L'horòscop diari del 12 de setembre

Aquí tens les prediccions d'aquest dijous, 12 de setembre

  • Si vols rebre al mòbil les teves prediccions diàries de l'HORÒSCOP D'AVUI de manera gratuïta, fes clic aquí.

  • Si vols llegir la predicció completa de l'HORÒSCOP D'AVUI en castellà, fes clic aquí.

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

És inimaginable fins a quin lloc s'eleva el poder seductor d'Àries  aquest dijous de setembre. Serà possible que enamoris a una persona que t'atreu molt, que per a tu és gairebé un amor platònic.

Arribarà a les teves mans uns diners que no esperaves. Atenció: no és que no et pertanyin, però igual ja t'havies oblidat d'ells, com un pagament d'un client que fa mesos que és morós.

Si pateixes algun tipus de tall o ferida, et curaràs a casa emprant únicament materials estèrils  i així evitaràs infeccions.

Si vols rebre la predicció completa d'Àries d'avui al teu mòbil, clica aquí

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

Estàs acceptant que alguns dels teus punts de vista sobre la forma d'entendre l'amor són diferents dels socialment acceptats i això fa menjar-te el cap. El que tu entens per fidelitat, respecte o afecte no té reflex amb les pel·lícules que s'emeten per la televisió.

Tens agudesa intel·lectual, el teu pensament sobresurt sobre els altres i així sabràs analitzar el fons dels problemes.

L'avançada edat d'un membre de la teva família et farà reflexionar sobre quin és el sentit de la vida i com has de gaudir el moment, potser demà és ja tard.

Si vols rebre la predicció completa de Taure d'avui al teu mòbil, clica aquí

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

El cap de setmana ja s’olora en l'ambient, i a tu et ve de gust anar encenent avui alguns dels focs artificials que tenies reservats per aquesta data.

Tens molt talent per imposar-te en el món econòmic amb elegància. Ets un competidor amb molta lleialtat i gust per complir les normes, i això no t'impedeix guanyar.

El mirall t’estima aquest dijous, et veuràs amb molt bon aspecte, amb una notable bellesa. Notaràs els efectes de l'esport o de la dieta, si l'estàs duent a terme.

Si vols rebre la predicció completa de Bessons d'avui al teu mòbil, clica aquí

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

Potser  tens dificultats per parlar el mateix idioma que la teva parella, a pesar que conviviu diàriament i teniu molts de punt de vista en comú. Sents un abisme entre la personalitat de tots dos.

Hauràs de fer front a canvis laborals i no et permetran que t'adaptis als mateixos de manera gradual. 

Escoltar cançons amb les quals et sentis identificat et suposarà una gran abraçada en el pla espiritual. L'art pot sanar la teva ànima.

Si vols rebre la predicció completa de Cranc d'avui al teu mòbil, clica aquí

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

Viuràs un nou començament en les relacions amoroses. Si estàs en una relació, comença una etapa millor. Mantenir-te obert i confiat t'ajudarà a connectar amb el canvi que ve.

La teva motivació per treballar augmenta gràcies als bons influxos de Mercuri i Mart que junts mostren un impuls molt positiu per al teu creixement. Tindràs ofertes d'ocupació en activitats que són somiades per a tu.

Començar a entrenar et brindarà gran felicitat. Et sentiràs vigorós i juvenil i veuràs canvis molt positius en la teva salut.

Si vols rebre la predicció completa de Lleó d'avui al teu mòbil, clica aquí

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

Rebràs un cop de fletxa per part de Cupido i t'enamoraràs profundament d'una persona amb la qual has parlat poc o res. Tindràs la sensació que el teu cor i la teva voluntat ja li pertanyia abans fins i tot de conèixer-vos.

Et donaran informació dolenta o trista sobre la teva feina. Amb la mateixa comprovaràs qui són de debò els teus amics, els que t’estimen, i qui són uns esquirols que només llueixen una màscara.

