L’horòscop diari del 13 de juny

Aquí tens les prediccions d'aquest dijous, 13 de juny

  • Si vols rebre al mòbil les teves prediccions diàries de l'HORÒSCOP D'AVUI de manera gratuïta, fes clic aquí.

  • Si vols llegir la predicció completa de l'HORÒSCOP D'AVUI en castellà, fes clic aquí.

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

L'expressió dels teus sentiments i emocions és egoista per una mala posició de certs planetes en el teu cel, que et tornarà irascible i rondinaire. En aquest ordre, el més important per a tu avui seràs tu, tu i tu.

El cel aguditza la seva visió per als negocis però també t'empeny a gastar grans sumes de diners. Hauràs de vigilar la teva cartera.

Amb el teu bon humor pots convèncer a les persones adequades perquè et segueixin en les teves activitats esportives.

Si vols rebre la predicció completa d'Àries d'avui al teu mòbil, clica aquí

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

El materialisme i els excessos de  vanitat et molesten, Taure.  Seràs tossut, no canviaràs la teva independència pel conformisme d'una parella tradicional. Vols trencar esquemes i no ser com una ovella més que camina cap a on li diu el pastor.

No esperis trobar solucions a certs problemes materials a través de l'interès, pensant que si tens amics amb poder, ells solucionaran la teva papereta.

Gaudiràs de bona salut. Una vida sana i equilibrada serà el secret de la teva forma. Aconseguiràs controlar els teus impulsos nerviosos.

Si vols rebre la predicció completa de Taure d'avui al teu mòbil, clica aquí

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Si fins avui no has conegut a la teva mitja taronja, és possible que els astres et tinguin preparat una cosa especial. Els teus amics fins i tot t'organitzaran una cita a cegues.

Hauràs d'insistir molt per recuperar uns diners que et deuen. Confiaràs en uns professionals perquè et gestionin una sèrie de tràmits que has de realitzar així que tindràs una despesa imprevista.

Estàs cansat de pensar sempre en els altres, així que a partir d'ara només et preocuparàs de tu. Vols començar de zero i netejar la teva ment.

Si vols rebre la predicció completa de Bessons d'avui al teu mòbil, clica aquí

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

El teu sentit comú i de la previsió seran excel·lents, francament brillants. Et permetran resoldre algunes coses que són importants per a tu. El teu estat d'ànim t'ajudarà a derrocar les barreres.

Pot ser que et sorprenguis de com serà de fàcil administrar la teva cartera els pròxims dies, fins i tot podries ser un exemple pels altres. Encara que tampoc cal que vagis donant lliçons.

Molts podeu caminar en un ambient una mica hipocondríac, creient que teniu malalties realment només són presents en la teva ment.

Si vols rebre la predicció completa de Cranc d'avui al teu mòbil, clica aquí

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

Intenta evitar les tensions que poden crear-se en la teva llar. Hauràs d’anar amb peus de plom, si vols que el dia sigui agradable. No es tracta que siguis complaent sinó que no et quedis només amb el que veus a la superfície.

Abans del que penses, vindran a oferir-te un lloc de feina que estaves esperant. No et comprometis fins que estiguis molt segur que pots assumir aquesta responsabilitat.

Agraeix estar ple de l'energia que els astres porten a la teva vida. No pots viure un millor moment de salut emocional.

Si vols rebre la predicció completa de Lleó d'avui al teu mòbil, clica aquí

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

Estàs disposat a formalitzar la relació amb la teva parella. Mostraràs en tot moment el teu costat més sensible i no tindràs problemes a exterioritzar els teus sentiments. Tens clar que és l'amor de la teva vida.

Et trobes en un bon moment en l'econòmic, però tampoc és qüestió de relaxar-se. Quan es presenti una oportunitat d'inversió, no dubtis a aprofitar-la.

El dia se't queda massa curt. En 24 hores no et dóna temps a fer tot el que tenies previst. És lògic que et trobis tan cansat, si no pares quiet un segon.

Si vols rebre la predicció completa de Verge d'avui al teu mòbil, clica aquí

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

En l'amor és molt important expressar els sentiments.  No reprimeixis res, però vés amb compte amb la forma com li dius les coses a la persona estimada. Sigues prudent i evita culpar a la teva parella.

Si t'organitzes bé, tant en l’àmbit professional com en l'econòmic, podràs establir les bases per a una vida molt còmoda.

Tens tot el necessari per  viure com realment desitges, és només qüestió de perseverança. Algú et donarà les claus per ficar una mica de pau en la teva atrafegada vida.

Si vols rebre la predicció completa de Balança d'avui al teu mòbil, clica aquí

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

Dia fàcil per viure en parella, ja que cap planeta s'esforçarà per posar espines en el camí de l'amor perquè et punxis amb elles.

El Sol i Júpiter haurien de, en principi, protegir la teva vida professional. Tot i això, la seva influència pot manifestar-se de manera sorprenent o desestabilitzadora.  Aquesta jornada estarà plena de sorpreses, no es podrà titllar precisament de rutinària.

Si en algun moment tens gana, descarta anar per algun dolçcarregat de sucre i calories i opta per fruites! Especialment, la maduixa t’anirà molt bé.

Si vols rebre la predicció completa d'Escorpí d'avui al teu mòbil, clica aquí

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

El clima amorós és positiu avui, així que seria convenient que et relaxis i deixis que les coses flueixin de forma natural. Confia que la persona que tens al costat està aquí perquè té el mateix projecte de parella que tu.

Pots fer que la teva situació econòmica millori encara més. Per aconseguir-ho comptes amb una gran intel·ligència i la valentia necessària per  prendre riscos.

La teva salut és molt important per a tu en aquests moments, ja que fa un temps que pateixes algunes malalties. Enfoca't en la teva millora a través de l'alimentació.

Si vols rebre la predicció completa de Sagitari d'avui al teu mòbil, clica aquí

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

Has d'estar atent a si una dona del teu entorn necessita la teva ajuda. Una amiga amb la qual has comptat en el passat, està atrapada en un conflicte.

Esperar un canvi des de fora no ajudarà en res. Ni els teus caps ni els teus companys són responsables del teu avorriment.

No és bo per a ningú caure en el parany de la ira. No et fa sentir bé i danya els teus òrgans. Intenta alliberar la tensió d'altres maneres més creatives.

Si vols rebre la predicció completa de Capricorn d'avui al teu mòbil, clica aquí

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

Avui tindràs un major domini dels assumptes amorosos. Començarà una temporada on la relació de parella serà més oberta i podreu empatitzar de formes diferents. La raó prevaldrà sobre el cor, encara que això no implicarà manca de sensibilitat.

Es donaran situacions obsessives en l’àmbit econòmic i laboral. Si tens a càrrec persones o projectes, hauràs d'esforçar-te per resoldre i encaminar tots els temes professionals.

T'està començant a preocupar el teu aspecte físic i sents que necessites un canvi, sobretot a perdre pes. No és tant una qüestió estètica com de salut.

Si vols rebre la predicció completa d'Aquari d'avui al teu mòbil, clica aquí

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

Vénen dies transformadors en la teva vida emocional i afectiva.  Moltes sorpreses, notícies que no esperaves, canvis que no imaginaves es presentaran per donar-te una nova perspectiva de la vida.

Existeix la possibilitat que augmenti l'ingrés de diners en efectiu gràcies a una persona que et té en compte per a un petit negoci.

Estàs aconseguint un equilibri en la forma com menges, descanses i realitzes exercici. Continua així, Peixos.

Si vols rebre la predicció completa de Peixos d'avui al teu mòbil, clica aquí


Comentaris

envia el comentari