L'horòscop diari del 13 de gener

language-es language-en language-fr
  • Si vols llegir la predicció completa del teu signe, fes clic al títol del signe.

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

Realçaràs tots els sentiments que habiten en el teu pit. Voldràs posar una mica de picant en la vida quotidiana, però et falta inspiració per jugar bé les teves cartes.

Has de buscar un nou rumb a l'hora d'elaborar (i respectar) els teus pressupostos. També has d'inculcar-li a la teva família un major valor pels diners, que comprenguin els teus fills que no creix en els arbres.

Alguns Àries podrien patir algun dolor en la gola, però res que no se solucioni prenent una mica de mel.

Si vols rebre la predicció completa d'Àries d'avui al teu mòbil, clica aquí

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

És un bon moment per asseure's a parlar amb la teva parella de metes futures, quins reptes podeu assumir i cap a on heu d'evolucionar. El solter es donarà una mica d'amor propi i comprendrà l'increïble que és.

Quan tinguis ganes de fer una compra important, pensa una cosa: quantes hores has de dedicar del teu treball per aconseguir la xifra que costa? Et val la pena?

El teu costat més espiritual s'està desenvolupant de meravella, i cerques nous nivells de felicitat personal.

Si vols rebre la predicció completa de Taure d'avui al teu mòbil, clica aquí

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Les relacions dins de la llar o amb les dones de la família se suavitzaran gràcies al fet que per mitjà del diàleg aconsegueixes un major enteniment. Tots els ulls es dirigeixen cap a tu, Bessons.

Quan realitzes bé la teva tasca, reculls els fruits del teu esforç. Hauràs de parar esment, ja que pot ser que rebis l'agressió d'algú del teu entorn laboral que pot estigui sentint enveja o gelosia.

Estar atent al que sents quan connectes amb el teu cos t'ajudarà a mantenir la teva salut.

Si vols rebre la predicció completa de Bessons d'avui al teu mòbil, clica aquí

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

Ets un signe bastant guerrer, gairebé qualsevol cosa suposarà, per a tu, una pedra en la teva sabata i alçaràs la veu per a protestar. Amb la teva família serà difícil arribar a un consens, i la teva parella a vegades haurà de comptar fins a deu abans de respondre't, per no engegar-te.

Procura no pecar de consumista en aquest dia. Tindràs molts desitjos de comprar de tot, però més et valdria posar bastons a les teves rodes.

Cuida la teva salut, perquè en aquesta època és fàcil agafar un refredat o alguna altra malaltia que et tingui amb el nas congestionat.

Si vols rebre la predicció completa de Cranc d'avui al teu mòbil, clica aquí

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

Tindràs la necessitat de fondre't amb la teva ànima bessona física, sexual, emocional i financerament. Però vigila, podries veure't embolicat en una relació turbulenta que es podria tornar tòxica.

En el terreny laboral, seràs extremadament responsable i estaràs molt enfocat en els teus objectius. Els astres t'aportaran una influència molt positiva per ser un líder d'empresa o masses. La teva actitud amb els diners serà d'excessiva austeritat.

Mentalment, és un moment crucial. Pot donar-se una auto-regeneració de la teva identitat psicològica que obri la porta a una nova etapa en la teva vida. A un nou jo.

Si vols rebre la predicció completa de Lleó d'avui al teu mòbil, clica aquí

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

S'acosten canvis en l'amor per al nadiu d'aquest signe. Dónes moltes voltes a la teva ment, com si un remolí habités al teu cap, i et convidés a deixar-te portar per les aparences.

La sort està del teu costat en aquest inici de la setmana, i arribarà fins a les teves mans certa quantitat de diners. Calma, no et facis il·lusions: la xifra serà bastant irrisòria, així que no et posis a construir castells en l'aire.

El teu estómac no estarà en plena forma, tenir en la bossa un sobre de sal de fruites no estarà de més.

