L'horòscop diari del 14 de novembre

Aquí tens les prediccions d'aquest dijous, 14 de novembre

language-es language-en language-fr
La predicció de l'horòscop
La predicció de l'horòscop | Horòscop Catalunya Diari

  • Si vols llegir la predicció completa del teu signe, fes clic al títol del signe.

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

Esperes ser el rei o la reina de l'univers, que la teva mitjana taronja vingui a tu per llençar-te floretes i adular-te.  T'enfadaràs ,si no et brinda aquesta  atenció que busques com a Àries.

Pensant a fer una escapada el pròxim Nadal? Potser vas tard ja per a trobar un vol o uns hotels a preu  competitiu.

Encara que et cataloguis com un animal nocturn, és important que controlis els teus horaris, que et fiquis en el llit cada dia a la mateixa hora i que comptis tenir suficients hores de descans.

Si vols rebre la predicció completa d'Àries d'avui al teu mòbil, clica aquí

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

Esperes que la persona a la qual estimes canviï de la nit al dia perquè tot vagi millor entre vosaltres, però no aconsegueixes veure una evolució en el seu comportament. El que està sense parella i sense pretendents gaudeix d’una pau interior.

Una bombeta s'il·luminarà al teu cap per aconseguir noves maneres d'estalviar. Comprovaràs com suprimint despeses petites, com el cafè dels matins al bar, podràs omplir una guardiola amb tremenda facilitat.

Seràs sensible als canvis de temperatures bruscos. Vigila amb posar la calefacció o l'aire condicionat a tota màquina.

Si vols rebre la predicció completa de Taure d'avui al teu mòbil, clica aquí

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Arriben auguris de pau i harmonia per a tu, Bessons. La lluna està en el teu signe i il·lumina amb la seva llum platejada els racons més foscos del teu  cor. Els nadius que busquen augmentar la família podrien  disposar-se a buscar aquest bebè tan somiat.

Tot marxa bé en el teu ambient laboral. Gaudiràs de recomanacions  i premis. El dia no podria ser millor. Estaràs molt a gust amb els teus companys de feina i clients.

Et sents en plenitud, estaràs molt bé tant en l’àmbit físic com en el psicològic.

Si vols rebre la predicció completa de Bessons d'avui al teu mòbil, clica aquí

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

En les parelles més veteranes farà falta una mica més de picant. Fa temps que la passió no visita el matalàs del teu llit, així que hauràs de ser més imaginatiu i ardent. No n'hi ha prou amb dir-li a la teva mitjana taronja el gran amor que li professes.

Algú que està prop de tu podria donar-te una important clau laboral, però hauràs de ser tu qui la hi demani com a favor especial.

Dins de la teva llar, duplica les teves cures i atencions en el bany i en la cuina, els llocs on més accidents ocorren.

Si vols rebre la predicció completa de Cranc d'avui al teu mòbil, clica aquí

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

Et sentiràs amb l'autoestima baixa  o tindràs una actitud a la defensiva durant tot el dia. Li explicaràs a la teva parella com et  sents i aquesta et satisfarà de carícies i atencions. Guarda bé aquest  bitllet de loteria que t'han regalat.

Podria ser la salvació dels teus problemes econòmics. Coneixeràs a algú important de l'empresa competidora d'on treballes. Sigues prudent i no revelis informació que et pugui comprometre.

Per  sopar demanaràs menjar a domicili a un restaurant de dubtosa   qualitat. No t'acostumis a això Lleó, perquè aquests plats suculents però no són sans.

Si vols rebre la predicció completa de Lleó d'avui al teu mòbil, clica aquí

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

En l'amor sorgeixen menys oportunitats de les que tu estaves  esperant. Vols passar pàgina de les últimes decepcions que has experimentat. Si el temps t'ho permet, busca  activitats que pugueu fer junts, fins i tot si competiu l’un contra l'altre.

La Lluna t'empeny a l'acció per guanyar més diners. Podries  plantejar-te un treball secundari de manera temporal, com per exemple fer classes particulars, passejar gossos o netejar cases.

Riu més, el riure és més curatiu que moltes medicines. Suprimeix l'hormona de l'estrès i estimula el cor, el cervell i fins als pulmons.

