L'horòscop diari del 15 d'agost

Aquí tens les prediccions d'aquest dijous, 15 d'agost

  • Si vols rebre al mòbil les teves prediccions diàries de l'HORÒSCOP D'AVUI de manera gratuïta, fes clic aquí.

  • Si vols llegir la predicció completa de l'HORÒSCOP D'AVUI en castellà, fes clic aquí.

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

Et mouràs sobre una bona base amb la persona que has triat per dipositar el teu afecte. Gràcies als astres es crea una història d'amor incipient i bell.

Si et va prestar diners a una persona, avui farà l'impossible per recuperar-ho, així que vés trencant la guardiola en la qual estaves guardant  els estalvis.

Seràs còmplice d'un amic o un familiar que t’explicarà que està enfrontant-se a una dura malaltia. Només cerca en tu una persona que l’escolti i li doni ànims, no que la compadeixi.

Si vols rebre la predicció completa d'Àries d'avui al teu mòbil, clica aquí

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

Atura qualsevol comportament que pugui atacar la teva idea de felicitat. Estàs orgullós de la teva relació, del que heu construït junts, digues-li-ho  a la teva altra meitat. Encara que ja ho sàpiga, són coses que mai estan de més tornar a escoltar!

Vés amb compte amb exagerar les teves aptituds i la teva formació acadèmica.  Si menteixes en el teu currículum, t'enxamparan, i abans del que creus.

Assegura't d'adoptar una dieta que optimitzi la ingesta de calci i fòsfor. El fetge de vaca o de pollastre és particularment recomanable i guisat amb vi blanc està deliciós!

Si vols rebre la predicció completa de Taure d'avui al teu mòbil, clica aquí

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Reserva temps per gaudir de moments d'intimitat excepcional amb la teva parella. Com a solter, vius la teva vida com millor et sembla.

El luxe i els gustos sofisticats et faran molt feliç i corres el risc de caure rendit davant alguna joia, un vestit d'alta costura, una obra d'art… Tens moltes opcions per triar, però no et resistiràs a la bellesa material.

Hi haurà en tu una tendència a l'exageració en salut provocada per una baixa tolerància al dolor. Un cop sense importància amb el cantó d'una taula, et semblarà una autèntica tortura.

Si vols rebre la predicció completa de Bessons d'avui al teu mòbil, clica aquí

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

El bon humor t'encoratja a estar més disponible per a la teva família. Hi ha un bon desig per a sortir amb amics i conèixer gent nova. En les parelles, et sentiràs plenament satisfet amb la teva forma d'estimar i de sentir.

A la feina sofriràs certs temors i les teves reserves són infundades: cal tenir-li respecte a la forma com un es guanya la vida, sobretot, si has d'invertir gran quantitat de diners.

Mantingues el cap fred, si t'intenten vendre la moto amb nous tractaments de salut que semblen gairebé màgics.

Si vols rebre la predicció completa de Cranc d'avui al teu mòbil, clica aquí

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

De tots els signes, ets el més afortunat aquesta jornada, ja que tots els astres del cel astrològic estan donant el millor als nadius de Lleó. Arriben sorpreses i regals.

Aquest dijous els assumptes relatius als diners cobren una vital importància per a tu, ja que hauràs d'afrontar un problema que involucra a més d'una persona. Pot ser que hagis de recolzar-te en els teus amics per poder pagar un deute.

Has sobrepassat certs límits en la teva alimentació i la veritat és que podries haver estat una mica més curós amb el tema de les calories.

Si vols rebre la predicció completa de Lleó d'avui al teu mòbil, clica aquí

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

Tens sentiments forts per una persona que coneixes fa poc temps i et fiques nerviós tan aviat com estàs en la seva presència. Seràs afectuós i sensual i comunicaràs les teves emocions amb gran amabilitat.

Per trobar una feina o mantenir l’actual, hauries de vigilar molt el que escrius i comentes a les xarxes socials, tant pròpies com d'uns altres.

Cuida la higiene dins de la teva llar, procura netejar més sovint els entorns on s'acumulen els bacteris com el bany o la cuina.

