Consulta el teu horòscop del 13 d'abril

Aquí tens les prediccions d'aquest dissabte, 13 d'abril

  • Si vols rebre al mòbil les teves prediccions diàries de l'HORÒSCOP D'AVUI de manera gratuïta, fes clic aquí.

  • Si vols llegir la predicció completa de l'HORÒSCOP D'AVUI en castellà, fes clic aquí.

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

El còctel planetari et duu un dels dies més prometedors de l'any en l’àmbit amorós, sempre que vulguis gaudir-lo plenament.

Estàs receptiu als canvis que es produeixen al teu voltant en el sector del treball i dels diners. És possible que et demanin doblar torn i no et semblarà malament. Només cal acordar si et retornaran les hores com a dies lliures o si al final d'aquest mes d'abril hi haurà més zeros en la teva nòmina!

No et costa res preocupar-te de la salut de la teva vista programant una revisió amb el teu oculista.

Si vols rebre la predicció completa d'Àries d'avui al teu mòbil, clica aquí

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

Els solters avui poden il·lusionar-se massa en l'amor amb una persona d’un físic enlluernador, que encaixa perfectament en el teu tipus.  No tindràs dret a enfadar-te pel seu passat. Les parelles podran deixar-se anar per les fantasies o fetitxismes que algun dels dos tenia ocult

Tindràs bastant llibertat com et vulguis amb els teus diners i voldràs una recompensa pels teus esforços.

Millora la teva alimentació per  donar exemple als teus fills, i que no pateixin sobrepès o diabetis.

Si vols rebre la predicció completa de Taure d'avui al teu mòbil, clica aquí

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Qualsevol encontre familiar estarà marcat pel conflicte. Encara que intentis no fer cas a les crítiques, sempre hi haurà algú disposat a atacar-te. En l'amor ja no sents el mateix per la teva parella.

T'adonaràs que la vida no ha de girar sempre entorn dels diners. Comences a pensar així després de rebre uns objectes de valor d'un familiar.

La delicada situació d'una persona del teu entorn farà que comencis a preocupar-te més per la teva salut. Els raigs de sol et donaran una energia extra per arrencar el dia.

Si vols rebre la predicció completa de Bessons d'avui al teu mòbil, clica aquí

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

Les bromes es poden tornar molt pesades, i avui notaràs que la teva parella camina més burleta de l'habitual, amb acudits i petits atacs els quals no et faran gràcia. Els solters aprendran a estimar-se més a si mateixos abans de pensar a estimar els altres.

És necessari que et decideixis a fer alguna cosa que et trenqui la rutina de la feina, que et permeti desconnectar i veure noves terres o amics amb els quals fa temps que no coincideixes.

Mirar-te més en el mirall t'ajudarà a admirar la bellesa de la maduresa. No has de renegar dels anys que has complert.

Si vols rebre la predicció completa de Cranc d'avui al teu mòbil, clica aquí

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

La lluna en el teu signe endolceix el teu caràcter i et predisposa millor a totes les qüestions relacionades amb l'amor i la família. La felicitat és un camí accessible per a tu. No existeixen els problemes sinó les solucions.

Avui quedarà demostrat que no hi ha res impossible. En matèria econòmica, tot dependrà de la teva pròpia visió dels límits que et vulguis fixar.

Els dies festius és agradable deixar anar el control de tot el que menges i participar dels sopars o invitacions. Vigila, però, la quantitat de les racions.

Si vols rebre la predicció completa de Lleó d'avui al teu mòbil, clica aquí

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

Per molt feliç que siguis al costat de la teva parella, tampoc és bona idea que et relaxis. Has de lluitar contra la rutina i proposar activitats noves que us apassionin als dos.

Tens la possibilitat d'acumular una gran quantitat de diners, però per a això necessites tenir iniciativa. Vés amb compte amb les influències de Venus, et duran a gastar més del necessari.

