Llegeix les prediccions diàries del 14 d'abril

Aquí tens les prediccions d'aquest diumenge, 14 d'abril

  • Si vols rebre al mòbil les teves prediccions diàries de l'HORÒSCOP D'AVUI de manera gratuïta, fes clic aquí.

  • Si vols llegir la predicció completa de l'HORÒSCOP D'AVUI en castellà, fes clic aquí.

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

En converses amb amics o familiars, sorgirà el nom d'una exparella teva, que va ser una part important en la història del teu cor. Si això hagués passat fa una setmana, segurament t'hauria afectat. Tanmateix, avui dia notaràs que és aigua passada.

La combinació bastant inusual de tres planetes és probable que et causi problemes de diners relativament importants.

Vigila la salut dels teus peus, per evitar que hi hagi dureses i pells incòmodes que et facin mal quan camines.

Si vols rebre la predicció completa d'Àries d'avui al teu mòbil, clica aquí

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

Si en aquests moments tens una aventura extramatrimonial, durant aquest dia la teva parella podria assabentar-se de tota la història. Encara que la seva reacció podria sorprendre't, no  serà tan gelosa ni desproporcionada com imaginaries en un primer moment.

Controlar l'economia familiar serà fàcil; tindràs molta diligència per  assignar pressupostos, i un do de disciplina perquè t'obeeixin i ningú s’equivoqui.

Per a la teva salut, què tal si planeges alguna cita o esdeveniment en la qual puguis deixar-te banyar pels raigs del Sol, perquè et carreguis de la seva purificadora energia?

Si vols rebre la predicció completa de Taure d'avui al teu mòbil, clica aquí

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

T'encanta acaronar a la teva parella i fer-la sentir especial però tampoc has de fer sempre el que et mani. Ha d'imperar la igualtat i el diàleg en la vostra relació.

Si estàs cansat de rebre ordres dels altres, potser seria un bon moment per plantejar-se posar en marxa un negoci. A l'hora de comprar alguna cosa, fixa't bé per  no equivocar-te.

Quan tens algun problema necessites esplaiar-te amb algú que sigui capaç d'escoltar-te. T'acabaràs atabalant en aquells llocs tancats on hi hagi molta gent.

Si vols rebre la predicció completa de Bessons d'avui al teu mòbil, clica aquí

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

Avui et sentiràs atret per persones amb les quals tens una important diferència d'edat. No et preocupis, perquè el rellotge vital no marca els anys que realment té un cor, l'ànima d'una persona.

Amb els diners en efectiu tindràs algun tipus de descuit, encara que aquest pot ser a favor teu o en contra.

La teva salut es troba en un estat exquisit; tant, que a l’escola et donarien un excel·lent si t'enfrontessis a un examen.

Si vols rebre la predicció completa de Cranc d'avui al teu mòbil, clica aquí

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

No et precipitis. No val la pena córrer per tenir resultats, si després s'acaben enfonsant. L'important és que trobis la persona adequada per desenvolupar una relació que sigui veritable.

Quan tens una mica de capacitat econòmica, no vulguis només estalviar. Podries gaudir-ne o  donar una satisfacció a les persones que més estimes. Invertir a realitzar un bon menjar o un passeig serà una bona opció.

De tots els aspectes planetaris, el més complex està marcant-te una retenció de líquids o mala eliminació renal. Els turmells i peus podrien inflamar-se, beu líquids.

Si vols rebre la predicció completa de Lleó d'avui al teu mòbil, clica aquí

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

En el temps que fa que surts amb la teva parella li has demostrat com l'estimes. Tot i això, sembla que ara desconfia de tu perquè utilitzes molt les xarxes socials.

Rebràs uns diners inesperats i que et serviran per respirar més tranquil. Els utilitzaràs per  abonar unes factures que tens pendents. Els capritxos hauran d'esperar un temps.

Tens moltes possibilitats de patir un refredat o molèsties en la gola si no t'abrigues bé quan ets al carrer. El riure es converteix en la teva millor medicina.

