L'horòscop diari del 13 de octubre

Aquí tens les prediccions d'aquest diumenge, 13 d'octubre

  • Si vols llegir la predicció  en castellà, fes clic aquí.

  • Si vols llegir la predicció completa del teu signe, fes clic a la icona

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

T’agradarà ser prudent en l'amor i anar fent les coses a poc a poc. Trepitjar l'accelerador et dóna molt vertigen i tens algunes raons per pensar així. Si estàs tenint cites amb una persona que t'interessa, triaràs parlar més i passar menys temps al llit.

Seria molt lícit que felicités les persones que estan prop de tu pels seus avanços i els seus projectes, fins i tot als teus rivals, si és que han aconseguit millorar la seva situació econòmica.

És un bon moment per fer exercici i trencar amb la teva faceta més sedentària. T’has de convèncer que necessites ser més actiu.

Si vols rebre la predicció completa d'Àries d'avui al teu mòbil, clica aquí

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

La teva llar et semblarà un lloc molt còmode i triaràs gaudir del teu entorn en lloc de perdre el teu temps amb sortides. Et semblarà millor que els teus amics o els teus familiars es reuneixin al voltant de la teva taula. Les teves prioritats se centren a donar amor als teus éssers estimats.

Una sèrie de noves necessitats estan empenyent totes les teves ambicions.  T'avançaràs a les bones notícies i no esperaràs per continuar amb alguns projectes que estaven pausats.

Cuida el teu estil de vida practicant esports, i millor si són a l'aire lliure, com el futbol o el ciclisme.

Si vols rebre la predicció completa de Taure d'avui al teu mòbil, clica aquí

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Et lleves carregat d'il·lusió i desitges gaudir plenament dels beneficis d'aquest diumenge. Adoptes immediatament un estat d'ànim apropiat on no manca el bon humor, alegria de viure, ganes estimar i un cert aire d'improvisació, que farà que el temps et passi volant.

Signaries un pacte amb el dimoni amb la condició de tenir certa seguretat financera i relaxar-te. Estaràs tot el dia pensant com retallar algunes despeses i liquidar deutes.

El contacte amb animals et vindrà molt bé per  eliminar certes tensions. Surt a passejar amb el teu gos o fes equitació.

Si vols rebre la predicció completa de Bessons d'avui al teu mòbil, clica aquí

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

Comences el dissabte amb ganes de fer-te sentir, hi ha coses que no t'agraden dins la teva relació d'amor i expressaràs totes les teves ambicions. Aposta per un cel pacífic per marcar aquestes inquietuds.

Et situes com un ésser hàbilment efectiu per tancar un acord financer, potser no avui, però les bases quedaran assentades. Et centraràs en els detalls, aquest serà el secret.

Necessites aventures i estàs llest per fer canvis, viure noves experiències. Et plantejaràs, fins i tot, fer algun esport extrem com saltar des d'un pont, per sentir l'adrenalina recorrent el teu cos.

Si vols rebre la predicció completa de Cranc d'avui al teu mòbil, clica aquí

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

La passió amb la teva parella se sentirà com una cosa que no és d’aquest món. Si utilitzeu una joguina aquesta nit per divertir-vos, serà tot un encert. Els solters es divertiran amb una conversa pujada de to però aquesta no portarà a cap lloc.

Un familiar et demanarà que facis d'intermediari en una venda que té gairebé tancada. Aprofita i afegeix el teu marge a aquesta venda, així guanyaràs una mica de diners extres.

Hi ha una conversa pendent amb una figura paterna que estàs evitant. Recorda que el cos somatitza les emocions que reprimim.

Si vols rebre la predicció completa de Lleó d'avui al teu mòbil, clica aquí

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

És un dissabte especialment feliç, propici per posar al teu cor a vibrar. Aturaràs qualsevol impuls que t'arrossegava fins a un abisme de penúries. Saps que estàs en plena possessió de les teves eines per passar a l'acció.

Per assegurar-te el teu lloc de feina és necessari que siguis metòdic i que segueixis els procediments que ja coneixes bé.

