L’horòscop del Zodíac del 13 de maig

Aquí tens les prediccions d'aquest dilluns, 13 de maig

  • Si vols rebre al mòbil les teves prediccions diàries de l'HORÒSCOP D'AVUI de manera gratuïta, fes clic aquí.

  • Si vols llegir la predicció completa de l'HORÒSCOP D'AVUI en castellà, fes clic aquí.

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

La teva vida amorosa pots patir les conseqüències de la teva vida professional. L'excés de feina o de responsabilitat, passes tot el dia enganxat al mòbil i a l'ordinador, et deixarà sense energies per dedicar-te a l'amor.

  

A la feina, sabràs que cal viure el present i deixar-se de fer-te il·lusions que no van enlloc. Això et farà ser molt eficient.

  

Et deixaràs influenciar per la publicitat per dur a terme tractaments d'estètica i bellesa, però no prenguis decisions precipitades.

Si vols rebre la predicció completa d'Àries d'avui al teu mòbil, clica aquí

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

La monotonia s'ha apoderat de la teva relació en parella. Hi ha dies que podries titllar d'avorrits o de prescindibles, en els quals no hi ha res per a recordar. Treu temps per conrear el teu amor, és necessari.

  

Seràs esclau de les teves paraules, sobretot, si en un moment d'ego, presumeixes de mèrits laborals, de riquesa i fins i tot de virtuts i béns que no tens.

  

La teva intel·ligència emocional despuntarà, i seràs un bon conseller per a aquells que necessitin consol d'algun tipus.

Si vols rebre la predicció completa de Taure d'avui al teu mòbil, clica aquí

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Si vols triomfar en l'amor, cal que et llevis la bena dels ulls que t'impedeix veure la realitat. La persona que tens al teu costat no et convé.

  

El zodíac et convida et convida a invertir uns diners en l'empresa d'un familiar que està travessant per un moment delicat. És important que sàpigues retirar-te a temps per no perdre res.

  

Notes com la teva vista està massa cansada. Això et passa perquè passes moltes hores davant de l'ordinador i no fas un descans de cinc minuts l'hora.

Si vols rebre la predicció completa de Bessons d'avui al teu mòbil, clica aquí

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

La paraula boda passarà pel cap de molts Crancs. Hi haurà ganes de fer un pas més endavant, seguir el camí que a base d'esforç i tolerància has anat llaurant en el món del teu amor.

  

Les muses et visitaran i aconseguiràs interessants resultats, si ets una persona la feina de la qual requereix gran creativitat. Els teus avanços no es desaprofitaran i fins i tot els teus enemics et lloaran.

  

Si et planteges un dia tranquil, aconseguiràs esquivar les migranyes o aquests dolors de coll que acaben baixant a la teva esquena.

Si vols rebre la predicció completa de Cranc d'avui al teu mòbil, clica aquí

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

Dir sense pors ni embuts el que sents pot ser molt positiu, si saps mostrar moderació i escoltar el que et responen. Existeix el perill de generar ferides. 

  

La fortuna et somriurà si segueixes el camí de la paciència i la perseverança. De la manera com veus la vida es tenyiran moltes de les facetes de la teva vida material. No perdis la fe en els teus aliats.

  

Si ets dels nadius que tenen problemes amb el sucre i possibilitat de patir diabetis, vigila molt els teus hàbits. És hora que canviïs alguns costums.

Si vols rebre la predicció completa de Lleó d'avui al teu mòbil, clica aquí

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

Arribarà el moment en què et cansis de la teva parella, es passa tot el dia criticant el que fas. Hauries de parlar amb ella en profunditat sobretot el que et molesta.

  

Treballar més hores de les degudes no et farà un millor professional ni et permetrà ascendir llocs en l'empresa. Necessites prendre't unes vacances o un descans amb rapidesa.

  

Estàs massa estressat i cal que et treguis de sobre totes aquelles preocupacions que t'impedeixen ser feliç. És possible que el teu cos estigui al límit i et reclami repòs.

