La predicció del Zodíac del 14 de maig

Aquí tens les prediccions d'aquest dimarts, 14 de maig

  • Si vols rebre al mòbil les teves prediccions diàries de l'HORÒSCOP D'AVUI de manera gratuïta, fes clic aquí.

  • Si vols llegir la predicció completa de l'HORÒSCOP D'AVUI en castellà, fes clic aquí.

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

Venus ajuda els teus recents amors a prosperar. La bona influència d'aquest planeta jugarà a favor teu oferint-te un clima de sensualitat i complicitat. 

  

En l'àrea dels negocis, tingues molta cura amb el planeta Urà! La seva influència podria crear una atmosfera confusa i potser una mica de tensió.

  

Procura ser meticulós amb les recomanacions que els metges t'hagin donat, sobretot, si estàs en procés de rehabilitació d'una intervenció quirúrgica. Controla més la teva salut sexual, per la teva seguretat i per la del teu company de passions.

Si vols rebre la predicció completa d'Àries d'avui al teu mòbil, clica aquí

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

La teva ingenuïtat, i un excés descontrolat de confiança en el teu poder de seducció, et farà flirtejar amb persones poc adequades i en llocs poc recomanats.

  

A la feina et demostraràs a tu mateix quan vals i com ets capaç d'aprendre dels teus propis errors del passat. Aconsegueixes no arrossegar-los amb el pas dels anys. 

  

Serà molt beneficiós per al teu benestar fer una cura de silenci, intentar aïllar-te del soroll i deixar a casa els auriculars, la ràdio i fins i tot al telèfon mòbil.

Si vols rebre la predicció completa de Taure d'avui al teu mòbil, clica aquí

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Aconsegueixes atreure gent més jove que tu, però tems que cap relació funcioni amb èxit. El que busques ara és una mica més formal per trobar l'estabilitat.

  

Vigila amb certes persones que et poden trair a la feina. Encara que es mostrin molt amables amb tu, quan et donis la volta intentaran criticar-te sense parar.

  

Presumeixes de tenir una bona salut, però quan t'ataquen els nervis t'acabes ressentint. No aconsegueixes concentrar-te totalment i tot et surt malament. Podries trobar una solució en l'esport.

Si vols rebre la predicció completa de Bessons d'avui al teu mòbil, clica aquí

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

Com si es tractés d'un ritual de vudú , el teu passat, aquest que estava mort i enterrat, tornarà a la vida avui. Detalls de la història de la teva vida que preferies oblidar, desestabilitzaran el teu estat d'ànim.

  

Els astres recomanen que tinguis calma a l'hora de prendre decisions de rellevància en assumptes de diners, perquè tens entre mans una compra d'un import elevat.

  

No tinguis por de deixar actuar a la teva imaginació creativa en el temps lliure del qual gaudeixes.

Si vols rebre la predicció completa de Cranc d'avui al teu mòbil, clica aquí

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

El que has planejat pot donar resultats positius per a la família. Espera que les millors situacions es presentin en la teva vida i d'aquesta forma atrauràs les coses bones per a tu.

  

Es presenten alguns problemes en l'àmbit laboral. No mostris ansietat ni por, ja que això podria perjudicar-te i treure't la concentració que requereixes. 

  

Estàs passant un bon moment pel que fa a la teva salut. Podries aprofitar les benediccions astrals per apuntalar el teu benestar. Cuinar el teu menjar té molts més avantatges del que imagines.

Si vols rebre la predicció completa de Lleó d'avui al teu mòbil, clica aquí

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

T'encanta estar envoltat de la teva família i sentir-te estimat per tothom. Malgrat que fa poc temps que surts amb la teva parella, creus que ha arribat el moment de consolidar la vostra relació. 

  

Estigues atent a la venda d'una propietat o al repartiment d'una herència, ja que el més probable és que surtis molt beneficiat d'aquesta operació. Taparàs molts forats.

