L’horòscop diari del 14 de juliol

Aquí tens les prediccions d'aquest diumenge, 14 de juliol

  • Si vols rebre al mòbil les teves prediccions diàries de l'HORÒSCOP D'AVUI de manera gratuïta, fes clic aquí.

  • Si vols llegir la predicció completa de l'HORÒSCOP D'AVUI en castellà, fes clic aquí.

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

Els astres et donen una virtut: transformar el mal humor en passió, i és que, fins i tot, és possible que un veí protesti pel soroll del teu capçal! Com a mesura de precaució, posa els teus objectes de cristall i porcellana en un lloc segur, pel que pugui passar. Sobretot si són una herència!

Afanya't per pagar factures, possibles multes, impostos, tots els teus deutes en general, t'estalviaràs disgustos.

Per salut, tingues calma si treballes amb temperatures altes o foc: fins i tot si tan sols t'ha tocat ser l'encarregat de la barbacoa familiar.

Si vols rebre la predicció completa d'Àries d'avui al teu mòbil, clica aquí

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

Algunes dificultats despertaran en la teva vida conjugal molt aviat. Que la guerra esclati no t’espanta, perquè saps que la vostra relació pot passar per fases problemàtiques i que no trigareu a tornar a la normalitat sense gaires esforços.

El teu saldo pressupostari estarà protegit per Saturn. Un increïble cop de sort també és possible, així que no t'oblidis de comprovar si tens algun bitllet de loteries.

Prova de fer un canvi d'imatge amb les teves pròpies mans que et faci veure't més divertit i juvenil davant el mirall, sense por a allò que puguin dir.

Si vols rebre la predicció completa de Taure d'avui al teu mòbil, clica aquí

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Estàs passant per un moment de molts dubtes i no saps molt bé què fer amb la teva vida. No descartis que aparegui una persona del passat amb ganes de recuperar el temps perdut.

Els astres es posen del teu costat i saldaràs uns deutes que et preocupaven molt. També vendràs una sèrie d'articles que tens a casa teva i que estan molt ben valorats.

No et relaxis encara que et sentis amb forces per menjar-te el món. Una distracció en el moment menys oportú pot provocar-te una caiguda o un accident.

Si vols rebre la predicció completa de Bessons d'avui al teu mòbil, clica aquí

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

La precaució serà necessària aquest diumenge que t'apropa a l'equador del mes de juliol. Veient les configuracions astrals del moment, no facis cas de les belles paraules de persones que han sortit del no-res.

Controla bé el teu rellotge i intenta complir amb pulcritud els esdeveniments i trobades de feina a les quals t'has compromès a assistir. No arribis tard, però tampoc molt aviat.

En la salut, sembla que estàs més preocupat pel benestar d'una persona a la qual tens estima que de la teva.

Si vols rebre la predicció completa de Cranc d'avui al teu mòbil, clica aquí

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

A vegades cal saber empassar-se les paraules i guardar silenci per conservar la pau. No es tracta que estiguis donant crèdit a paraules malicioses. Tingues molta paciència o les teves reaccions podrien tenir conseqüències.

No violis cap norma de trànsit avui o podries rebre una multa d'un valor impossible de pagar sense que el teu pressupost sofreixi un cop molt fort.

Si mantens la teva pau interior, podràs deslliurar-te dels efluvis negatius que afecten el teu chakra cardíac.

Si vols rebre la predicció completa de Lleó d'avui al teu mòbil, clica aquí

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

Estàs disposat a experimentar coses noves en el terreny de l'amor. Això et farà apartar-te del teu grup d'amistats i de l'entorn que freqüentaves fins ara.

A la feina, hauries de centrar-te molt més en les teves tasques. I és que estàs molt dispers i rebràs una advertència per part dels superiors. Segur que així et poses les piles.

Tens moltes ganes de menjar-te el món, per aquest motiu organitzaràs un munt d'activitats per aquesta jornada. Vigila més el teu cos, sobretot quan apareguin molèsties.

