L'horòscop diari del 13 d'agost

Aquí tens les prediccions d'aquest dimarts, 13 d'agost

  • Si vols rebre al mòbil les teves prediccions diàries de l'HORÒSCOP D'AVUI de manera gratuïta, fes clic aquí.

  • Si vols llegir la predicció completa de l'HORÒSCOP D'AVUI en castellà, fes clic aquí.

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

L'amor a primera vista està en els plans del dia, d'algú que coneixes possiblement, relacionat amb la feina o els negocis. Dins de la teva parella maneges millor l'estrès i no abandones els teus esforços.

Serà obligatori que compleixis el teu pressupost amb precisió. La teva eficiència està efectivament present si tens intenció de fluir, de complir la teva paraula i de canalitzar les teves energies en els rumbs correctes.

Aposta pels jocs d'equip, que et fan socialitzar mentre treballes en la coordinació i desenvolupes un pensament estratègic.

Si vols rebre la predicció completa d'Àries d'avui al teu mòbil, clica aquí

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

Els astres et compensen la pressió que has experimentat en les últimes setmanes. El teu esperit viurà una segona joventut en la qual sabràs com passar-te'l bé. No siguis covard, si davant teu es dibuixa l'oportunitat de gaudir un nou amor.

Trobaràs suports útils en l'àrea laboral, però no seran efectius fins al mes vinent. No obstant això, els contactes s'afavoreixen sempre, sens dubte.

Has pensat oblidar tot el dolent a través d'algun esport divertit i col·lectiu amb els teus amics? Una bona opció en aquest sentit són els jocs de paintball.

Si vols rebre la predicció completa de Taure d'avui al teu mòbil, clica aquí

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Si el teu cor comença a bategar massa fort, seria millor prendre's el temps per pensar en les conseqüències de les teves accions abans de començar i declarar la teva passió. Això va especialment per tu, Bessons solter.

Tens ganes de ser conegut dins del teu sector professional, però no deixis que aquesta possible projecció enterboleixi la teva bona forma de treballar. Els estudis de mercat i els plans de viabilitat són imprescindibles, abans de comprometre't en qualsevol mena de projecte.

A través d'un entrenament de desintoxicació, eliminaràs les teves emocions negatives en un temps rècord.

Si vols rebre la predicció completa de Bessons d'avui al teu mòbil, clica aquí

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

Com a solter comproves que ha arribat el moment d'allunyar-se de la rutina, renovar la teva agenda de contactes i potser buscar en un altre lloc, per què no, allò que no pots trobar aquí.

El dia està sota el signe de la renovació i això et farà gaudir d’un esperit d'aventura. Les trobades professionals, encara que siguin espontànies, ajudaran a estrènyer contactes i ampliar la teva agenda.

Notaràs molèsties en la boca, potser alguna dent que et dóna la llauna més del necessari o unes genives inflamades.

Si vols rebre la predicció completa de Cranc d'avui al teu mòbil, clica aquí

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

La realitat et duu cada dia més esperances respecte d'un futur feliç. Algú del teu entorn professional està observant tots els teus moviments i està esperant el moment apropiat per declarar-te el seu interès i amor.

No permetis que la feina pendent s'acumuli sense fer res. Les distraccions seran part del dia d'avui, moltes converses algunes més útils que unes altres pot ser que dispersin la teva concentració.

Aquesta es tracta d'una jornada fantàstica en la qual disposes de tota l'energia del Cosmos a favor teu.

Si vols rebre la predicció completa de Lleó d'avui al teu mòbil, clica aquí

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

Un veritable foc artificial, així se't pot definir. Els astres t'ajudaran per aconseguir aquells cors que t'interessen. Potser estimes a més d'una persona, i fins i tot, et plantegis entaular una relació poliamorosa.

El Sol té un excel·lent aspecte harmònic i t'ajudarà a progressar en la teva feina més del que esperaves. Aquest dimarts 13 no serà en absolut per tu un dia de mala sort. En tot cas, serà una jornada carregada de fortuna!