  

Sents com cada vegada et costa més llevar-te i començar el dia amb energies. Perquè això no torni a passar, has d'anar a dormir molt més aviat. 

Si vols rebre la predicció completa de Verge d'avui al teu mòbil, clica aquí

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

Estàs sota la influència dels Astres que fomenten tot el relacionat amb l'amor, la passió, l'afecte i la teva part més romàntica. La felicitat serà la protagonista avui en el terreny amorós.

  

Moltes oportunitats financeres apareixeran en el teu horitzó a partir d'avui. Estigues preparat per prendre decisions i duplicar els teus ingressos de forma ràpida i segura.

  

No et preocupis per aquestes malalties que paties, perquè aviat arribaran a la seva fi. Probablement a finals de setmana, ja experimentis una notable millora.

Si vols rebre la predicció completa de Balança d'avui al teu mòbil, clica aquí

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

Escorpí serà molt enamoradís, arribant a ser una mica insuportable.  Sentiràs com et criden l'atenció persones diferents de les habituals, amb una diferència d'edat notable, o que pertanyin a una altra cultura diferent de la teva.

  

Faràs tot el que estigui a la teva mà per estalviar, ja que notes com ja  ha passat la meitat del present mes de maig i no t'ha donat temps gairebé a reaccionar.

  

Per millorar el teu benestar, has pensat prendre com a suplement una mica de gelea reial al matí?

Si vols rebre la predicció completa d'Escorpí d'avui al teu mòbil, clica aquí

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

Aquests moments de canvi que estàs vivint et duen a modificar la teva Segueixes sentint-te esperonat per la necessitat de canviar coses. Has de saber gestionar bé aquesta inquietud per no acabar cometent errors. Els solters sentiran que tot s'accelera.

  

Ara que tens sota control tots els aspectes de la teva vida laboral, és el moment de plantejar-te un canvi positiu. Tot el que has patit fins ara, t'ha ensenyat a ser fort.

  

Aquesta força interior de la qual disposes, és la base que et durà a un canvi espiritual. És moment de sanar el teu cos i el teu psiquisme, aquesta serà la teva prioritat.

Si vols rebre la predicció completa de Sagitari d'avui al teu mòbil, clica aquí

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

Pots gaudir de noves emocions i sentiments. Les sorpreses són l'estrella del dia. Les alineacions planetàries mostren que pots trobar-te davant d'una situació inesperada que et deixarà bocabadat.

  

Aquest dimarts apareixen solucions per revertir greus problemes que estaven sorgint en la teva economia. Aprofita la tarda per conèixer formes d'accedir a uns diners extres per pagar aquestes despeses.

  

Podries tenir una nit d'insomni. Inquietar-te no ajudarà. Si vols superar aquest problema, has d'intentar relaxar-te com sigui.

Si vols rebre la predicció completa de Capricorn d'avui al teu mòbil, clica aquí

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

Hauries de respirar profundament i fer un exercici d'autoanàlisi abans de jutjar als altres. No tot passa sempre com tu creus, recorda que cada persona és un món i viu la seva pròpia realitat.

  

L'abundància està present en la teva vida de forma clara i durarà encara algun temps. Aquesta seguretat econòmica és la base per planificar un futur millor.

  

Per cuidar de la teva salut física i emocional, el millor que pots fer és no perdre de vista la importància que això té.

Si vols rebre la predicció completa d'Aquari d'avui al teu mòbil, clica aquí

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

Les persones podrien estar fixant-se en tu d'una manera diferent del que estàs acostumat. Si estàs dubtant a declarar el teu amor a una persona que fa temps duus dins del teu cor, potser és hora de parlar.

  

Estàs en un moment en el qual cada esforç que realitzes tindrà un resultat positiu o una manifestació material de beneficis o guanys.

  

No hauries de continuar tement per assumptes que encara no han succeït. El teu caràcter aprensiu et duu a viure moments de nerviosisme que podries evitar.

Si vols rebre la predicció completa de Peixos d'avui al teu mòbil, clica aquí


Comentaris

envia el comentari