Si vols rebre la predicció completa de Verge d'avui al teu mòbil, clica aquí

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

Els moviments planetaris que t'estan afectant, farà que canviïs de parella, trobis una si encara no tens o simplement hi hagi canvis en el si de la teva relació. Sigui com sigui, les coses no es quedaran com estan.

  

Aquest primer dia de la setmana comença amb bones notícies en matèria econòmica. La sort està de la teva part, per la qual cosa prepara't per viure la bona fortuna i l'èxit allà on vagis.

  

Per millorar la teva salut, és convenient que recorris als massatges, l'acupuntura o, fins i tot, la reflexologia. No tinguis por de les teràpies alternatives. 

Si vols rebre la predicció completa de Balança d'avui al teu mòbil, clica aquí

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

La jornada serà bastant divertida per al nadiu d'Escorpí que està lliure i solter i amb ganes de tenir un nou habitant en el seu cor. Ser massa curiós, pot dur-te a descobrir fets i informacions que desitjaries continuar ignorant.

  

Estàs avançant fort en uns projectes que van arrencar mesos enrere i sense adonar-te estàs cada vegada més prop del cim al qual volies ascendir.

  

Tingues una major higiene a l'hora de cuinar els aliments, rentant bé les verdures i fruites, eliminant restes de terra.

Si vols rebre la predicció completa d'Escorpí d'avui al teu mòbil, clica aquí

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

Sents una gran necessitat de renovació, de canviar les coses. Al mateix temps, els esdeveniments se succeeixen de forma vertiginosa. Tot passarà de pressa avui i durant alguns dies més en els temes del cor.

  

Alimenta la teva necessitat de canvi, fomentant els teus somnis professionals i econòmics. És l'hora de començar a fer els passos que et duran a materialitzar aquesta nova vida que tant desitges.

  

Tindràs molta força de voluntat i embranzida per dur a terme millores considerables en l'àmbit de la salut. Avui aniràs a totes.

Si vols rebre la predicció completa de Sagitari d'avui al teu mòbil, clica aquí

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

Troba el moment per conversar amb aquesta persona tan especial per a tu. Saps que et sentiràs molt bé si nota el teu interès. Vols començar una manifestació diferent de la teva vida interior? Comença avui mateix. L'amor i la creativitat són les motivacions essencials que et connecten amb el teu ésser intern.

  

No descuidis aquestes àrees de la teva vida. Una reunió social o festa familiar et contactarà amb persones que poden sumar molt a la teva vida professional.

  

Vigila la teva salut cardiovascular, així com la teva pressió arterial. Podries estar necessitant ajuda en això i no notar-ho.

Si vols rebre la predicció completa de Capricorn d'avui al teu mòbil, clica aquí

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

La tranquil·litat amorosa de la qual estàs gaudint aquests dies es veurà afectada per dubtes injustificats. No caiguis en el parany de culpar la teva parella dels teus propis estats emocionals. Assumeix que els teus dubtes són solament producte dels teus temors.

  

Ets conscient del que t'ha costat arribar fins aquí, per la qual cosa mantenir la teva vida laboral i financera estable és molt important per a tu. No deixis que cap circumstància externa et tregui el que has aconseguit amb tant esforç.

  

Gaudeixes de bona salut i no tens molèsties especialment preocupants. No caldrà que visitis un metge.

Si vols rebre la predicció completa d'Aquari d'avui al teu mòbil, clica aquí

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

Molt del que era confús es comença a aclarir i et mostres de manera més íntima. És hora que deixis d'actuar com un personatge de pel·lícula per mostrar que les teves flaqueses et fan més mal a tu que a les persones que han de compartir amb tu la teva vida.

  

No és un bon moment perquè no controlis la teva loquacitat i diguis tot el que penses. Podries generar un escàndol i convertir el teu lloc de feina en un camp de batalla. 

  

Vigila amb la teva dentadura. Has pensat que potser ha arribat el moment que concertis una visita al dentista?

Si vols rebre la predicció completa de Peixos d'avui al teu mòbil, clica aquí


Comentaris

envia el comentari