Si vols rebre la predicció completa de Verge d'avui al teu mòbil, clica aquí

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

 A partir d'avui començaràs a mirar al futur amb una perspectiva molt més àmplia. Tens moltes coses per les quals lluitar, només necessites adonar-te i usar el teu poder.

Apareix en el moment econòmic actual una nova oportunitat perquè els Balança ampliïn el seu negoci o augmentin el capital. La fase expansiva encara ha d'esperar una mica, perquè el creixement és sostingut però lent. Els astres t'animen a estudiar possibles vies.

Has de treure temps per anar al mercat, comprar aliments frescos i de qualitat. I gratar-te una mica la butxaca, si fa falta. Has tastat el menjar orgànic?

Si vols rebre la predicció completa de Balança d'avui al teu mòbil, clica aquí

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

Vigila amb l'impacte del planeta Plutó, que a vegades pot posar-te de mal humor sense cap motiu aparent. La comprensió precisament no serà el punt fort de les persones que estaran al teu voltant

Vetlla pels teus diners,  si tens planejat algun àpat familiar en un restaurant, procura ser tu qui triï el lloc, i a poder ser, que el preu per persona estigui tancat.

Si optes per fer alguna reforma a casa, vés especialment amb compte de no patir cap mena d'accident.

Si vols rebre la predicció completa d'Escorpí d'avui al teu mòbil, clica aquí

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

Recorda Sagitari que les relacions només reflecteixen el que realment sentim en el més profund del nostre ésser. Si ara estàs rebent mostres d'amor de les persones que t’envolten, és perquè has après a donar tu aquest amor i sobretot a sentir-lo.

Ja que durant aquests dies no estàs tenint especials dificultats econòmiques, és un bon moment per planificar el teu futur.

Ningú millor que tu mateix sap el que et fa bé i el que no, és hora de crear el teu propi pla de salut personalitzat.

Si vols rebre la predicció completa de Sagitari d'avui al teu mòbil, clica aquí

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

L'amistat és de summa importància. Si has de disculpar-te amb un amic o amiga, no et demoris, veuràs que satisfacció per a l'ànima retrobar-se.

En la teva economia, aquesta sensació d'indeterminació pot generar-te un gran malestar psicològic que no és habitual per tu. Si necessites conèixer el millor camí a seguir, pots intentar amb alguna tècnica d'endevinació.

Aquest estrany dolor en la boca de l'estómac s’anomena angoixa. Tot el que facis per sentir-te millor, el teu cos ho notarà i reaccionarà molt bé.

Si vols rebre la predicció completa de Capricorn d'avui al teu mòbil, clica aquí

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

Avui és un dia perfecte per agrair el que tens, on estàs i amb qui estàs. En l'univers cada cosa és en el seu lloc per estrany que sembli. Si aconsegueixes estar totalment present, seràs capaç de sentir l'agraïment per la vida.

Hi ha moltes fonts de diners, no només la feina, així que utilitza el teu enginy per veure on pots posar la teva energia. És hora de pensar en un futur pròsper des d'un punt de vista totalment diferent.

L'autoconeixement implica acceptar tot allò que ens està passant. Així que assumeix d’una vegada els teus problemes emocionals.

Si vols rebre la predicció completa d'Aquari d'avui al teu mòbil, clica aquí

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

Has de viure cada dia sense lamentar el que podria haver sigut. No pots modificar el que ha passat. No sentis culpa, si no has dona la resposta que uns altres esperaven. La vida es reinventa cada dia i has de ser feliç amb el que es presenta en el futur.

Quan fas la llista de compres t'adones de com malgasteu a la teva casa. L'organització és primordial per a la teva economia.

Sobre la teva salut, tens l'excel·lent sensació que necessites cuidar-te i fer alguns gestos en favor del teu cos.

Si vols rebre la predicció completa de Peixos d'avui al teu mòbil, clica aquí


Comentaris

envia el comentari