L'horòscop diari del 13 de setembre

Aquí tens les prediccions d'aquest divendres, 13 de setembre

  • Si vols rebre al mòbil les teves prediccions diàries de l'HORÒSCOP D'AVUI de manera gratuïta, fes clic aquí.

  • Si vols llegir la predicció completa de l'HORÒSCOP D'AVUI en castellà, fes clic aquí.

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

Algunes decisions i responsabilitats que van quedar marcades fa unes setmanes en la teva relació tornen a estar avui sobre la taula. La teva mitjana taronja voldrà debatre certs punts i millorar allò que no li convenç.

Socialitza tot el que puguis, ves a esdeveniments del teu sector, allí hi ha potencials inversors que poden apostar per tu.

Les teves reserves estan al límit, així que escolta al teu propi cos i fes les coses amb calma durant el dia d'avui. En cas contrari, cauràs esgotat, si bé, els astres et brinden certa protecció.

Si vols rebre la predicció completa d'Àries d'avui al teu mòbil, clica aquí

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

La teva parella et demana més, t'exigeix coses diferents de les que li estàs oferint en aquest moment, i no saps fins a quin punt et pots entregar, ni si de debò desitges fer-ho. T'estàs deixant endur per la marea, potser?

Evita signar documents i contractes avui. Deixa els teus diners en lloc segur i consulta amb un advocat totes les clàusules. Que no hi hagi punts amb dobles lectures, ni res semblant.

Pots donar-te un bany normal en el mar o la piscina, i una vegada allí, fes esquats. Treballaràs les cuixes i els glutis.

Si vols rebre la predicció completa de Taure d'avui al teu mòbil, clica aquí

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

En les proximitats del pròxim cap de setmana, les teves emocions juguen la ruleta russa i només el teu cor sortirà ferit. La teva visió està més centrada en fantasies i podràs enamorar-te d'una forma platònica.

Rebràs bones propostes per créixer en el terreny professional. En altres circumstàncies diries que sí amb els ulls tancats, però no saps si acceptar suposarà una deslleialtat per a alguns companys.

Procura controlar la qualitat del teu son, no vagis a dormir tard perquè el dia de demà es pot fer dur.

Si vols rebre la predicció completa de Bessons d'avui al teu mòbil, clica aquí

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

Estaràs motivat i relaxat avui.  Desitges fer-te la vida més fàcil i gaudir el moment, i aconseguiràs que al teu al voltant regni el mateix esperit.

En l'àmbit laboral, el divendres serà complicat, i més si la teva professió està dedicada a tractar de manera directa amb el públic. Hi haurà molts clients que gairebé esgotin la teva paciència i hauràs de controlar el teu caràcter.

Baixa el ritme, perquè només d'aquesta manera podràs observar millor els obstacles als quals hauràs d'enfrontar-te. Intenta aconseguir la nitidesa en els teus pensaments.

Si vols rebre la predicció completa de Cranc d'avui al teu mòbil, clica aquí

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

La jornada mostra una lluentor especial i màgica per als nadius de Lleó. L'energia de Cupido atraurà a tu tota mena de satisfaccions en el terreny dels sentiments i la sensualitat.

La bona fortuna t'envaeix i els teus passos es dirigeixen a la direcció correcta. No pots negar que els teus assumptes han millorat en els últims temps. És impressionant el bé que estan sortint els teus projectes i encara que avancis lent, saps que cada fase del teu creixement es va complint.

Respecte de la teva salut, recorda que la prevenció és molt important. Et penediràs, si acabes patint una malaltia que et podies haver estalviat.

Si vols rebre la predicció completa de Lleó d'avui al teu mòbil, clica aquí

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

La teva parella perd molt el temps amb el telèfon mòbil i les xarxes socials i això desperta tota classe de gelosia en la teva persona. Estaràs sent víctima d'una traïció està tot en la teva ment, que et fa malpensar?

Tens la ment centrada a descansar, a gaudir de futures vacances. Podries comprar una guardiola i anar emplenant-la diàriament.

