L'horòscop diari del 12 d'octubre

Aquí tens les prediccions d'aquest dissabte, 12 d'octubre

  • Si vols llegir la predicció  en castellà, fes clic aquí.

  • Si vols llegir la predicció completa del teu signe, fes clic a la icona

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

El concepte d'infidelitat passa pel teu cap amb molta força. Sents que en el teu llit manca passió i voldràs buscar fora  el que no trobes en la teva llar, amb la teva parella. El solter pot tenir sort, si es dedica a conèixer persones a través d'una agència matrimonial.

Podràs tornar a fer negocis en qualsevol dels seus vessants amb antics socis. Ja heu superat les vostres diferències

Fica el despertador mitja hora abans de l'habitual i aprofita cadascuna de les hores d'aquest dissabte, sobretot, si és el teu dia lliure.

Si vols rebre la predicció completa d'Àries d'avui al teu mòbil, clica aquí

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

Pateixes un excés de confiança en tu mateix i això pot desencadenar algunes disputes dins la teva parella. No ho vols dir, però et sents superior a la teva altra meitat, o almenys, més avantatjat en una sèrie d'aspectes, siguin econòmics o d'aparença física.

Júpiter augmentarà el teu desig de millorar el benestar dels teus. Tindràs l'oportunitat d'informar-te sobre excel·lents inversions, pensant en com us beneficiarà això en el futur.

Has passat una situació complicada de salut de la qual has fet partícips a poques persones, però ja respires més tranquil.

Si vols rebre la predicció completa de Taure d'avui al teu mòbil, clica aquí

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Els miracles no arribaran aquest dissabte a la teva vida amorosa; de fet, viuràs una jornada d'allò més rutinària. Únicament alguns solters seran els escollits pel planeta Plutó per arribar  al més alt, en un vol apassionat.

Res hauria de preocupar-te més que  sumar-te a un projecte amb persones amb les quals tens un excés de confiança. Conèixer de sobres als teus socis pot generar unes llicències que mai haurien de dur-se a terme.

Fes passatemps com sopes de lletres, autodefinits o sudokus, perquè seran un gimnàs meravellós per al teu cervell. 

Si vols rebre la predicció completa de Bessons d'avui al teu mòbil, clica aquí

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

El teu panorama de l'amor es presenta una mica complicat per a la majoria dels nadius del Cranc. Has apostat el teu cor en una relació i has perdut, i ara hauràs d'assumir la derrota.

Sembla que les afluències planetàries del dia incitaran als lladres i vàndals de tota mena a actuar en contra dels teus béns. Perquè no passi res, pren algunes precaucions necessàries per  protegir les teves propietats.

Venus està situat en el teu cel en una posició que protegeix el teu equilibri físic, encara que també pel seu influx, corres el risc de gaudir amb els excessos.

Si vols rebre la predicció completa de Cranc d'avui al teu mòbil, clica aquí

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

Et vindrà de gust trencar amb la rutina i t'atreviràs a plantejar-li a la teva parella una de les teves fantasies sexuals. Si estàs solter i fa temps que et veus amb algú que t'agrada, els astres t'atorgaran la valentia necessària per proposar-li que sigui la teva parella.

Les compres impulsives per internet estaran a l'ordre del dia. Reflexiona sobre si realment necessites tot això. Un client posarà a prova la teva paciència, sigues amable i tot anirà bé.

Tindràs dolor de mandíbula a causa de l'estrès. Recorda respirar profund en situacions tenses per evitar problemes.

Si vols rebre la predicció completa de Lleó d'avui al teu mòbil, clica aquí

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

El teu ego està en un moment delicat, i per això, necessitaràs més que mai comprovar l'efectivitat del teu poder de seducció. No obstant això, els astres et posen les coses difícils i el teu cònjuge no veurà amb bons ulls que flirtegis amb altres persones simplement perquè la teva autoestima millori.

Recorda que la teva feina val diners, que ets un professional i que no pots anar fent les coses gratis per ser favors especials.

No estaràs conforme amb alguns aspectes del teu físic, especialment del teu rostre, i et plantejaràs passar pel quiròfan.

