'impuls i moviment que atreu aquesta energia.

L'insomni és un mal que afligeix a moltes persones en l'actualitat i els nadius dels últims deu dies en particular no seran l'excepció. És que estàs vivint molts canvis, Capricorn.

Si vols rebre la predicció completa de Capricorn d'avui al teu mòbil, clica aquí

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

Per a l'amor avui l'horòscop prediu que els Aquari sentiran que l'Univers els està sotmetent a una prova. De fet, així és, el teu ser intern està tractant de veure que forts són els fonaments de les teves relacions.

En el professional, avui et guiaràs molt per la teva intuïció a l'hora de prendre decisions. L'experiència que has adquirit amb el temps, et serveix, però també has de deixar un espai per al nou.

La predicció per a la teva salut avui Aquari, parla d'un nou cicle on et sents atret per formes alternatives de vida. També l'autoanàlisi o desenvolupament espiritual formaran part de la teva cerca a partir d'ara.

Si vols rebre la predicció completa d'Aquari d'avui al teu mòbil, clica aquí

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

Tants missatges i emoticones de cors atabalaran al teu cònjuge. Heu de desconnectar algunes hores al dia per així trobar-vos a faltar i valorar el vostre amor. Arribaran als teus sentits rumors sobre que el teu fill s'està convertint en l'abusador de classe.

En l'àmbit professional sentiràs estancament i tot s'endarrerirà. Això et causarà mal humor i frustració. La paraula clau relacionada amb diners en aquest dimecres serà austeritat.

Mentalment serà un dia on semblarà que un núvol negre et persegueixi allà on vagis. Et semblarà que està tot en contra de tu per molt bones que siguin les teves intencions.

Si vols rebre la predicció completa de Peixos d'avui al teu mòbil, clica aquí


Comentaris

envia el comentari