Si vols rebre la predicció completa de Verge d'avui al teu mòbil, clica aquí

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

La vida amorosa es desenvoluparà de manera estable. La relació entre companys de vida continuarà sent bastant agradable. Així i tot, serà millor per a tu ser flexible i optar per una postura de 'donar i rebre' en els assumptes familiars.

La predicció per a les finances diu que aquest és el moment adequat per millorar els teus estalvis. Quant a l'àmbit laboral, és probable que puguis aterrar en una nova atmosfera i tenir nous amics o contactes.

Per a la salut, podries sentir pèrdua d'energia, i això pot afeblir-te tant física com mentalment.

Si vols rebre la predicció completa de Balança d'avui al teu mòbil, clica aquí

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

Els teus sentiments podrien haver-se vist afectats els successos del cap de setmana. T'anirà molt bé analitzar la teva situació afectiva en el silenci. Si és necessari, escriu el que sents i el que desitges per al teu futur.

L'exageració en la visió dels teus recursos podria estar arribant lluny, si et deixes portar pel primer que sorgeix des de la teva energia interior.

L'estrès i la ira generen una sèrie d'hormones que són dolentes per a la teva salut quan es presenten en manera desmesurada. El teu estil emocional atreu situacions que poden pertorbar la teva pau interna.

Si vols rebre la predicció completa d'Escorpí d'avui al teu mòbil, clica aquí

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

La predicció en l'amor per als nadius de Sagitari avui parla d'un trànsit planetari que fa que se sentin més comunicatius. Sentiràs majors desitjos i capacitat d'expressar-te i amb això les teves relacions personals milloraran.

La predicció per a la teva economia parla de bons auguris. T'aproximes a un període d'abundància material molt significatiu.

Per a la teva salut Sagitari, l'Horòscop prediu que pots experimentar una actitud molt positiva i més sensació d'alegria. Et sents en control i això et dóna sensació de confiança, la qual cosa millora la teva salut.

Si vols rebre la predicció completa de Sagitari d'avui al teu mòbil, clica aquí

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

No desitjaràs perdre aquesta oportunitat amorosa per res del món i encara que tens molt a dir callaràs abans d'enfosquir la pau. La Lluna estarà ingressant en la zona del zodíac que correspon al signe de Virgo per això estimula la teva vida sexual i t'incita a viure més intensament cada moment.

Les distraccions que apareixen a cada pas al llarg del dia podrien fer que t'oblidis de respondre correus o trucades telefòniques que tenen urgència.

Hauràs d'estar atent a la teva salut intestinal que requereix una bona alimentació.

Si vols rebre la predicció completa de Capricorn d'avui al teu mòbil, clica aquí

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

El teu horòscop per a l'amor avui dilluns Aquari prediu que estàs disposat a gaudir de noves experiències. La teva mirada està posada en el futur i vols desfer-te de tot allò que t'ha impedit viure i ser l'amo de la teva vida.

Respecte a la teva economia, el Cosmos t'està demanant que lliuris les teves inclinacions i et rendeixis al desconegut. Necessites alliberar el control per a construir una nova vida pròspera i abundant.

La predicció per a la teva salut avui diu que la teva personalitat, la teva imatge corporal i la confiança en tu mateix s'expandeixen.

Si vols rebre la predicció completa d'Aquari d'avui al teu mòbil, clica aquí

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

Seràs presumit, voldràs veure't elegant i sempre anar ben vestit. Irradiaràs una aura de calidesa, amabilitat, amor i sensualitat perfecte per buscar i trobar parella. Però vigila amb l'extrema idealització de l'ésser estimat.

Tindràs una sensibilitat potenciada en tot el relacionat amb l'art i la creativitat. Inspira't i crea les teves obres mestres! Podries ajudar-te de les noves tecnologies per a formar una xarxa d'ajuda a altres persones. Els diners t'arribarà per vies inesperades.

T'embarcaràs en la cerca de la felicitat a través de cobrir les teves pròpies necessitats i les dels altres.

Si vols rebre la predicció completa de Peixos d'avui al teu mòbil, clica aquí


Comentaris

envia el comentari