L'horòscop diari del 14 de setembre

Aquí tens les prediccions d'aquest divendres, 14 de setembre

  • Si vols rebre al mòbil les teves prediccions diàries de l'HORÒSCOP D'AVUI de manera gratuïta, fes clic aquí.

  • Si vols llegir la predicció completa de l'HORÒSCOP D'AVUI en castellà, fes clic aquí.

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

El dia està agitat i és més possible que hi hagi ruptures o simulacres d’aquestes entre les parelles que nous enamoraments entre els cors solters.

El teu cap va per lliure i pot ser que perdis uns diners que tenies estalviat, o millor dit, que no recordis on ho vas guardar. Hauràs de remoure tota la casa, perquè et farà falta tenir-ho a mà!

Explora bé el teu cos i comprova que les teves pigues no canvien de grandària o d'aspecte. En el cas que fos així, acudeix al teu metge perquè les valori.

Si vols rebre la predicció completa d'Àries d'avui al teu mòbil, clica aquí

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

Has elevat el llistó en les últimes setmanes en l'amor, però no et rendeixes a trobar una felicitat idíl·lica. El teu esforç per fer somriure a la persona que estimes és enorme.

Hauràs de retallar les despeses d'alguns membres de la teva llar, que faran compres com si el món s'acabés.

Els Taure que hagin patit problemes cutanis vinculats a al·lèrgies o reaccions de qualsevol mena tindran una millora. La teva pell és receptiva a tractaments, veuràs resultats.

Si vols rebre la predicció completa de Taure d'avui al teu mòbil, clica aquí

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Aconsegueixes trobar el camí malgrat la boira, ja que la teva parella l'aparta del vostre voltant. Admet que si la cosa va tan bé entre vosaltres no és només per mèrit teu, que ell o ella també té molt a veure.

Estàs atent al progrés del teu negoci, vols els detalls ben lligats i et pots arribar a obsessionar per tenir-ho tot sota control.

El cos et demana passar el dia a la cuina i crear saborosos plats. La teva predilecció seran els pastissos i dolços, en lloc de receptes saludables.

Si vols rebre la predicció completa de Bessons d'avui al teu mòbil, clica aquí

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

Pot ser que algú que consideres un amic nou vulgui ficar-se de manera poc ètica entre la teva parella i tu. Una d'aquestes persones que és millor mantenir lluny, com més, millor.

Durant el dia d'avui comprovaràs que si has arribat a un lloc de responsabilitat, és perquè t’ho mereixes. Hi haurà una situació per resoldre i només tu tindràs les eines per solucionar-ho.

Cada persona té unes capacitats que la fan única i diferent dels altres. Avui lluitaràs contra certs estigmes i clixés associats a les persones amb funcionalitat variada o que pateixen malalties cròniques.

Si vols rebre la predicció completa de Cranc d'avui al teu mòbil, clica aquí

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

Evita reaccionar i mostrar-te agressiu, ja que no serà positiu ni millorarà les coses que paguis amb la mateixa moneda. Aprendre a prendre distància del drama i deixar anar la necessitat de tenir raó, no serà fàcil però valdrà la pena.

És temps de confiar en la teva capacitat d'organització i en les teves habilitats per a l'estalvi. Veuràs oportunitats que podries dur endavant si comptaràs amb socis o grups que et donin suport.

El teu major problema radica en l'ansietat. Patir pel que potser no és bo per a la teva salut física ni mental.

Si vols rebre la predicció completa de Lleó d'avui al teu mòbil, clica aquí

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

Tens un amor sòlid, però t'estàs deixant embruixar per altres nous. El que va començar com un joc, s'està tornant una mica més complicat i no saps com aturar-ho

Pots veure't ficat en un compromís vinculat a la teva professió; un familiar, per exemple, que avui et demani que el fiquis dins de la teva empresa.

Escolta al teu cos quan comença a dir-te que descansar és el millor que pots que fer. Has de vetllar, Taure, per dormir en un matalàs de qualitat, amb un coixí òptim i les hores necessàries per a la teva activitat.

