L'horòscop diari del 15 de febrer de 2020

  • Si vols llegir la predicció completa del teu signe, fes clic al títol del signe.

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

Tens un aire seductor molt gran, qualsevol pot caure rendit davant teu en aquest dia. La teva parella pot donar-te certes llibertats, però encarrega't de no fer res del que et puguis penedir, en cas contrari estaràs confonent aquesta llibertat amb llibertinatge.

Els qui desitgen anar-se de viatge (per les seves pròximes vacances o per a una futura lluna de mel, per què no!) aconseguiran trobar bones oportunitats a preus raonables.

Beu bastant aigua i ajudaràs a treballar als teus ronyons, perquè estaran una mica més sensibles o febles de l'habitual.

Si vols rebre la predicció completa d'Àries d'avui al teu mòbil, clica aquí

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

El solter està en un moment en el qual li costa llançar-se a la piscina quan algú li agrada. El teu pensament analític et fa veure'l tot des de diferents prismes, i al final, la covardia acaba per governar-te.

La feina et té amb el cap ple de preocupacions. Les teves tasques sols dur-les a terme amb soltesa, però a vegades intentes ajudar els teus companys a tirar endavant les seves i aquí és quan t'ofusques.

Per allunyar l'estrès acumulat durant tota la setmana, res et resultarà més sanador que respirar profund a l'aire lliure, en un enclavament natural bonic.

Si vols rebre la predicció completa de Taure d'avui al teu mòbil, clica aquí

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Les configuracions astrals d'aquesta jornada de dissabte mostren una tendència a gaudir de les coses simples de la vida. Les tasques rutinàries quan es realitzen de dos tenen un altre sabor.

La teva llar i els teus estris personals necessiten un nou toc de la teva energia i això requerirà alguns recursos. Però no et preocupis, Bessons, els resultats de debò ho valen. Et sentiràs molt bé encara que estiguis cansat.

És possible que després d'una jornada àrdua el teu cos necessiti un confortable bany d'immersió en escuma.

Si vols rebre la predicció completa de Bessons d'avui al teu mòbil, clica aquí

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

Tens una lluita interna durant aquest dissabte de febrer, perquè el teu cap vol una cosa, però el teu cor et dicta una altra molt diferent (o fins i tot oposada). I és que pots sentir-te fortament atret per una persona que no et convé.

Tindràs molt desenvolupat el sentit de la moda i vendries la teva ànima al diable per tenir un bon grapat de diners per gastar en la renovació del teu armari.

Tindràs molta fortalesa per renunciar als hàbits que danyen la teva salut, com fumar o ficar-te al llit massa tard.

Si vols rebre la predicció completa de Cranc d'avui al teu mòbil, clica aquí

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

Si tens parella, podries veure't en la tessitura que una altra persona et cridi l'atenció i hagis de decidir entre la fidelitat o la diversió instantània sense amor. El solter també conquistarà algun cor aliè.

Els astres t'influencien a viure el moment i malbaratar diners. En la teva feina hauràs de començar a plasmar totes les teves idees i convertir-les en tècniques i metodologies. Ja no val el volàtil, és temps del concret.

Mentalment podràs observar els teus desitjos més profunds i foscos. Per canalitzar aquesta energia procura realitzar exercici i una llarga meditació.

Si vols rebre la predicció completa de Lleó d'avui al teu mòbil, clica aquí

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

Amb l'arribada del cap de setmana els teus sentiments i el teu sentit de l'humor es tornen impredictibles. Passaràs amb molta facilitat del riure al plor, i amb la teva parella el mateix connectes plenament que discuteixes de manera sonora.

Els nadius que es dediquen al sector de la comunicació tindran una bona oportunitat per a créixer dins de l'empresa. No obstant això, en qualsevol altre ofici també és possible pujar esglaons.

Et portaràs un gran esglai en una cosa relacionada amb la salut. Hi haurà alguna cosa que et desconcerti, però si visites al teu metge comprovaràs que tot estava en ordre.

