L'horòscop diari del 12 de novembre

Aquí tens les prediccions d'aquest dimarts, 12 de novembre

language-es language-en language-fr
La predicció de l'horòscop
La predicció de l'horòscop | Horòscop Catalunya Diari

  • Si vols llegir la predicció completa del teu signe, fes clic al títol del signe.

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

Estàs inspirat per Cupido i t'agraden moltes persones diferents entre si. Accediries a casar-te amb la primera persona que et demanés matrimoni, sense pensar-ho dues vegades.

T'enfrontes a moltes oportunitats professionals. La situació laboral pateix grans canvis

Dedica temps a la cuina i elabora nous plats que et permetin alimentar-te de manera equilibrada i amb molt de sabor. Estar a dieta no té per què ser sinònim de menjar carns i peixos a la planxa.

Si vols rebre la predicció completa d'Àries d'avui al teu mòbil, clica aquí

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

L'enveja d'alguns llops amb pell de xai pot fer mal a la teva relació amorosa. Per sort, els astres et diuen que desconfiïs de les coses pernicioses que puguis escoltar aquesta jornada.

Pensa en el teu temps com un cofre ple de diners. Igual que no malgastaries els teus tresors, no has de perdre el temps en tasques que no valen la pena.

Amb el duo format pel Sol i Mercuri influint en la teva salut has de sentir-te bé, Taure, encara que no per això has de deixar de cuidar-te.

Si vols rebre la predicció completa de Taure d'avui al teu mòbil, clica aquí

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Durant aquest dimarts els astres mostren una tendència a la sensibilitat i el desig de concòrdia universal. La teva espiritualitat es troba estimulada.

Si tenies diverses opcions o camins per prendre a la feina i no decidies com era millor, avui arriben les respostes al teu interior.

Aprendre a relaxar-te t'ajudarà a connectar amb el teu organisme d'una manera intel·ligent i amorosa.

Si vols rebre la predicció completa de Bessons d'avui al teu mòbil, clica aquí

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

En el camp de l'amor els astres t'obren de bat a bat les portes. Les oportunitats de conquesta estan vinculades a la teva bona autoestima; t'estimes molt i això es nota, i convides que els altres també t'agafin afecte.

Vigila amb les targetes de crèdit i altres mètodes de pagament que no siguin diners en efectiu, podries portar-te un disgust per mal funcionament.

La qualitat del teu somni no és massa bona, hauries de regular millor el teu descans. En el llit descarta jugar amb el mòbil; com a molt, dedica't a llegir una bona novel·la.

Si vols rebre la predicció completa de Cranc d'avui al teu mòbil, clica aquí

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

La Lluna et proposa que tornis a la teva essència. Deixa de complaure als altres, inclòs a la teva parella, i sigues tu mateix. Viuràs el terreny sexual amb molta passió, emoció, eufòria i gran plaer.

Bon dia per desfer-te de tot allò que ja no uses o ja no va amb tu en el terreny econòmic o de béns materials: objectes, decoració, vehicles, o inversions.

Et valoraràs molt positivament. Estaràs molt centrat en tu i en el que vols. A més, tindràs energia de sobres per a estar actiu i enèrgic durant tot el dia.

Si vols rebre la predicció completa de Lleó d'avui al teu mòbil, clica aquí

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

Els impulsos astrals fan que per al nadiu l'atmosfera amorosa sigui bastant pesada, fins i tot si la relació és recent. Sentiràs que no t'entenen al teu voltant i no saps quins són els esforços que hauries de fer perquè la confiança i la tendresa estiguin presents.

No confiïs sempre en les aparences. Estudia amb cura les propostes que se't puguin presentar en matèries d'inversions.

Seria interessant posar en ordre tota la teva agenda mèdica. Comprova quan has d'acudir a una nova visita del teu dentista o el teu podòleg.

Si vols rebre la predicció completa de Verge d'avui al teu mòbil, clica aquí

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

Els solters de Balança se sentiran atrets per algú que coneixen fa temps però que fins ara els havia passat desapercebut. Aquesta persona portarà moltes coses bones a la seva vida.

Referent a les finances, els Astres prediuen avui molt bons resultats. És molt probable que rebis diners que esperaves des de feia temps. Aquests diners et servirà per a posar en marxa una reforma de la llar.

La predicció per a la salut ens parla d'alguna complicació muscular a l'altura de les dorsals. Et convé fer estiraments.

Si vols rebre la predicció completa de Balança d'avui al teu mòbil, clica aquí

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

Els sentiments seran més tendres que en altres ocasions i la vida de parella es mostra més casolana. És molt probable que comparteixis espais d'intimitat que s'amenitzin amb bona música i un menjar que faci gaudir el teu paladar.

Et sentiràs atret per una nova manera de guanyar diners. Podries estar prop de trobar una nova manera de vida que no serà immediatament comprès per aquells del teu entorn.

El mal de coll i la disfonia podrien fotre't el dia. També pots ser afectat per les contractures cervicals que són també molestes.

Si vols rebre la predicció completa d'Escorpí d'avui al teu mòbil, clica aquí

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

El teu horòscop Sagitari per a avui dimarts parla d'una volta a les teves arrels en el terreny amorós. Estàs en un moment en el qual et sents inclinat cap al nucli familiar. Vols comptar amb el suport i la nutrició dels teus.

En relació amb les finances Sagitari, avui serà un bon dia, perquè estàs rebent diners a dojo. Aquesta entrada de diners en la teva vida l'estàs invertint sobretot de cara al benestar personal i dels teus éssers estimats.

La teva salut avui Sagitari serà bastant bona. Sentiràs major flexibilitat en el teu cos.

Si vols rebre la predicció completa de Sagitari d'avui al teu mòbil, clica aquí

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

No estàs tornant-te boig, estàs canviant i part del canvi és sentir una tremenda inseguretat. Hauràs de sentir confiança en el triomf de l'amor malgrat la incertesa.

No continuïs postergant el teu creixement, podràs amb tot encara que avui creguis que ets insuficient. Si ets d'aquells nadius que estan buscant una nova feina, aviat tindràs notícies inesperades.

Tens una sensació d'esgotament d'origen emocional més que físic que pot ser buidat amb alegria i bon humor.

Si vols rebre la predicció completa de Capricorn d'avui al teu mòbil, clica aquí

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

Els solters del signe estaran avui molt ocupats pensant en algú que sens dubte sembla més un amor platònic que una cosa que pugui fer-se realitat. Si estàs còmode amb aquesta sensació, Aquari, no hi ha problema, però no esperis massa d'aquesta persona.

Pot ser que no arribis a fi de mes a causa d'una addicció o simplement masses despeses. Et convé parar.

A nivell de salut, avui Aquari et sentiràs bastant bé. El teu cos físic recupera la seva bona forma i tens ganes de fer coses. El teu humor millorarà molt avui.

Si vols rebre la predicció completa d'Aquari d'avui al teu mòbil, clica aquí

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

T'adonaràs que ja no ets la mateixa persona. Les situacions d'aquests últims mesos t'han canviat. A més, últimament no t'entens amb la teva parella, la qual cosa et farà a demanar-li un temps.

Jornada propensa a les pèrdues de diners. Evita fer inversions o prestar-los. A la feina, l'ambient serà de bon rotllo i companyonia, predominaran els riures i les bones vibracions.

Tantes converses et deixaran afònic, pren un parell de cullerades de mel abans d'anar a dormir.

Si vols rebre la predicció completa de Peixos d'avui al teu mòbil, clica aquí


Comentaris

envia el comentari