L'horòscop diari del 14 de desembre

language-es language-en language-fr
La predicció de l'horòscop avui
La predicció de l'horòscop avui | Horòscop Catalunya Diari

  • Si vols llegir la predicció completa del teu signe, fes clic al títol del signe.

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

Amb l'arribada del cap de setmana et posiciones com un dels signes més sol·licitats pel que fa a la vida social i sentimental. Llàstima que la imatge que tens de tu mateix no sigui la millor en aquest moment,  a conseqüència de traumes i complexos.

A casa podria haver-hi algunes discussions. Tothom voldrà controlar el pressupost i els diners del qual disposeu.

Intenta no convertir-te en mestre de ningú donant consells sobre salut i benestar, així t'evitaràs conflictes innecessaris. No fa falta que la teva llei s'imposi.

Si vols rebre la predicció completa d'Àries d'avui al teu mòbil, clica aquí

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

Si has decidit passar el cap de setmana amb la teva parella enamorada en un lloc romàntic, no t'estranyi si sorgeix alguna discussió. La història es pot complicar una mica, ja que els dos no teniu els mateixos desitjos en aquest precís moment. El solter que procuri no ser impacient.

El teu esperit empresarial reneix mentre fas comptes i balanços. El cel enalteix tots els desitjos de creixement.

En la teva dieta, inclou més productes rics en fibra, com per exemple, la pinya. T'ajudarà al trànsit intestinal, es percep algun problema l'hora d'anar al bany.

Si vols rebre la predicció completa de Taure d'avui al teu mòbil, clica aquí

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

És possible que l'activitat sexual visqui un increment durant aquest dissabte. Sents que tens molt per donar i no serà fàcil expressar-ho amb paraules. Gaudiràs de mostrar-te més sensual que mai i vibraràs alt per mitjà de l'expressió de la teva sensualitat.

Si les finances es desordenen per falta d'una programació precisa, prova que tot s'emmarqui en una situació possible i no es recolzi en quimeres sinó en possibilitats concretes.

Durant aquest dissabte et sentiràs amb molta energia que hauràs de saber gestionar per no sofrir arravataments o problemes relacionats amb excessos.

Si vols rebre la predicció completa de Bessons d'avui al teu mòbil, clica aquí

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

La teva relació amb el seu cònjuge serà més càlida que en setmanes anteriors. El clima tens dels últims temps, donarà pas a la tendresa. Si el teu telèfon no sona amb propostes de cites i plans, mou-te per obtenir-les.

Localitza a aquest amic que et deu diners perquè saldi els seus deutes. Fes-li comprendre que ara et fa falta.

Si et toca participar en alguna competició esportiva, sigui professional o d'afeccionats, faràs un bon paper, encara que tindràs la sensació que podries haver-lo fet molt millor.

Si vols rebre la predicció completa de Cranc d'avui al teu mòbil, clica aquí

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

Has posat el teu granet de sorra cada dia perquè la teva relació no mori? Mira les teves accions de les últimes setmanes d'una forma més objectiva, perquè el teu ego a vegades no deixa que vegis més enllà del teu punt de vista.

Algun veí et té tírria per pura enveja i et molestarà punxant la roda del teu cotxe. A l'hora de fer la compra, estalviaràs en els aliments triant les marques més barates.

Les presses propiciaran que els àpats siguin escassos i poc saludables. La pròxima vegada que prevegis un dia atrafegat, deixa el dinar fet el dia anterior.

Si vols rebre la predicció completa de Lleó d'avui al teu mòbil, clica aquí

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

Necessites seduir? No dubtis a fer un pas endavant i anar per totes, fins a les últimes conseqüències. Aquest dissabte has de viure moments forts en les emocions, que et recordin que estàs viu, que el teu cor continua bategant encara que en el passat te'l trenquessin.

Aprofita que és cap de setmana i fes neteja a casa. Alguns vells articles podrien valer molts diners, si són considerats de col·lecció.

Els esports de contacte poden cansar-te més del que penses o fins i tot provocar-te una lesió menor que et deixi la resta del cap de setmana a casa.