Llevant-me més tard del normal aniràs retardant tots els àpats i fins i tot suprimiràs l’esmorzar. Per aguantar el dia amb normalitat hauràs de prendre molt de cafè i refrescos de cola.

Si vols rebre la predicció completa de Verge d'avui al teu mòbil, clica aquí

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

Pots començar una discussió molt seriosa amb un familiar. Els retrets acostumen a causar ferides profundes. Evita dir el que no sents de debò.

Avui descobriràs que mai deixem d'aprendre i que aquest aprenentatge pot ser una experiència meravellosa de la mà d'algú amb idees genials.

No estàs traient del teu cos tot el seu potencial. Si utilitzes el teu organisme d'una forma més intel·ligent, descobriràs poders que ignoraves.

Si vols rebre la predicció completa de Balança d'avui al teu mòbil, clica aquí

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

Un gran vent de passió bufarà en la teva vida matrimonial. Seràs un Escorpí ardent, molt ardent amb la teva parella i faràs tot el que estigui a la teva mà per dur-la i sorprendre-la en els camins del plaer.

No et deixis enganyar per una mala interpretació dels fets si és que hi ha alguna cosa confusa en els teus comptes durant aquest cap de setmana d'abril.

Si menges de pressa, gairebé sense mastegar ni respirar, el teu cervell encara tindrà gana, encara que el teu estómac estigui ple.

Si vols rebre la predicció completa d'Escorpí d'avui al teu mòbil, clica aquí

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

Envolta't de bones vibracions: escolta música agradable, encén unes espelmes, crea un ambient propici per mostrar el teu amor a la teva parella. A vegades, una simple abraçada, un gest amable, poden dir molt més que centenars de paraules.

Utilitza els diners de manera que treballin per a tu i no a l'inrevés. No els temis, però tampoc t'apeguis a ells. Utilitzant-los de forma racional, podràs incrementar els teus ingressos.

Amb un cos en forma i una alimentació equilibrada, només et queda parar esment als teus pensaments, la teva salut t'ho agrairà.

Si vols rebre la predicció completa de Sagitari d'avui al teu mòbil, clica aquí

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

Una invitació especial et durà tota la tranquil·litat, no oblidis que t'han convidat per com ets en el teu interior, el teu cor i la teva forma de pensar. No menyspreïs el que ets més enllà de les aparences.

Si has de fer inversions que posin en joc la teva autoestima o un millor desenvolupament de les teves possibilitats, no ho dubtis.

Avui no és un bon dia per començar a realitzar canvis en la dieta o deixar de beure alcohol. Però si és un bon moment per organitzar una nova vida.

Si vols rebre la predicció completa de Capricorn d'avui al teu mòbil, clica aquí

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

Utilitza tota la teva energia per projectar amor, això farà que et torni sense obstacles. Les persones que estimes estan receptives i respondran immediatament a la teva vibració. La calma i l'harmonia tornaran a brillar, així que oblida’t els conflictes dels últims dies.

Ja saps que els diners es regeixen per fluxos, igual que les marees, així que has de mantenir-los circulant, però, de manera racional.

Continua donant importància a aquests moments de calma que busques inconscientment i sent el teu cos.

Si vols rebre la predicció completa d'Aquari d'avui al teu mòbil, clica aquí

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

És un dia molt romàntic, estàs tocant el cel amb les mans només de pensar en aquesta persona que acabes de conèixer. Els que tenen parella sabran reconèixer el renaixement de la relació. L'amor els somriu.

No és un dia en què desitgis pensar en la teva economia ni en la feina, no obstant això, l'obligació et cridarà. El telèfon sonarà i et recordarà que havies assumit un compromís.

Si ets dels que necessiten fer exercici i no ho aconsegueixen, escolta els motius que et dones. Estàs buscant excuses per no fer esport quan dius que no tens temps.

Si vols rebre la predicció completa de Peixos d'avui al teu mòbil, clica aquí


Comentaris

envia el comentari