Si vols rebre la predicció completa de Verge d'avui al teu mòbil, clica aquí

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

Especialment per als solters, és un moment per connectar-se amb persones d'orígens molt diferents de tu, aprendre de les seves perspectives, ampliar les teves experiències i expandir la teva ment, d'aquesta forma obriràs camí cap a l'amor veritable.

Quant a la teva predicció econòmica, els Astres pronostiquen que avui els esdeveniments t'obligaran a plantejar-te un pla d'estalvi de debò.

Per a la salut, podràs trobar moments per desintoxicar el teu cos, relaxar-te i gaudir. També et recorda el valor d'alimentar el teu esperit i imaginació juntament amb les teves activitats més mundanes.

Si vols rebre la predicció completa de Balança d'avui al teu mòbil, clica aquí

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

Si ets d'aquells que es troben solters, no dubtis a avançar amb confiança en la direcció dels teus desitjos. És millor fracassar que perdre l'ocasió d'un amor com a pocs.

És una jornada molt bona per a aquells nadius que es dediquen a l'estètica, l'art i la bellesa. Si desenvolupes activitats professionals del tipus artístic, les teves possibilitats d'avançar en un projecte creatiu són extremes. No és un bon dia per fer tasques tedioses o repetitives sinó per deixar volar la imaginació i la intuïció.

Tendència als estats gripals fruit de lleus descuits com sortir de casa amb els cabells mullats o no rentar-te bé les mans.

Si vols rebre la predicció completa d'Escorpí d'avui al teu mòbil, clica aquí

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

Els solters que acaben d'iniciar un romanç o aventura amorosa, hauran de tenir els peus ben plantats a terra. D'aquesta forma, podran gaudir al màxim de l'experiència, però sense projectar res que els porti frustració en un futur immediat.

Per a la teva economia, els Astres et recomanen pensar dues vegades abans de fer alguna cosa. També és possible que hagis de fer despeses innecessàries mentre satisfàs les teves necessitats diàries.

Per a la teva salut, els esforços que has realitzat últimament per millorar el teu benestar estan mostrant ara els bons resultats.

Si vols rebre la predicció completa de Sagitari d'avui al teu mòbil, clica aquí

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

Gaudeix d'aquest dissabte. Poques vegades tens tants premis astrals com ara. Encara que has de cuidar-te dels sentiments intensos que Mart en mal aspecte a Venus portarà per a tu.

És un dissabte una mica complicat quant a l'economia, ja que en lloc de conservar els teus estalvis t'inclinaràs a gastar més del compte.

És possible que et costi associar el teu benestar amb la mostra física de l'afecte però descobriràs que l'amor, les abraçades i els petons aporten salut a la teva vida.

Si vols rebre la predicció completa de Capricorn d'avui al teu mòbil, clica aquí

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

La teva predicció en l'amor avui dissabte Aquari parla d'un període d'oportunitat per a la teva vida personal, orientació emocional i perspectiva familiar. Tindràs una gran iniciativa i motivació per superar obstacles i fer canvis significatius.

Quant a la predicció econòmica per a avui, és hora de repensar, revisar i reorganitzar els teus plans. D'altra banda, en l'àmbit laboral, és important que alliberis el control.

Per a la teva salut, la predicció d'avui augura la necessitat de fer canvis en la teva llar o món domèstic i en les condicions o arranjaments de vida.

Si vols rebre la predicció completa d'Aquari d'avui al teu mòbil, clica aquí

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

La Lluna en quart creixent en Escorpí pot influenciar-te de manera paranoica. Pots creure que veus senyals d'infidelitat on no n'hi ha. O tot el contrari, pots sentir que tens una connexió molt profunda i espiritual amb la teva ser estimat.

Hauràs de fer una compra relacionada amb millorar la teva salut. No escatimis en aquesta despesa, ja que té una gran influència en el teu benestar del dia a dia.

Una mala postura en dormir podria causar-te un mal de cap intens i molèsties agudes en les cervicals. La solució pot ser canviar de coixí.

Si vols rebre la predicció completa de Peixos d'avui al teu mòbil, clica aquí


Comentaris

envia el comentari