Si en algun moment el cap et dolgués, el més assenyat seria que provessis algun remei natural, si és que és lleu. Medicar-se un mateix no és bo.

Si vols rebre la predicció completa de Verge d'avui al teu mòbil, clica aquí

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

Els Balança que estiguin solters, avui experimentaran cert malestar que prové d'una energia del passat. És el moment de treballar i de superar qualsevol energia negativa que hagi estat obstaculitzant el teu camí en l'amor.

En l'aspecte econòmic, l'horòscop d'avui prediu que molts iniciaran emprenedories pròpies o nous negocis.

Referent a la salut, avui el teu cos no et donarà cap problema. Estaràs bé d'energies i segurament dediquis part de la jornada a certa activitat física o esport que has reprès recentment.

Si vols rebre la predicció completa de Balança d'avui al teu mòbil, clica aquí

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

Decidiràs enfocar-te en el desconegut, perquè el que tens al teu voltant t'avorreix i anheles noves experiències. Abraçaràs les novetats  i no dubtaràs a apuntar-te a qualsevol activitat amb amics o familiars, si això et permet conèixer a noves persones.

Grava en el teu cervell una màxima: que la unitat fa la força. Has d'envoltar-te de persones intel·ligents i amb les teves mateixes ambicions.

Bon dia per iniciar un tractament de bellesa que t'ajudi a treure el millor de tu mateix. Podries comprar-te unes noves cremes per a la cara, per exemple.

Si vols rebre la predicció completa d'Escorpí d'avui al teu mòbil, clica aquí

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

Els Sagitari que estiguin solters, si no estan vivint ja un romanç, tenen tot de la seva part per a embarcar-se en una aventura inoblidable. Els Astres t'afavoreixen i t'ajuden a brillar de manera que et resulti molt fàcil conquerir a qui et proposis.

Recupera els teus somnis, aquells relacionats amb la teva vocació oblidada, i mira si és possible anar fent els passos necessaris per a materialitzar aquesta activitat que tant t'agrada en forma de professió.

Referent a la teva salut avui Sagitari, l'horòscop prediu un dia bastant bo, així que deixa de preocupar-te inútilment.

Si vols rebre la predicció completa de Sagitari d'avui al teu mòbil, clica aquí

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

És un bon dia on entraran nous amics a la teva vida. Estaràs convidat a una reunió en la qual l'alegria i les bones converses seran molt estimulants per al teu univers emocional.

En l’àmbit professional, pot ser que no et trobis conforme, amb el que has obtingut fins al moment. La teva perseverança et portarà a obtenir els beneficis i els guanys que mereixes.

Estàs en plena salut i benestar. Tens molt que agrair al teu cos, encara que tot és gràcies als teus esforços.

Si vols rebre la predicció completa de Capricorn d'avui al teu mòbil, clica aquí

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

Els solters hauran d'estar pendents de la imatge que donen als altres, ja que, a vegades, tenen comportaments contradictoris que no els beneficien a l'hora d’encetar noves relacions amoroses.

La clau durant la jornada d'avui serà el treball en equip, tant si treballes per compte d'altri, com si tens negoci propi.  Agrupar forces et permetrà aconseguir més ràpida i fàcilment els teus objectius professionals.

En quant salut, et sentiràs bé, l'única cosa al que hauràs de parar esment és a alguna possible infecció respiratòria.

Si vols rebre la predicció completa d'Aquari d'avui al teu mòbil, clica aquí

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

Serà un dia important per forjar nous acords amb la teva parella. Heu d'entendre que no es tracta de canviar l'altre, sinó d'adaptar-se i millorar junts. Si estàs solter, un ritual d'amor ajudarà al fet que el teu estimat per fi et truqui

Revisa tots els documents legals que tinguis pendents de resoldre, perquè pròximament sorgirà un problema imprevist i has d'estar preparat i tenir-lo tot en ordre per saber reaccionar de manera eficient.

Un massatge anti-estrès amb olis essencials i xocolata negra és el que necessites per cuidar el teu cos en aquest dia.

Si vols rebre la predicció completa de Peixos d'avui al teu mòbil, clica aquí


Comentaris

envia el comentari