L'horòscop diari del 14 d'octubre

Aquí tens les prediccions d'aquest dilluns, 14 d'octubre

  • Si vols llegir la predicció  en castellà, fes clic aquí.

  • Si vols llegir la predicció completa del teu signe, fes clic a la icona

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

La gelosia fa mal a la teva història d'amor. Si tens problemes per  fer que la teva veu se senti, calma: espera a dies millors. Procura gaudir d'aquest dilluns amb calma, esquivant els fantasmes del passat.

En l'àmbit de l'economia domèstica, els conflictes són possibles, ja que hi haurà diversos interessos i ningú voldrà cedir. En cas de disputa, cerca sempre una solució amistosa.

Si estàs duent a terme un tractament mèdic, pots preguntar-li al teu doctor qualsevol dubte que tinguis. Ell et permetrà allunyar algunes pors.

Si vols rebre la predicció completa d'Àries d'avui al teu mòbil, clica aquí

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

Una vegada que ha acabat el cap de setmana els astres t’envolten amb bones  energies. Aquest influx et fan tenir una ment més oberta del que pots imaginar. No et fa por pronunciar els teus desitjos en veu alta, demana a la teva parella que practiqueu en el llit nous jocs, més eròtics o fetitxistes.

Somies a viatjar, com més lluny, millor, per emprendre nous projectes vinculats al teu treball o la teva economia. Sents que en el teu entorn, les expectatives de creixement s'han estancat.

El cel hauria d'encoratjar els teus esforços per fer una mica més d'esport. No siguis pessimista i espera els resultats.

Si vols rebre la predicció completa de Taure d'avui al teu mòbil, clica aquí

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

L'ambient dins de la teva casa es torna, sense raó aparent, bastant tibant. Encara que advoques pel silenci hi ha veus i disputes surant en l'aire. És una pena, ja que la setmana havia començat bé, però els astres juguen amb els teus nervis i la teva paciència.

Algú podria fer-te pagar car alguns errors que comets a la teva feina o destaparà les teves males arts.

Es destaquen uns gustos personals cap a esports extrems i d'aventura, aquests que et permeten sentir-te lliure.

Si vols rebre la predicció completa de Bessons d'avui al teu mòbil, clica aquí

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

Has notat que últimament tens més por que mai al fet que et facin mal al teu cor? Prefereixes guardar-lo en una urna de cristall, intacte, a apostar-ho tot per  guanyar un bon amor.

Mira tots esdeveniments que hi ha en la teva agenda i destaca aquells que de debò són importants per al teu futur en l'àmbit financer. Sigues puntual, podries estar posant en joc més del que t'imagines.

Si notes que tens alguns dolors d'esquena, prova de donar massatges als teus peus fent rodar una pilota de tenis amb aquests.

Si vols rebre la predicció completa de Cranc d'avui al teu mòbil, clica aquí

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

En el terreny amorós, la vitalitat d'aquests dies s'anirà rebaixant i et vindrà de gust fer algun pla més casolà. La suma de sofà + sèrie + crispetes amb la persona estimada serà la combinació guanyadora.

Saps que ets malbaratador Lleó (sobretot quan es tracta de cuidar la teva imatge personal) així que anima’t a realitzar un curset sobre finances bàsiques. A final de mes podràs estalviar més i millor.

Avui obtindràs molt bones notícies respecte a un resultat d'una prova mèdica que et vas fer fa algunes setmanes.

Si vols rebre la predicció completa de Lleó d'avui al teu mòbil, clica aquí

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

Si estàs solter, també estaràs més que feliç. No necessites parella en aquest moment, però no per això diguis que no a tenir alguna cita, si és que et sorgís l'ocasió.

Els teus somnis més salvatges poden fer-se realitat. Aposta pel teu punt de vista, que és únic, original i diferent del dels altres. Tenir el teu propi segell personal serà molt ben valorat en el treball, sobretot si et dediques a disciplines artístiques i visuals.

Per  tenir un millor nivell de bellesa és essencial que descansis prou. No hi ha millor remei que el natural.