Si vols rebre la predicció completa de Verge d'avui al teu mòbil, clica aquí

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

Avui els nadius de Balança han de prendre una decisió important. O bé es decantaran per una lluita de poder on podrien acabar amb la relació de parella, o bé trien el camí de l'aprenentatge.

En l'econòmic, els Astres prediuen reajustaments, segurament per assumir un nou estil de vida més pròsper. Vés preparant-te per a l'abundància, però evita viure per sobre de les teves possibilitats de moment.

Avui, tenint en compte les influències astrals d'aquests dies, hauries de vigilar els teus punts febles, especialment el ronyó. Beu molta aigua.

Si vols rebre la predicció completa de Balança d'avui al teu mòbil, clica aquí

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

El planeta  Mart continua en el teu signe i et brinda grans dosis d'entusiasme i energia que si saps dominar, pots transformar en mostres d'erotisme prodigiós que donaran nova vida a la teva relació.

Saps intuïtivament com aconseguir el que necessites. No et fa falta mostrar-te agressiu perquè et donin el que desitges, ja que et mostres convincent i seductor.

Et mereixes gaudir de sentir-te ple. Si pots fer un passeig a l'aire lliure i prendre uns minuts de la carícia del sol sobre la teva pell, seria fantàstic.

Si vols rebre la predicció completa d'Escorpí d'avui al teu mòbil, clica aquí

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

El teu horòscop Sagitari per a l'amor avui dissabte prediu un dia on hauràs d'asseure't a dialogar amb els teus éssers estimats. Els acords als quals arribeu, marcaran el rumb de les relacions.

Pel que fa a la teva economia, els Astres prediuen un bon dia, sobretot si has estat capaç de fer els canvis que necessitaves fer quant a organització de les teves finances.

Quant a la predicció per a la teva salut, avui no patiràs de res greu o d'importància que t'impedeixi gaudir del dia segons el qual es preveu.

Si vols rebre la predicció completa de Sagitari d'avui al teu mòbil, clica aquí

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

Sembla que els astres s'han confabulat per dur a la teva vida íntima escenes d'allò més estressants. No es tracta que siguin bones o dolentes les notícies que porten les estrelles a la teva vida personal, simplement és massa per a digerir.

Pot ser que hagis de trobar la manera de mitjançar entre els teus desitjos i la necessitat d'altres persones a les quals estimes i has de protegir.

Quan les persones es veuen sotmeses de forma regular a situacions d'estrès i tensió en la seva vida quotidiana, l'organisme comença a sofrir un silenciós deteriorament que cal saber combatre per evitar mals majors.

Si vols rebre la predicció completa de Capricorn d'avui al teu mòbil, clica aquí

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

La predicció en l'amor per als Aquari avui parla de la influència desfavorable de Venus. Les coses no es presenten molt encoratjadores perquè sigueu feliços en les relacions amoroses.

Quant a la teva economia, l'entrada de Júpiter portarà alguns reptes importants. Per poder superar els obstacles Aquari, hauràs de buscar ajuda legal, per sort l'energia positiva de Júpiter t'ajudarà a guanyar.

Quant a la teva salut, físicament no tens per què tenir malalties o malalties greus durant aquest període de la teva vida.

Si vols rebre la predicció completa d'Aquari d'avui al teu mòbil, clica aquí

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

Sospites que la persona que hi ha darrere de la pantalla, i amb qui portes parlant mesos, no és qui diu ser. Un ultimàtum per veure-us en persona pot revelar la veritat que tanta por et donava reconèixer.

Un conegut t'explicarà la seva experiència amb una web que regala mostres de productes. La idea et semblarà genial, ja que pots estalvies diners amb alguns productes.

La Lluna et farà ser més maldestre de l'habitual. Semblarà que no coneixes la teva casa, ja que t'aniràs xocant contra els marcs de les portes i parets de la teva llar.

Si vols rebre la predicció completa de Peixos d'avui al teu mòbil, clica aquí


Comentaris

envia el comentari