Si vols rebre la predicció completa de Verge d'avui al teu mòbil, clica aquí

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

La predicció de l'horòscop per aquest dissabte t'avisa d'una falta de desig sexual que ha anat creixent durant aquesta segona setmana de setembre. Potser les responsabilitats laborals i familiars et lleven energies per dedicar a aquest aspecte de la teva vida.

El teu ‘savoir faire’ Balança, t'ha dut fins on estàs avui en l‘àmbit econòmic. No tens problemes financers i vius de manera còmoda i ordenada.

Gaudiràs de bona salut avui, per la qual cosa la teva ment estarà més enfocada en altres aspectes de la seva vida, que en el teu cos físic.

Si vols rebre la predicció completa de Balança d'avui al teu mòbil, clica aquí

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

Vols que tot vagi millor en la teva relació? Lliura't de manera absoluta als braços de la deessa Venus, que està disposada a omplir el teu cor d'amor i el teu llit de delícies.

No perdis ni un minut amb tasques que no t'interessen gens ni mica, ni et dediquis a parlar massa a la feina, si després no vols fer algunes hores extres.

Tindràs un sentit crític exquisit. No et creuràs contes de fades sobre nous corrents alimentaris que millorarien la teva salut en pocs dies, i fins i tot, ajudaràs a uns altres a obrir els ulls.

Si vols rebre la predicció completa d'Escorpí d'avui al teu mòbil, clica aquí

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

L'amor ocuparà un lloc principal per als Sagitari durant el dia d'avui. Els Astres han deixat de posar obstacles en la marxa positiva dels assumptes amorosos, així que res  t'impedeix viure trobades romàntiques molt satisfactòries.

Bon moment econòmic per als nadius de Sagitari. Les teves finances estan bastant equilibrades, de manera que les despeses necessàries no sobrepassen els ingressos.

La teva salut Sagitari serà bastant bona avui. No hi haurà res que et preocupi, et molesti o t'impedeixi gaudir d'un dia completament ple d'activitats.

Si vols rebre la predicció completa de Sagitari d'avui al teu mòbil, clica aquí

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

Quan preguntis o vulguis parlar sobre el futur o sobre temes més transcendents tindràs respostes evasives o fins i tot podrien molestar-se amb tu. Potser no és un dia adequat per a temes seriosos.

Aquest dissabte es tracta que et calmis i vegis amb claredat la teva situació laboral. Conèixer les teves exigències, les teves necessitats i les teves possibilitats et brindaran l'opció de triar correctament.

Si estàs en tractament mèdic per alguna malaltia, hauràs de procurar ser acurat i complir amb les indicacions del professional mèdic.

Si vols rebre la predicció completa de Capricorn d'avui al teu mòbil, clica aquí

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

Tot allò que vas voler viure un dia en relació amb l'amor pot fer-se realitat avui Aquari. Només has d'atrevir-te a deixar-te portar i confiar que el teu cor és el millor guia per apropar-te a una altra persona.

La teva economia avui continuarà gaudint de molt bona salut. Sentiràs desitjos d'invertir una suma important de diners en un projecte que t'ajudarà a transformar la teva vida.

La teva salut d'avui Aquari serà una mica delicada, és probable que un refredat et faci desistir dels plans que tenies per al dia d'avui.

Si vols rebre la predicció completa d'Aquari d'avui al teu mòbil, clica aquí

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

El teu cònjuge podria estar passant per un moment de dificultats i complicacions que afecten de manera negativa el seu caràcter, Peixos. Si estàs solter i es presenta una aventura, viu-la si ho desitges però no tinguis massa il·lusió.

Els astres mostren la imperiosa necessitat de trobar equilibri i tenir prudència en tots els moviments econòmics.

La teva salut és molt bona i si sents molèsties, poden ser ocasionades per la teva tendència a la irritabilitat i els enutjos quan et sents frustrat.

Si vols rebre la predicció completa de Peixos d'avui al teu mòbil, clica aquí


Comentaris

envia el comentari