L’horòscop diari del 13 de juliol

Aquí tens les prediccions d'aquest dissabte, 13 de juliol

  • Si vols rebre al mòbil les teves prediccions diàries de l'HORÒSCOP D'AVUI de manera gratuïta, fes clic aquí.

  • Si vols llegir la predicció completa de l'HORÒSCOP D'AVUI en castellà, fes clic aquí.

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

El teu cor diu una cosa, el teu cap altre, i si en un moment donat es creuen totes dues versions, els astres assenyalen que la guerra podria començar. Els solters podran fixar-se en una persona interessant i divertida però amb situacions particulars, gens còmodes ni fàcils.

Hauràs de controlar la teva addició al treball i gaudir més dels teus amics i de la teva família que et demanen que passis temps amb ells.

Aposta aquest dia per menjar verdures, formatges, carns i olis d'origen local, i si són de temporada, molt millor! I practica una mica de tenis, que serà bo per a la teva coordinació i reflexos.

Si vols rebre la predicció completa d'Àries d'avui al teu mòbil, clica aquí

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

Viuràs una petita crisi existencial, ja que sentiràs una gran atracció per persones que no et convenen. Homes o dones amb problemes personals o familiars o que tècnicament són inaccessibles per a tu perquè viuen lluny.

Els diners en efectiu poden donar-te algun disgust, així que tingue'ls a mà i controlats. Algun bitllet d'alta quantia podria caure de la teva cartera, amb el corresponent disgust que comporta això.

Els astres carreguen el teu cos i la teva ment d'energia. Empraràs la mateixa per fer determinades tasques que requereixen un gran esforç.

Si vols rebre la predicció completa de Taure d'avui al teu mòbil, clica aquí

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Obriràs el teu cor de bat a bat. Sents la necessitat de compartir la teva passió amb una persona semblant a tu. Possiblement comences a fixar-te en algú del teu entorn que t'havia passat desapercebut fins ara.

Estàs una mica necessitat de diners, per aquest motiu estudies la possibilitat de desfer-te d'una sèrie de propietats que tens en el teu poder, com pisos o locals.

Últimament se t'obliden moltes coses. Perquè no es tornin a repetir les distraccions dels últims dies, el millor és que ho apuntis tot en una agenda.

Si vols rebre la predicció completa de Bessons d'avui al teu mòbil, clica aquí

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

Vols ser  rebel amb tot el que s'estableix en l'amor, trencar normes i lleis, dibuixar altres noves si fos necessari. En aquest sentit la teva parella, si tens, t'acompanyarà. Si ets solter, t'ho passaràs bé igualment, tranquil·litat.

Amb els diners seria bo que anessis amb una mica de cura, sobretot si et dediques a tenir un dissabte lúdic ple d'esdeveniments i d'oci. Recorda que la cartera es buida amb molta facilitat!

Les persones amb problemes d'ossos podrien patir un dia complicat i incòmode, encara que no més que en altres ocasions.

Si vols rebre la predicció completa de Cranc d'avui al teu mòbil, clica aquí

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

  

Les flames tornen a la teva vida amorosa. La lluna està en el teu signe afí, Sagitari, i des d'allà expandeix la teva sensualitat i la teva capacitat d'estimar. Podràs contagiar la teva alegria a un amic.

El ritme dels astres mostra que el canvi predomina aquests dies. Pots gaudir d'una aura d'èxit i premis que t'envolti i t'acompanyi on vagis.

Combines molt bé la teva energia a l'hora d'administrar la teva vida laboral i la teva sexualitat. Però no et confiïs. 

Si vols rebre la predicció completa de Lleó d'avui al teu mòbil, clica aquí

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

Per  trobar l'amor no pots passar desapercebut, necessites destacar sobre els altres perquè es fixin en tu. A l'hora d'enamorar a algú, no pots enganyar-li amb mentides.

Tens moltes idees al cap per encetar un projecte, però de cop comprovaràs com tot s'esfuma. La falta de diners t'obligarà a deixar-ho aparcat.

