L'horòscop diari del 13 de febrer de 2020

language-es language-en language-fr
  • Si vols llegir la predicció completa del teu signe, fes clic al títol del signe.

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

Sabràs donar-li un ús molt particular als silencis, quan necessitis comunicar-li alguna cosa a la teva parella. Quan alguna cosa et disgusti de la teva relació, en lloc de protestar optaràs per romandre amb els llavis segellats. Serà una manera de desaprovar els fets sense entrar en discussions. 

Els qui hagin de comprar nous electrodomèstics per a la seva casa, que no es fixin exclusivament en el preu de venda; tingues en compte l'eficiència energètica, perquè pot suposar un gran descans en futurs rebuts d'electricitat.

Descarta prendre sucs, siguin naturals o envasats; és molt més interessant la fruita al natural, per la seva aportació de vitamines. 

Si vols rebre la predicció completa d'Àries d'avui al teu mòbil, clica aquí

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

Has tingut una època en la qual t'embriagava la sensació d'estabilitat emocional. Pràcticament tots els teus assumptes sentimentals transcorrien tal com volies, encara que en aquesta jornada comprovaràs que algunes arestes estan especialment punxants.

Gaudeixes d'una gran habilitat per a les negociacions i presumeixes de la llibertat de la qual gaudeixes. Tens pocs ulls damunt de tu seguint els teus passos de prop i això et permet actuar de manera més relaxada.

Vés amb compte amb algunes amistats que es poden tornar en portaveus de corrents estranys que prometen curar la salut, mancades de qualsevol base científica.

Si vols rebre la predicció completa de Taure d'avui al teu mòbil, clica aquí

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Quan t'enamores de debò no t'interessa cap altra persona i això ho saps bé, Bessons. Si comences a fantasiar amb altres possibilitats i a distreure't pensant en altres persones, és que no estàs enamorat de debò.

Existeix una oposició entre les teves idees i les d'altres persones que treballen al teu costat. Podries estar insistint amb fer algunes tasques a la teva manera, d'una manera accelerada i que oblida certs detalls i això podria portar-te certs problemes.

No descuris la salut de la teva columna. Una mala postura pot acabar provocant una lesió crònica gens agradable.

Si vols rebre la predicció completa de Bessons d'avui al teu mòbil, clica aquí

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

La teva actitud en l'amor és una mica derrotista i seràs capaç de cremar les teves naus i gaudir veient com es consumeixen, jurant que no tornaràs a aquest vaixell en el qual has passat tants disgustos.

En la teva empresa et posaran en un compromís que no et ve de gust en absolut, com assistir a un esdeveniment fora del teu horari habitual. Si vas, potser t'emportes un bon grapat de contactes en la teva agenda.

Estigues molt tranquil, si et sotmetràs a alguna mena d'intervenció: tot anirà bé (encara que en la recuperació sí que podries patir algunes molèsties).

Si vols rebre la predicció completa de Cranc d'avui al teu mòbil, clica aquí

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

Hi haurà una energia positiva i de claredat per a aquells que fa poc han estat tocats per les fletxes de Cupido. Podran veure a la persona que els agrada d'una forma més realista i es qüestionaran aquest enamorament sobtat.

Les energies no t'inciten a gastar, però sí a revisar els teus béns materials i fer una llista d'aquells d'hauries de renovar pròximament. Els malentesos en les relacions laborals internacionals acaben avui per fi.

No t'excedeixis amb el picant, ja que el teu tracte digestiu estarà més sensible de l'habitual i podria causar-te irritació, reflux i malestar.

  

 

Si vols rebre la predicció completa de Lleó d'avui al teu mòbil, clica aquí

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

Bon dia en el costat del cor. Els astres dibuixen per a tu profundes satisfaccions i els teus desitjos més profunds es materialitzaran en gran manera.

Sents com salten les alarmes per una sèrie de despeses de diners que has tingut. Ets molt conscient de dur un tren de vida per sobre del qual et mereixies, però ara comprovaràs les conseqüències d'aquest. Aprèn una lliçó important de tot això.