Si vols rebre la predicció completa de Verge d'avui al teu mòbil, clica aquí

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

Avui Balança, l'Horòscop prediu molta complicitat i compenetració en l'amor. Els que estan en parella, treballaran en equip per activar àrees de la relació que estaven estancades. Un desig se't complirà avui.

En relació amb els diners, avui els astres marquen alguna mena de tràmit legal que has de solucionar. Una vegada resolt, els diners arribaran en abundància.

És molt probable que reprenguis amb molt d'entusiasme i molt optimisme una activitat física que et feia molt bé. D'altra banda, sentiràs que tens el control.

Si vols rebre la predicció completa de Balança d'avui al teu mòbil, clica aquí

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

Confia en els teus amics si ets solter. Deixa't dur per ells, si vols conèixer gent interessant. Podrien presentar-te a companys de feina que també estan en cerca de l'amor o altres persones que podrien despertar la teva curiositat amorosa.

Odiaràs la precaució, es desperta en tu un costat salvatge i inconscient a l'hora de gastar diners, sobretot,  en l'àrea de l'oci.

Vigila els petits problemes de la pell. Si tens fortes picors, pot ser que simplement estiguis molt estressat i que el nerviosisme es manifesti de tal manera.

Si vols rebre la predicció completa d'Escorpí d'avui al teu mòbil, clica aquí

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

Els nadius del signe que estiguin solters, podran avui iniciar un romanç. Aquest es donarà de manera molt natural i fluirà de manera que només la diversió i el gaudi dels sentits sigui l'important. Viu el moment Sagitari!.

La teva situació financera, Sagitari, continua sent bastant bona. No esperis grans guanys durant el dia d'avui, però tampoc ocorrerà res que pugui aombrar la teva actual abundància.

La salut per als nadius de Sagitari avui dissabte, serà bona, només pot ser que pateixin d'una molèstia a l'oïda.

Si vols rebre la predicció completa de Sagitari d'avui al teu mòbil, clica aquí

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

Tens molta energia posada en assumptes professionals o potser et trobes en un moment de pressió per afrontar exàmens o lliuraments de tesis i això et distreu i deixes de banda les teves relacions. Vigila que no es converteixi en costum.

Què tal si t'organitzes? Cal que tornis al teu sa costum prioritzar els teus assumptes, ja que hi ha massa donant voltes i això podria aclaparar-te i dur-te a cometre errors o oblits importants.

Els astres et demanen que busquis temps per dedicar a la teva vida espiritual i així solucionar els teus problemes interns.

Si vols rebre la predicció completa de Capricorn d'avui al teu mòbil, clica aquí

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

Els solters tindran l'oportunitat avui d'entaular una interessant conversa amb algú amb qui és possible que sorgeixi una cosa sentimental més endavant. Aquesta persona apareixerà gairebé del no-res, perquè no està relacionada amb el teu cercle d'amics.

En matèria econòmica, els nadius d'Aquari rebran una compensació econòmica. Possiblement, com algun tràmit legal, a l'estil d'una beca d'estudis, l'aprovació d'un préstec o una herència.

Si bé el teu cos físic està en plena forma, sí que hauràs de prestar més atenció a l'estrès que acumules diàriament.

Si vols rebre la predicció completa d'Aquari d'avui al teu mòbil, clica aquí

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

A vegades idealitzes a la teva parella i avui t'adonaràs que, com qualsevol ésser humà, també té els seus defectes. Has de veure la teva relació des d'una perspectiva més realista i sana. Els solters comptaran amb una intuïció maximitzada que els ajudarà a trobar l'amor.

Els astres et beneeixen i protegeixen per fer aquest viatge llarg que et ve tant de gust. Algú del teu entorn et demanarà consell sobre unes inversions que vol realitzar.

Serà necessari que facis exercici, si no vols tenir un excés d'energia i que això et produeixi mal de cap.

Si vols rebre la predicció completa de Peixos d'avui al teu mòbil, clica aquí


Comentaris

envia el comentari