Si vols rebre la predicció completa de Verge d'avui al teu mòbil, clica aquí

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

Gaudiràs avui d'un bon clima amorós, la bona entesa amb la teva parella serà la tònica durant tota la jornada. Els Astres t'omplen d'encant i tendresa, no malgastis ni un sol moment.

La teva economia va bé, així que no tens res per a  queixar-te de moment. Has rebut l'ajuda que necessitaves quan així ho has requerit i estàs en bona ratxa.

Dia idoni per dedicar-te a aquelles activitats que et satisfan, sigui en companyia d'algú o tot sol.

Si vols rebre la predicció completa de Balança d'avui al teu mòbil, clica aquí

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

La llum de la Lluna il·lumina la teva vida amorosa, encara que tampoc estarà plena d'opulència. Molts, els més inconformistes, fins i tot arribaran a titllar-la com una mica precària.

Seràs un huracà de creativitat i grans idees arribaran al teu cap. El problema és que seran flaixos fugaços, que tal com passin per la teva ment es diluiran. Pren nota d'elles!

Amb Saturn en un aspecte poc o gens harmònic, la teva relació amb la salut requerirà paciència. Vols veure abans d'hora els resultats de determinades accions.

Si vols rebre la predicció completa d'Escorpí d'avui al teu mòbil, clica aquí

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

Gran dia per experimentar bons moments amb la parella, la comunicació serà fluida i el contacte tendre i amorós farà que la relació s'enforteixi encara més. No temis expressar tot allò que portes en el teu interior.

Gran moment per als negocis i l'economia en general per als Sagitari durant el final d'aquesta setmana. Els Astres estan alineats a favor teu.

Pren-te un respir i dedica temps a alliberar tensions físiques i emocionals. Cerca en algun hobby el canal a través del qual eliminar l'estrès de la teva vida.

Si vols rebre la predicció completa de Sagitari d'avui al teu mòbil, clica aquí

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

Durant el dia et creuaràs amb algú que cridarà molt la teva atenció pel seu estil seriós i responsable, alhora que sensual i misteriós. Si et quedes a casa, et perdràs d'aquesta fabulosa trobada.

Hi ha vegades on cal ser voluntariós per reduir els consums per aconseguir un benefici més gran. Estalviar pot ser l'única forma d'accedir a alguns luxes per a tu en aquest moment.

De manera totalment inesperada, podries desenvolupar una reacció al·lèrgica. Vigila amb els insectes.

Si vols rebre la predicció completa de Capricorn d'avui al teu mòbil, clica aquí

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

L'amor tornarà a omplir cada minut de la teva vida durant el dia d'avui. No importa si tens o no parella, avui la trucada del cor serà irresistible. Viu aquesta intensitat amorosa en tota la seva plenitud en companyia dels qui t'aprecien.

Els mals moments en relació amb els diners han arribat a la seva fi. A partir d'avui, s'obre tot un nou ventall de possibilitats que et permetran augmentar els teus ingressos.

Malgrat el còmode que pot ser tombar-te en el sofà, no facis d'això la teva rutina diària i sigues més actiu.

Si vols rebre la predicció completa d'Aquari d'avui al teu mòbil, clica aquí

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

Aprofita per raonar amb la ment en fred i espera que passi la tempesta per escollir un camí o un altre. De res serveix que t'impliquis en una lluita que no té sentit en aquest moment.

Si ets d'aquells que es dediquen a les vendes, vigila amb el lloc de feina que t'ofereixen. Podries estar a punt de caure en una estafa. No et preocupis que els diners que necessites arribaran de totes maneres.

Les activitats de la setmana t'obliguen a dur un estil de vida sedentari. Et mous menys del que el teu cos necessita per sentir-se en plenitud.

Si vols rebre la predicció completa de Peixos d'avui al teu mòbil, clica aquí


Comentaris

envia el comentari