L'horòscop diari del 14 d'agost

Aquí tens les prediccions d'aquest dimecres, 14 d'agost

  • Si vols rebre al mòbil les teves prediccions diàries de l'HORÒSCOP D'AVUI de manera gratuïta, fes clic aquí.

  • Si vols llegir la predicció completa de l'HORÒSCOP D'AVUI en castellà, fes clic aquí.

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

L'aspecte de Júpiter augura una vida de parella sense complicacions, sabràs esquivar el conflicte. Això es deu al fet que l'acció de Plutó en el teu signe ha de tenir un impacte agradable en les teves relacions conjugals.

El dia serà favorable per als nadius que desitgin obrir una empresa, sobretot si és un comerç petit, dels de tota la vida.

Serà important que cuidis la teva alimentació, sobretot, si estàs esperant un fill. Controla en aquest cas amb molta de cura els teus nivells de sucre en sang. 

Si vols rebre la predicció completa d'Àries d'avui al teu mòbil, clica aquí

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

Podries anomenar a la teva parella actual amb el nom del teu ex. I encara que intentis dissimular, no servirà per res: t'has delatat tu sol. Si ets solter, l'aura de nostàlgia et fa tenir poca confiança.

Vols desplegar les teves ales i volar per l'univers, fent que tots admirin la teva majestuositat i la teva capacitat de fer grans coses. El problema vindrà, si el teu projecte requereix suport financer, així com una sèrie d'habilitats.

La calor afecta els teus somnis i a vegades el que passa pel teu cap és pròxim a una pel·lícula surrealista.

Si vols rebre la predicció completa de Taure d'avui al teu mòbil, clica aquí

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Si prefereixes esperar abans de comprometre't, és perquè sents alguna cosa dins del teu pit que et diu que alguna cosa no va bé. Les teves intuïcions sovint són certes, com ja t'ha demostrat l'experiència, així que no et precipitis.

El cel t'encoratja a expressar les teves habilitats i et fa calor amb una sèrie d'idees atrevides per a fer que la teva carrera enlairi, sobretot si portes sense trobar ocupació des de fa mesos.

Agost pot ser molt calorós en alguns punts. Prova de disminuir la teva temperatura corporal practicant pranayama, una tècnica de respiració profunda en el ioga.

Si vols rebre la predicció completa de Bessons d'avui al teu mòbil, clica aquí

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

El solter Cranc es plantejarà com li agradaria lligar la seva vida a la del seu futur estimat o estimada. Somiaràs amb unes noces de somni el dia de demà, fins i tot, si ja has passat prèviament per l'altar.

Es valoraran els esforços intel·lectuals en qualsevol camp. Dedica't a estudiar si pròximament tens exàmens, la teva ment serà una esponja per a qualsevol mena de coneixement, però especialment seràs lúcid en el camp de les ciències.

Per tenir un millor aspecte estaràs temptat a fer noves dietes, però si després no continues, l'efecte rebot serà terrorífic.

Si vols rebre la predicció completa de Cranc d'avui al teu mòbil, clica aquí

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

Si tens parella, estàs a punt de fer alguna cosa que posarà en perill la seguretat de l'amor diari. Els alineaments planetaris mostren possibles enamoraments de curta durada que et portaran a accions de les quals pots penedir-te, si no penses bé abans d'actuar.

Respecte d'un lloc de feina important o en una beca d'estudis podries rebre una notificació que et brindarà una enorme felicitat.

Quant a l'àmbit de la salut, és hora d'agrair i cuidar del teu cos. Evita qualsevol excés en el menjar o la ingesta d’alcohol.

Si vols rebre la predicció completa de Lleó d'avui al teu mòbil, clica aquí

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

Els astres et mostren amb un temperament seriós. Aquesta aura una mica misteriosa farà que els qui estiguin enamorats de tu, se sentin encara més fosos davant la teva mirada.  Els teus seguidors es multiplicaran i s'agitaran.

La necessitat de gastar és més forta que la teva voluntat. Vés amb compte amb el número de vegades que obres la teva cartera.