Si vols rebre la predicció completa de Verge d'avui al teu mòbil, clica aquí

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

El teu horòscop  per aquest dijous en l'amor prediu que els nadius d'aquest signe se situaran en l'amor, trobaran el seu lloc, se sentiran plens. Això serà perquè han après que tot passa per una raó.

Els diners s'invertiran sàviament, sobretot en coses necessàries. Seran el mitjà per obtenir una millor qualitat de vida en aquests moments.

La predicció d'avui per a la salut de Balança ens parla d'algunes complicacions en el teu metabolisme. Fes-te una revisió mèdica, si notes canvis importants en el teu cos.

Si vols rebre la predicció completa de Balança d'avui al teu mòbil, clica aquí

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

La felicitat en realitat no es mesura per l'assoliment dels teus desitjos sinó per l'estat de la teva ànima. Si sents cert desassossec, aquest podria ser originat per la necessitat interna de realitzar alguns canvis en la teva vida quotidiana.

La seguretat financera és important però en aquest moment pot veure's sotmès a canvis i modificacions que es presenten de manera  sobtada i hauràs d'adaptar-te.

Portes un estat d'estrès que requerirà la teva atenció perquè no es converteixi en una malaltia. Realitza exercicis suaus per obtenir relaxació.

Si vols rebre la predicció completa d'Escorpí d'avui al teu mòbil, clica aquí

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

Els solters, avui tindran l'oportunitat de conèixer a algú amb qui simpatitzaran de manera immediata. No obstant això Sagitari, no et mostraràs molt receptiu, perquè la teva desconfiança encara et manté lluny de l'amor.

La predicció d'avui en termes econòmics parla d'una situació on els diners entra i surt a dojo. Estàs vivint una vida d'abundància, però has de mesurar una mica com maneges els diners per evitar malbarataments innecessaris.

Et sentiràs bé, i si contraguessis alguna malaltia passatgera de tipus víric, a penes t'afectarà. El teu sistema immunològic està fort, et sents sa.

Si vols rebre la predicció completa de Sagitari d'avui al teu mòbil, clica aquí

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

Pots sentir gran il·lusió planejant nous destins per a la teva relació. Les idees de canvis per a la teva vida de parella et porten a un estat de somni i felicitat que gaudiràs durant tota la jornada.

És possible que hagis d'administrar assumptes del teu espai laboral que involucrin a altres persones. Les teves decisions i el que realitzis durant aquest dijous, afectarà la vida i la manera de treballar d'alguns que creuran que no estàs sent just o que se sentiran perjudicats.

L'alliberament d'espais que es troben saturats d'objectes o en desordre t'ajudarà a dormir més profundament.

Si vols rebre la predicció completa de Capricorn d'avui al teu mòbil, clica aquí

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

Avui l'Horòscop prediu una jornada intensa per als Aquari en matèria amorosa. Si bé, d'una banda, t'estàs sentint insatisfet, aviat t'adonaràs que el diàleg fa miracles.

En matèria financera, es preveu un dia on els diners fluirà cap a la teva vida. És probable que rebis ingressos de manera inesperada.

La predicció d'avui quant a la teva salut Aquari t'adverteix parar esment als turmells i panxells. També pot ser que té d'algun problema tot el que tingui a veure amb el sistema circulatori.

Si vols rebre la predicció completa d'Aquari d'avui al teu mòbil, clica aquí

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

Si trenques aquesta barrera de sentir-te “l'estrany” en el teu entorn fluirà per tu una sensació d'orgull i amor molt poderós. I podràs passar una jornada feliç amb la teva parella i amb tots els que tinguin contacte amb tu avui.

En la teva feina, un company voldrà abusar de la teva confiança demanant-te que facis les seves tasques amb una excusa inventada. Si estàs negociant per  comprar un immoble, és un bon dia per proposar una xifra més baixa que la inicial.

Revisa el teu calendari de cites mèdiques, tens una més pròxima del que penses i podries despistar-te.

Si vols rebre la predicció completa de Peixos d'avui al teu mòbil, clica aquí


Comentaris

envia el comentari