Pensa en els altres, en com podries fer un favor a l'univers de manera desinteressada. Pots donar sang, que a tu no et costa res i ajudaràs a un altre a tenir millor qualitat de vida.

Si vols rebre la predicció completa de Verge d'avui al teu mòbil, clica aquí

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

Els nadius del signe que estiguin solters, aviat viuran moments molt apassionats de la mà de noves trobades romàntiques. De moment, només han de romandre tranquils i gaudir de cada moment, perquè forçar les circumstàncies no els conduirà a res bo.

En l’àmbit laboral i professional, ets una persona justa, però també tens els teus somnis de grandesa, que avui podran fer-se realitat.

Finalment, Balança, no oblidis dedicar aquests petits moments diaris a la teva cura personal. Un sopar deliciós, un massatge, la teva música favorita, totes aquestes petites coses marquen la diferència.

Si vols rebre la predicció completa de Balança d'avui al teu mòbil, clica aquí

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

Pots continuar defensant les teves idees del que és una parella, com és la teva forma de descriure l'amor. Sents aquesta necessitat, ja que la teva parella té un punt de vista diferent i complicat, i necessiteu arribar a un punt mitjà.

Tens el potencial suficient per omplir la teva cartera de bitllets, i a més, estàs en condicions d'aconseguir la Lluna. En el treball pots viure algunes situacions una miqueta tibants, i serà millor romandre callat.

Cura amb els objectes punxants o que puguin produir corts d'algun tipus; especialment tingues mil ulls en la cuina.

Si vols rebre la predicció completa d'Escorpí d'avui al teu mòbil, clica aquí

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

Avui sentiràs un gran alleujament en relació amb els assumptes del cor. Alguna cosa ha canviat profundament que ha permès que les coses flueixin amb major agilitat. Tant si tens parella, com si no, a partir d'avui notaràs canvis a millor.

La teva economia Sagitari, marxa segons l'esperat. De fet, potser fa algun temps no podies imaginar que podries estar tan ben posicionat com ho estàs avui.

Avui serà un bon dia per a tu en matèria de salut. Aquells que estiguin passant per una recuperació, sens dubte aconseguiran bons resultats.

Si vols rebre la predicció completa de Sagitari d'avui al teu mòbil, clica aquí

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

Podries viure un amor romàntic increïble, enamorar-te d'aquesta manera no és corrent en tu que sols posar en joc molts aspectes realistes i concrets a l'hora de l'amor. No obstant això no podràs resistir-te a les influències sensibles dels astres.

Realitzar nous projectes pot resultar una cosa frustrant durant aquesta jornada. Les comunicacions es tornen confuses i és millor esperar a la setmana vinent per a gaudir de les bones influències de Mercuri.

L'apatia i l'avorriment podrien ser molt negatives per a la teva salut. Cerca alguna activitat que t'animi.

Si vols rebre la predicció completa de Capricorn d'avui al teu mòbil, clica aquí

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

Aquari tens davant teu un dia replet d'oportunitats per a viure l'amor en tota la seva intensitat. Els que estiguin en parella viuran una jornada on el romanticisme cobrarà protagonisme. Els solters han d'estar atents als canvis.

Professionalment, el fet d'haver solucionat aquest conflicte amb un superior que et tenia estancat, t'ha deixat temps i energies lliures per a compaginar el teu treball amb altres activitats més plaents.

Avui divendres, el cansament de la setmana pot notar-se especialment en la zona lumbar i en les espatlles.

Si vols rebre la predicció completa d'Aquari d'avui al teu mòbil, clica aquí

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

La sort en l'amor és el teu millor auguri per a aquest divendres 13. La realitat es converteix en escenes de màgia i l'amor mostra que res és impossible quan et centres en els teus sentiments.

Es presenta una energia molt positiva en la teva vida professional que et portarà a aconseguir els teus desitjos per a aquesta jornada.

Tens avui un temps de tranquil·litat, un dia en què tots els successos són harmònics i et porten a gaudir de la vida de manera serena i grata.

Si vols rebre la predicció completa de Peixos d'avui al teu mòbil, clica aquí


Comentaris

envia el comentari