Un canvi en la teva vida s'està preparant en la salut. La teva adaptabilitat és el seu millor actiu, però fes les coses amb cap.

Si vols rebre la predicció completa de Verge d'avui al teu mòbil, clica aquí

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

Els solters hauran de deixar de somiar amb una persona ideal i centrar-se en la realitat que tenen davant. Saber identificar a les persones veient més enllà de les aparences serà el que els porti a trobar a la persona adequada.

En l’àmbit laboral, podràs vèncer els obstacles que t'aniran sortint durant el camí, si et mantens centrat i no perds els nervis.

Segueixes amb molt bon estat de salut, però és probable que una molèstia ocular t'afecti. Potser només és un problema temporal, no obstant això, visita a un especialista.

Si vols rebre la predicció completa de Balança d'avui al teu mòbil, clica aquí

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

Aspiraràs a conquerir un cor, però no qualsevol! Saps quin és el teu objectiu, una ànima noble i valenta, a la qual entregar-te. Com a parella somies en gran en aquest dia i et plantejaràs fer un viatge llarg, una nova lluna de mel.

Les teves finances estaran protegides per Plutó. Gràcies a l'influx planetari estaràs a resguard de les dificultats, sempre que no prenguis massa riscos.

Res realment pertorbarà el teu equilibri físic perquè estàs fet gairebé de pur acer. Aconseguiràs que alguns mals passin de llarg sense immutar-te.

Si vols rebre la predicció completa d'Escorpí d'avui al teu mòbil, clica aquí

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

Als nadius de Sagitari els agrada que els sorprenguin en l'amor. De la mateixa manera, també volen crear llaços amorosos forts però no dependents, necessiten sentir-se lliures.

Econòmicament, estàs en una etapa on l'adquisició d'habilitats i hàbits positius milloraran notablement les teves finances.

Avui et convé revisar aquests aspectes de la teva salut per veure quins canvis has de dur a terme, si vols millorar el teu benestar físic i mental. És probable que t'envaeixi una sensació de falta de temps o que els esdeveniments van massa de pressa.

Si vols rebre la predicció completa de Sagitari d'avui al teu mòbil, clica aquí

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

Desafiar els límits que tens pel que fa a la confiança,  és una cosa que no toleraràs. Una persona abusarà de la teva forma de brindar el teu suport i et sentiràs molt decebut.

Els astres mostren una disposició molt positiva perquè sàpigues que és el millor que pots fer per seduir a client o cap. Els problemes de comunicació que tenies amb un company de feina milloren gràcies als efluvis de Mercuri.

No permetis que les teves activitats et facin postergar tractaments que necessites amb urgència.

Si vols rebre la predicció completa de Capricorn d'avui al teu mòbil, clica aquí

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

Aquells que no tinguin parella, podran viure grans aventures participant en actes socials. No obstant això, no és moment per llançar-se de cap a una relació amb la primera persona amb la qual mantinguis un romanç o aventura amorosa.

Professionalment i laboralment el corrent positiu que t'està arrossegant aquesta setmana et durà cap a l'èxit sense majors esforços.

Avui hauràs de vigilar el teu sistema immune, perquè en aquests moments estàs vivint una propensió a les malalties contagioses. També seria convenient que aprenguessis a veure les coses de forma més objectiva.

Si vols rebre la predicció completa d'Aquari d'avui al teu mòbil, clica aquí

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

Aprofita per parlar amb la ment en fred i espera que passi la tempesta per agafar un camí o un altre. De res serveix que et capfiquis en una lluita que no té sentit en aquest moment.

Si ets d’aquells que es dediquen a les vendes, vés amb compte amb el lloc de feina que t'ofereixen. Podries estar a punt de caure en una estafa. No et preocupis que els diners que necessites arribaran de totes maneres.

Les activitats de la setmana t'obliguen a dur un estil de vida sedentari. Et mous menys del que el teu cos necessita per sentir-se en plenitud.

Si vols rebre la predicció completa de Peixos d'avui al teu mòbil, clica aquí


Comentaris

envia el comentari