Després de practicar esport comprovaràs el bé que et sents, sobretot d'ànim. Intentaràs exercitar-te amb els teus amics, als quals veus de tant en tant. Així mates dos ocells d'un tir.

Si vols rebre la predicció completa de Verge d'avui al teu mòbil, clica aquí

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

Els Balança podran avui viure una intensa jornada amorosa. L'amor estarà present, per la qual cosa, no serà difícil que les passions prenguin el control i el dia estigui ple de vibracions positives. El vincle amorós es reforça i es renova avui.

Ha arribat el moment de posar fil a l'agulla i utilitzar els diners per a l'objectiu que havies previst. Comptes amb el suport de la teva família, per la qual cosa no hi ha res que pugui fer perillar aquesta inversió.

El teu benestar personal no només depèn de la teva salut física. Necessites també gaudir d'un equilibri emocional. 

Si vols rebre la predicció completa de Balança d'avui al teu mòbil, clica aquí

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

Tindràs especial atracció per persones amb les quals tinguis una important diferència d'edat, siguin més joves o més grans. No obstant això, no valoris més ni la joventut  ni la maduresa: cada cosa té el seu propi moment a la vida.

Et preocuparàs més de l'economia dels altres que de la teva pròpia. Recorda, però, que cadascú ha d'aprendre dels seus propis errors.

Aquells que han patit problemes d'esquena o de coll en els últims dies experimentaran una millora. Arribarà de manera natural, sense cap remei extern.

Si vols rebre la predicció completa d'Escorpí d'avui al teu mòbil, clica aquí

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

Avui podràs eliminar de la teva vida certs aspectes emocionals que estaven perjudicant-te en la teva relació amorosa. Alguna cosa en tu s'ha activat i has pogut comprendre el motiu pel qual has patit anteriorment en l'amor.

Professionalment, hi haurà canvis importants a curt termini. De moment el teu objectiu ha de ser preparar-te per aquests canvis.

Avui el teu cos se sentirà més pesat de l'habitual, això és pel fet que acostumes a descuidar el consum de líquids. L'aigua hauria de formar part de la teva vida de forma constant, no ho oblidis.

Si vols rebre la predicció completa de Sagitari d'avui al teu mòbil, clica aquí

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

Gaudeix de mostrar-te més afectuós i pròxim amb els teus éssers estimats. Si estàs en parella, aprendràs a donar el teu amor i entregar-te en la intimitat de l'habitació amb més llibertat.

Destacaràs en un grup d'amics pel teu coneixement de les tendències del mercat i el consum de la gent de la teva generació. No tindràs massa forces disponibles per dedicar-te a la feina ni acabar assumptes vinculats amb la teva economia.

Avui tens una feblesa en la zona de les cames, sobretot en els aspectes circulatoris. Surt a caminar una estona. 

Si vols rebre la predicció completa de Capricorn d'avui al teu mòbil, clica aquí

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

No és mala idea que acceptis aquesta proposta de la teva parella, encara que no estiguis del tot conforme. Recorda que cedir també forma part d'una relació sana, així com la comunicació honesta.

Ara que ja has pogut recuperar el control sobre la teva situació econòmica, no hi ha res que pugui aturar-te. 

Si no suportes el dolor físic que t'està produint aquesta lesió, investiga tècniques que t'ajudin a respirar. És més eficaç que els medicaments i tenen menys efectes secundaris. Et sentiràs més sensible de l'habitual.

Si vols rebre la predicció completa d'Aquari d'avui al teu mòbil, clica aquí

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

La forma com podries estar intentant aconseguir estar acompanyat de la teva mitja taronja no és tan viable com tu creies. Recorda que la teva sensibilitat és única i no tots són de la mateixa manera. 

  

Et queda un llarg camí fins que tornin a ingressar diners en el teu compte. Aprofita per trobar una manera d'augmentar els teus ingressos.

Consulta amb un amic, potser té idees que poden acoblar-se a les teves. Gaudeix de la jornada i allibera les teves emocions d'una forma creativa.

Si vols rebre la predicció completa de Peixos d'avui al teu mòbil, clica aquí


Comentaris

envia el comentari