La teva salut passa per un bon moment i sents com t'has recuperat d'algunes malalties, especialment en la zona de les articulacions.

Si vols rebre la predicció completa de Verge d'avui al teu mòbil, clica aquí

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

La vida amorosa dels nadius de Balança avui dijous serà molt serena i equilibrada. Els planetes presents en el teu signe, afavoreixen les coses per fer un balanç de la teva vida amorosa o matrimoni i prendre decisions des d'un angle positiu.

Financerament, la predicció d'avui diu que les coses començaran a veure's bé. Fins i tot la teva carrera professional està llesta per a fer un salt qualitatiu. Tindràs bona salut i millors nivells d'energia avui dijous.

Els planetes t'ajudaran a afrontar totes les teves obligacions diàries i a ser bastant disciplinat tant físicament com mentalment.

Si vols rebre la predicció completa de Balança d'avui al teu mòbil, clica aquí

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

Els astres mostren una tendència a enterbolir la teva vida per deixar-te portar per aquestes boges idees del que serà. És temps de viure el present i deixar anar el temor del que podria passar.

Aquells que estiguin en relació de dependència han de cuidar les seves relacions amb les dones, ja que hi ha un aspecte entre Venus i la Lluna en discòrdia que afectarà les seves relacions en el camp laboral.

  

Podries ser víctima de mentides o acusacions per part de companys i quedar implicat en un conflicte. Potser desitges buscar una teràpia psicològica, uns altres simplement voldran conversar amb un confident.

Si vols rebre la predicció completa d'Escorpí d'avui al teu mòbil, clica aquí

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

En l'amor, Sagitari, la combinació dels Astres per a avui no es mostra molt favorable. En conseqüència, és probable que l'atmosfera entre els membres de la família i els amants no sigui del tot harmoniosa.

La predicció sobre les teves finances per a avui dijous augura que per més esforços que facis, els resultats obtinguts no estaran a l'altura de les teves expectatives. Et convé mostrar-te agradable i cooperatiu a la feina, si vols el seu suport i lleialtat.

Quant a la teva salut, podrien aparèixer certs problemes relacionats amb l'aparell digestiu, si menges en excès. 

Si vols rebre la predicció completa de Sagitari d'avui al teu mòbil, clica aquí

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

No és un bon dia per a Capricorn. Avui hauràs de viure una tremenda dificultat pel que fa a la vida afectiva. Tens molt per aprendre sobre la vida familiar i les demandes dels més febles. Estar més atent als sentiments portarà tresors que abans no aconseguies atrapar

Podries mostrar una cara poc feliç. La manera de dirigir-te a subalterns o companys de feina pot ser una mica agressiva.

  

Els astres mostren una tendència a sofrir molèsties a les quals no has prestat la deguda atenció en el passat.

Si vols rebre la predicció completa de Capricorn d'avui al teu mòbil, clica aquí

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

El teu horòscop per a avui en l'amor Aquari parla d'un nou nivell de confiança entre les parelles. Tots dos podríeu reconèixer que les condicions existents dificulten la convivència i la lliure expressió de tots dos, per la qual cosa haureu d'arribar a un acord.

  

La configuració de les estrelles avui Aquari no és molt favorable per a les teves perspectives financeres. A més, avui la teva sort estaria lluny de ser favorable per a la inversió i les noves empreses.

Avui és un dia molt encoratjador, durant el qual les estrelles són bastant benvolents respecte a la teva salut.

Si vols rebre la predicció completa d'Aquari d'avui al teu mòbil, clica aquí

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

Podries caure en el greu error d'espiar el mòbil de la teva parella. Això reflecteix una falta de confiança enorme en tu mateix i en la teva relació.

Avui es veuran afavorits els nadius d'aquest signe que treballin com a models, en la diplomàcia i en la venda i distribució de productes de bellesa. Aconseguir diners no et serà difícil, si tens obstinació i et mous una mica en àmbits relacionats amb la teva professió.

No t'obsessionis buscant cada imperfecció de la teva pell i treballa més en la teva rutina diària per millorar el seu aspecte i salut.

Si vols rebre la predicció completa de Peixos d'avui al teu mòbil, clica aquí