La competició esportiva et permetrà manejar millor l'estrès, a través del teu afany de superació i de victòria.

Si vols rebre la predicció completa de Verge d'avui al teu mòbil, clica aquí

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

L'harmonia continuarà avui regnant en les relacions amoroses per als Balança. El bon enteniment al qual estàs arribant amb la teva parella, està construint les bases d'una relació molt sòlida que perdurarà en el temps.

A causa d'aquest efecte advers de les conjugacions planetàries avui, experimentarà una gran quantitat de problemes especialment en les tasques professionals, les quals es veuran obstaculitzades prominentment.

Físicament, et sentiràs bé perquè el teu cos està agraint l'activitat regular que has començat a realitzar. En el terreny emocional, estàs més centrat que mai.

Si vols rebre la predicció completa de Balança d'avui al teu mòbil, clica aquí

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

Notaràs com algú està enamorat profundament de tú, i el millor de tot és que aquests sentiments estaven guardats en secret… Fins avui segons ens diuen els astres!

Pren-te el temps que necessitis per prendre decisions massa radicals. Evitaràs cometre errors, que és el que més et preocupa.

Aprèn a enfocar-te en tu mateix a través del ioga que és tant una activitat esportiva com una disciplina espiritual. També t'ajudarà a fer un balanç de la vida i relativitzar situacions problemàtiques.

Si vols rebre la predicció completa d'Escorpí d'avui al teu mòbil, clica aquí

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

Els solters estan experimentant canvis en la seva forma de veure les relacions.  Fins ara s'havien fixat en un determinat tipus de persones, i en aquests moments els seus gustos semblen haver canviat per complet.

Avui hauràs de demostrar la teva capacitat per prendre decisions i el teu lideratge. Aprofita aquesta oportunitat per treure aquesta part de tu que roman adormida en matèria laboral i professional.

Els nadius de Sagitari tenen predisposició a patir problemes de columna, així com respiratoris. Treballa sobre la teva forma de dir les coses als altres.

Si vols rebre la predicció completa de Sagitari d'avui al teu mòbil, clica aquí

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

No distreure's i prestar atenció a les necessitats de les persones que d'alguna manera depenen de tu serà la millor forma de mantenir el teu cor ocupat i deixar de banda pensaments negatius o repetitius.

És molt probable que necessitis triar un camí concret respecte de la teva vida laboral. D'una banda es planteja la possibilitat de guanyar una mica més de diners i per l'altre seguir la teva vocació creativa.

Els astres mostren l’equilibri de la teva energia física. Aquest fet també tindrà una gran influencia perquè aconsegueixis un equilibri mental.

Si vols rebre la predicció completa de Capricorn d'avui al teu mòbil, clica aquí

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

Els solters hauran d'estar pendents de la imatge que donen als altres, ja que, a vegades, tenen comportaments contradictoris que no els beneficien a l'hora d'entaular noves relacions amoroses.

La clau durant la jornada d'avui serà el treball en equip, tant si treballes per compte d'altri, com si tens negoci propi. Conjuminar forces et permetrà aconseguir més de pressa i fàcilment els teus objectius professionals.

Pel que fa a la teva salut, et sentiràs bé, l'única cosa la qual hauràs de vigilar és alguna possible infecció respiratòria.

Si vols rebre la predicció completa d'Aquari d'avui al teu mòbil, clica aquí

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

La bona influència de Venus et dóna forces per reparar danys en la teva relació, si n'hi hagués, o millorar el que tens gràcies a accions o paraules que reforcen el vincle.

Els acomiadaments són normals. En algun moment de la vida és necessari començar una etapa, deixar enrere un cicle de la vida per iniciar un nou camí. Desplega les teves ales i vola cap a horitzons nous.

No pots sentir-te bé, si estàs pensant en assumptes que et pertorben o et generen certa ansietat. Allibera la teva ment per trobar benestar.

Si vols rebre la predicció completa de Peixos d'avui al teu mòbil, clica aquí


Comentaris

envia el comentari