L’horòscop diari del 14 de juny

Aquí tens les prediccions d'aquest divendres, 14 de juny

  • Si vols rebre al mòbil les teves prediccions diàries de l'HORÒSCOP D'AVUI de manera gratuïta, fes clic aquí.

  • Si vols llegir la predicció completa de l'HORÒSCOP D'AVUI en castellà, fes clic aquí.

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

Estàs segur de tu mateix, sempre és bo, i a més et dirigeixes directament a una bella passió a la qual no voldràs posar senzills límits.

Res s'interposarà en el teu camí perquè la teva energia és franca i convincent. El teu esperit pràctic domina en aquest dia l'ideal per als negocis, especialment si son d’àmbit internacional

Les màquines esportives no existeixen per fer-te infeliç ni molt menys. L'exercici et fa feliç per l'efecte d'estimulació de diverses substàncies químiques dins del teu cervell.

Si vols rebre la predicció completa d'Àries d'avui al teu mòbil, clica aquí

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

La influència d'Urà i Neptú en el teu sector de l'amor ha de donar-li un cert ritme a la teva vida, fent que el costat romàntic aflori. Tindràs un horari molt ocupat

Farà malabars entre la feina i l'oci, fet que podria causar alguns problemes amb aquells t'envolten, sobretot, si els deixes penjats a última hora per fer alguna cosa que et ve més de gust.

Desconfia d'algunes propostes mèdiques que et facin per millorar el teu aspecte, a través de retocs estètics a preus massa econòmics.

Si vols rebre la predicció completa de Taure d'avui al teu mòbil, clica aquí

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Cal establir una sèrie de prioritats en la vida, i la teva família ha d'ocupar un lloc preferent. Els solters faran tot el possible per sortir de festa i conèixer gent.

Assumeixes massa tasques a la feina i gairebé no disposes de temps lliure per a tu. Necessites delegar en altres persones, però t'agrada tenir-ho tot controlat i per això no ho fas

L'estrès pot aparèixer d'una manera diferent de l'habitual, possiblement a través de grans. Intenta oblidar-te de certs temes que et preocupen i que no saps solucionar.

Si vols rebre la predicció completa de Bessons d'avui al teu mòbil, clica aquí

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

Seràs afavorit pel planeta Venus d’una manera excel·lent. L'amor alegrarà la teva vida ara mateix i omplirà bastants hores del dia. En la família, sí que podries tenir discussions per certs problemes estructurals que sortiran a la llum.

Evita programar cites de negocis importants per a avui. Amb aquest aspecte del Sol, corres el risc de prendre males decisions o de jutjar als teus interlocutors de manera arbitrària.

L'insomni pot ser la teva major amenaça avui, però l'esport i les infusions relaxants t'ajudaran a dormir.

Si vols rebre la predicció completa de Cranc d'avui al teu mòbil, clica aquí

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

Avui dirigeixes l'orquestra de l'amor. Qui està amb tu s'animarà a anar al teu ritme en aquest dia de passió i contacte físic. Tens a les teves mans el plaer dels dos. Si no estàs en parella actualment, no et preocupis, ja que no et costarà massa prendre contacte amb potencials companyies amoroses.

Passarà per la teva ment una idea brillant que no hauries de deixar que s’apagui. Desenvolupa un pla de negocis per avaluar si seria possible i si valdria la pena dur-la a terme

És moment de prestar més atenció al que el teu cos t'assenyala mitjançant símptomes lleus. Evitaràs així que s’agreugin en un futur immediat.

Si vols rebre la predicció completa de Lleó d'avui al teu mòbil, clica aquí

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

L'amor es troba entre les teves prioritats, però a més de complaure a la teva parella, també intentaràs passar més temps amb la teva família més directa. Reprendràs el contacte amb algú del passat.

Estàs en una etapa de molta seguretat, tant econòmica com professional. Aquesta estabilitat et permet afrontar amb seguretat una sèrie de compres importants com una casa o un cotxe.