Si vols rebre la predicció completa de Verge d'avui al teu mòbil, clica aquí

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

Avui podràs posar de la teva part per arribar a una entesa amb la teva parella sobre un assumpte que us ha distanciat recentment. Saps molt bé Balança que les relacions de parella també oscil·len, és llei de vida, però això no t'impedeix tractar de recuperar l'equilibri.

Professionalment i laboralment sabràs eludir tots els problemes amb el major dels èxits. Tens la capacitat per  superar-te a tu mateix i establir estratègies que deixaran a tots amb la boca oberta.

Anímicament et sents bé, encara que saps que no estàs tant ple de felicitat com realment t’agradaria.

Si vols rebre la predicció completa de Balança d'avui al teu mòbil, clica aquí

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

Un bon vent de tendresa i sensualitat bufa en el teu entorn, Escorpí. Faries un pacte amb el mateix Diable perquè tot es quedés així. Congelaries aquest dia d'agost!

Demostres una gran creativitat en l’àmbit professional i manifestaràs un alt nivell de consistència en els teus objectius. Saps bé el que desitges, no estàs dispers en absolut.

Veure als teus fills jugar al jardí o escoltar una història que t’expliqui el teu avi serà molt gratificant, t'unirà a les teves arrels i eliminarà de la ment tot pensament negatiu.

Si vols rebre la predicció completa d'Escorpí d'avui al teu mòbil, clica aquí

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

Els solters que acaben de conèixer a algú del seu interès, aviat hauran d’afrontar una decisió important sobre la relació. L’important és la forma com ho vius i expresses, així que recorre a la teva llegendària sinceritat per aclarir les coses.

Avui faràs una despesa excepcional que no suposarà res negatiu per als teus ingressos. Comptes amb una economia bastant equilibrada durant aquest període de la teva vida.

Emocionalment, caminaràs regular d'ànims. Això és probablement no haver superat la pèrdua d’éssers estimats.

Si vols rebre la predicció completa de Sagitari d'avui al teu mòbil, clica aquí

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

Si estàs en una relació, avui pots rebre una declaració impactant sobre augmentar el teu compromís amb aquesta persona tan especial. D'aquesta forma se solucionaran problemes en comú o s'aconseguiran objectius nous que podrien entusiasmar-te molt.

Si estàs buscant ocupació, aquesta no arribarà a tu avui. Les respostes es veuen demorades però no et preocupis, arribaran aviat.

Els astres indiquen bona salut en general. Si exageres en dietes, exercicis i restriccions, però,  podries estar forçant el teu sistema i viure el col·lapse de la teva energia.

Si vols rebre la predicció completa de Capricorn d'avui al teu mòbil, clica aquí

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

Les tensions amoroses causades per la teva desconfiança tendiran a desaparèixer de mica en mica. Els Astres t'ajudaran a aclarir la teva ment i veure les coses des d'un altre punt de vista. Procura posar en pràctica una visió més àmplia de la teva forma de ser en les relacions.

En l'econòmic, els nadius d'Aquari continuaran sentint-se segurs i protegits pels Astres i no tindran por a arriscar.

En la línia de dies anteriors, la teva salut serà bona, però no estaria malament que a través d'una alimentació adequada i equilibrada, enforteixis el teu organisme. No siguis tan perfeccionista.

Si vols rebre la predicció completa d'Aquari d'avui al teu mòbil, clica aquí

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

Sentiràs tot el que l'altre sent i això t'ajudarà a ser més amable i comprendre els seus punts de vista. Si estàs solter, pot ser que avui rebis la visita d'una dona que t'acosta a l'amor, potser es tracta d'una amiga que pot presentar-te a l'amor de la teva vida.

Viuràs gran sobrecàrrega a la feina. Les necessitats de la teva empresa t'exigeixen major atenció o capacitat de gestió i això podria fer que et guanyi el cansament.

Qualsevol activitat que comencis per millorar tot el relacionat a les cures del teu cos, serà molt efectiu avui.

Si vols rebre la predicció completa de Peixos d'avui al teu mòbil, clica aquí


Comentaris

envia el comentari