Si vols rebre la predicció completa de Verge d'avui al teu mòbil, clica aquí

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

Balança avui el teu horòscop per l'amor prediu un dia on la teva actitud canviarà respecte a les relacions. En aquesta ocasió, els teus ànims se centraran en fer feliç a aquells que t'envolten, sobretot als teus éssers estimats.

En l'aspecte econòmic, viureu un important creixement financer. Les estrelles estan alineades de manera que han beneït aquest sector de la teva vida.

Els nadius del signe que treballin en cadenes de muntatge o fàbriques, hauran de prestar molta atenció, perquè corren risc de patir un accident.

Si vols rebre la predicció completa de Balança d'avui al teu mòbil, clica aquí

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

Has d'agregar un toc de fantasia i imaginació a qualsevol tasca que duguis a terme durant aquest dia, perquè sabràs omplir d'alegria i de color a totes les persones que estiguin prop de tu.

Seràs un amic excel·lent, d’aquells que ho dona tot sense esperar res a canvi. Identifica els teus somnis, escriu els mateixos en un quadern i després llegeix tot en veu alta: així t'ompliràs d'il·lusió per  lluitar per ells.

No facis cas a tots els consells sobre salut que vegis en les xarxes socials. Segueix només el consell de professionals.

Si vols rebre la predicció completa d'Escorpí d'avui al teu mòbil, clica aquí

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

La predicció de l'Horòscop per a avui dilluns en l'amor porta bones notícies per als Sagitari. Les influències de Júpiter i Plutó seran beneficioses a nivell d'energia, els nadius del signe se sentiran amb ganes de fer molts canvis.

Financerament, no es preveu per a avui cap esdeveniment significatiu, la teva economia seguirà com fins ara.

La teva salut avui Sagitari es veurà una mica afectada, perquè és molt possible que algun tipus de virus hagi entrat en el teu sistema. No serà res greu, però sentiràs dolors en les articulacions i cansament.

Si vols rebre la predicció completa de Sagitari d'avui al teu mòbil, clica aquí

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

Si has tingut alguns problemes familiars, prendran les millors resolucions per trobar la sortida junts a aquests conflictes. L'important és que aconsegueixin escoltar el que té cadascun a dir.

El terreny laboral estarà marcat aquest dilluns per alguns xocs entre personalitats. La lluna en el fogós i impulsiu signe d'Àries , escalfa l'ambient i es fa notar.

Cerca noves eines per a la teva curació. L’aromateràpia així com els massatges tibetans poden ajudar-te a relaxar els teus músculs.

Si vols rebre la predicció completa de Capricorn d'avui al teu mòbil, clica aquí

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

Aquells que no tinguin parella, podran viure grans aventures participant en actes socials. No obstant això, no és moment per llançar-se de cap a una relació amb la primera persona amb la qual mantinguis un romanç o aventura amorosa.

Professionalment i laboralment el corrent positiu que t'està arrossegant aquesta setmana et durà cap a l'èxit sense majors esforços.

Avui hauràs de vigilar el teu sistema immune, perquè en aquests moments ets propens a les malalties contagioses. També seria convenient que aprenguessis a veure les coses de forma més objectiva.

Si vols rebre la predicció completa d'Aquari d'avui al teu mòbil, clica aquí

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

La gelosia serà la protagonista del dia. La teva parella sospita que estàs tenint converses d'amagat amb una altra persona. A vegades, qui desconfia de l'altre, té més coses a ocultar. És un bon dia per conversar amb els teus fills, mostra'ls el teu amor i pregunta'ls pels seus sentiments.

Els astres es conjuren perquè sigui el moment perfecte de demanar un ascens, un augment de sou o per començar a plantejar un negoci propi.

Pensaments tòxics vindran al teu cap de manera gairebé obsessiva. Recorda que com va dir Buda «et converteixes en el que penses».  Vals molt i ho saps Peixos.

Si vols rebre la predicció completa de Peixos d'avui al teu mòbil, clica aquí


Comentaris

envia el comentari