T'agrada permetre't un capritx en forma de menjar, però no pots convertir-lo en un hàbit. Per molt bé que et trobis, el teu cos no diu el mateix.

Si vols rebre la predicció completa de Verge d'avui al teu mòbil, clica aquí

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

Estàs vivint uns dies una mica confusos en l’àmbit amorós. Això no té a veure amb què la relació de parella vagi malament, sinó més aviat, amb el teu estat d'ànim. Separa els teus problemes personals del paper de la teva parella en la relació abans de veure les coses de manera negativa.

El consell per a avui tant en els temes laborals com en els econòmics, seria prudència. Pensa bé les coses abans de fer-les i agafa el camí més adequat, encara que no sigui el més fàcil ni còmode.

Elabora el teu propi menjar i descansa avui de les teves obligacions. És la millor manera d’afrontar el final de la setmana.

Si vols rebre la predicció completa de Balança d'avui al teu mòbil, clica aquí

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

Amb la configuració astral d'aquest dia, que ja et presenta el cap de setmana davant els teus ulls, és segur que hauràs de fer un gran esforç per preservar la bona harmonia matrimonial.

La teva situació professional estarà entre les teves principals preocupacions. Voldràs millorar i podràs demanar un possible augment de salari, un canvi d'horaris o qualsevol altre assumpte que millori la teva situació.

Alimenta la teva ment llegint o amb jocs d'estratègia. Què tal si jugues una partida d'escacs amb la teva parella o amb els teus fills?

Si vols rebre la predicció completa d'Escorpí d'avui al teu mòbil, clica aquí

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

Avui podràs tenir una important conversa amb la teva parella on podreu aclarir moltes situacions i prendre decisions rellevants per a la relació. Les coses es posen en el seu lloc i acabaràs amb la sensació de poder seguir endavant amb seguretat.

Moment de calma i estabilitat econòmica. Els teus ingressos s'han vist incrementats recentment, la qual cosa et proporciona molta satisfacció.

Gaudiràs d'una salut bastant estable, això és molt bona notícia per a tu, ja que per fi ha arribat el moment de relaxar-te respecte a aquest tema. Gaudiràs de vitalitat a partir d'avui.

Si vols rebre la predicció completa de Sagitari d'avui al teu mòbil, clica aquí

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

Intenta mantenir-te allunyat d'intrigues. Si fas cas a dites malicioses, et ficaràs en discussions i problemes de gelosia que no tenen sentit.

Una proposta laboral que has estat esperant arriba. Trobaràs que la comunicació és més fluida que en altres moments.

Utilitza aquest valuós temps per fer una cosa bona per tu. Un bon massatge als peus, llegir un llibre que t’ompli l'ànima o sortir a córrer són la millor inversió per la teva energia.

Si vols rebre la predicció completa de Capricorn d'avui al teu mòbil, clica aquí

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

Trobaràs una nova forma de comunicació amb la teva parella, podreu arribar a acords en la vostra convivència i prendre decisions afortunades en molts aspectes en comú. La relació es consolida i mira cap al futur.

Treu la teva part més disciplinada per afrontar a les teves obligacions professionals, pots fer-ho millor, no t'acomodis. Tens el potencial necessari per  destacar en les teves funcions, només has de posar de la teva part.

Dia perfecte per posar fi a aquest hàbit tòxic que tens en relació amb la teva salut. Pren la decisió i sigues ferm.

Si vols rebre la predicció completa d'Aquari d'avui al teu mòbil, clica aquí

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

L'espontaneïtat i frescor que mostres seran clau a l'hora d'establir les bases per a una relació més estable.

Hauràs d'apel·lar a la teva gran creativitat per sortir d'un embolic que et complicarà part del dia. Per sort tens una imaginació molt desenvolupada que en aquesta ocasió et serà més que beneficiosa.

Una energia molt positiva t'envolta i satisfà la teva vida durant aquest dia. Aquests moments són els que cal aprofitar per  donar impuls als teus desitjos.

Si vols rebre la predicció completa de Peixos d'avui al teu mòbil, clica aquí


Comentaris

envia el comentari