Ajuda el teu cos a sintetitzar la vitamina D a través d'alguna sessió de bronzejat, però sempre de manera moderada.

Si vols rebre la predicció completa de Verge d'avui al teu mòbil, clica aquí

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

L'horòscop d'avui adverteix als Balança que estiguin solters de la necessitat de fer canvis en la seva forma de veure les relacions amoroses. Aviat arribarà a la teva vida una persona que tornarà del revés tot allò que creies.

En l'àmbit professional, molts Balança estan vivint tensions, cosa que avui els donarà un respir. D'altra banda, els nadius d'aquest signe que treballin per compte propi estan en el seu millor moment.

No esperis que un problema de salut s'agreugi per buscar la solució que eviti que acabis patint de manera innecessària.

Si vols rebre la predicció completa de Balança d'avui al teu mòbil, clica aquí

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

En l'amor hi haurà gelosia i desconfiances. No et deixis que t'influenciïn xafarderies i procura donar-li més afecte de l'habitual a la teva mitjana taronja sense esperar res a canvi.

La teva situació no està per guanyar el premi Nobel d’Economia, però no tens per què anar maleint les teves derrotes, i més si es produeixen amb facilitat.

Si beus una mica de vi, que sigui amb moderació. Una copa al dia pot ser compatible amb una vida saludable, però no et justifiquis dient que amb aquest gest allargaràs la teva vida.

Si vols rebre la predicció completa d'Escorpí d'avui al teu mòbil, clica aquí

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

Avui dijous és molt probable que els assumptes del cor experimentin una millora considerable per als nadius de Sagitari. Les coses comencen a moure's en bona direcció i el que estava estancat, sembla haver-se alliberat.

Avui és un bon dia per a aquells nadius del signe que estiguin pensant establir-se pel seu compte i crear la seva pròpia empresa.

La teva salut per al dia d'avui millora considerablement respecte a la marxa dels esdeveniments aquesta setmana. No obstant això Sagitari, és important que no oblidis revisar la teva alimentació i rebutjar tot allò que sigui perjudicial.

Si vols rebre la predicció completa de Sagitari d'avui al teu mòbil, clica aquí

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

La teva generositat en l'amor no té límits i podràs donar el teu amor sense condicions a qui et commou i toca les fibres més sensibles de la teva ànima. Els solters podrien conèixer a algú que els donarà la sensació de ser un amor del passat.

Entraràs en una fase d'expansió. La vida va donant senyals que has pres el millor camí , que les teves eleccions van ser les millors.

És necessari que resolguis alguns temes afectius o almenys els expressis per evitar que es converteixin en malalties físiques.

Si vols rebre la predicció completa de Capricorn d'avui al teu mòbil, clica aquí

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

Avui dijous Aquari, l'amor irromprà amb força en la teva vida. Si estàs en parella, serà una jornada plena de joia i celebració. Els canvis que has introduït en la teva relació estan aportant noves formes de viure l'amor molt més satisfactòries.

És probable que vulguis invertir una mica de diners en un projecte que t'ajudarà a viure de manera més confortable d'ara endavant.

La teva salut per a avui es presenta regular. No obstant això, no patiràs de greus malalties o molèsties que t'impedeixin tenir un dia dins de l'habitual.

Si vols rebre la predicció completa d'Aquari d'avui al teu mòbil, clica aquí

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

Si ets d'aquells nadius de Peixos que estan vivint una separació amorosa, els astres et proposen que pensis en una treva o una reconciliació. T'obriràs al canvi amb un enfocament més comprensiu i d'aquesta forma podràs resoldre millor els teus assumptes amorosos.

Hi ha possibilitats d'un canvi radical en la teva vida laboral. No temis moure't amb energia en una altra direcció.

És necessari que evitis tots els conflictes amb socis o empleats, ja que podrien enfonsar-te si ells volguessin. Has de buidar la teva ment i prendre't un respir.

Si vols rebre la predicció completa de Peixos d'avui al teu mòbil, clica aquí


Comentaris

envia el comentari