Llegeix les prediccions diàries del 12 de maig

Aquí tens les prediccions d'aquest diumenge, 12 maig

  • Si vols rebre al mòbil les teves prediccions diàries de l'HORÒSCOP D'AVUI de manera gratuïta, fes clic aquí.

  • Si vols llegir la predicció completa de l'HORÒSCOP D'AVUI en castellà, fes clic aquí.

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

En el costat sentimental, et sentiràs aïllat. Però per què no aprofitar aquest dia àrid, l'últim d'aquesta setmana de maig, per fer un calmat examen de consciència?

  

Un contacte del teu telèfon mòbil et recomanarà per a projectes interessants, però la idea t'atabalarà una mica. No saps si estaràs a l'altura del que s'espera de tu.

  

En la salut, pots sentir-te cansat, fins i tot després d'una bona nit de son o potser notes que la teva veu falla per una afonia imprevista.

Si vols rebre la predicció completa d'Àries d'avui al teu mòbil, clica aquí

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

Acabes la setmana enyorant coses del teu passat, fins i tot situacions que mai vas arribar a viure de prop, però que les sents com a pròpies. Aquesta situació et convidarà a viure el present per a generar nous records màgics i emotius.

  

La Lluna podria comprometre el teu equilibri financer. No arribaràs al precipici, però serà millor romandre cautelós i econòmic.

  

Et trobaràs en millor forma que en els últims dies, gràcies al Sol, que t'omple d'energia i afavoreix la recuperació de malalties i molèsties.

Si vols rebre la predicció completa de Taure d'avui al teu mòbil, clica aquí

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Creus que la persona que està al teu costat és la teva ànima bessona. Si fas un repàs al seu passat, t'adonaràs de la gran quantitat de coincidències que teniu.

  

En el cas que busquis feina, hauries de centrar-te en ofertes en diaris i Internet. No siguis tan ambiciós amb el sou i les condicions, ja que ara necessites els diners.

  

Estàs una mica decaigut i per a recuperar-te necessites estar en contacte amb la natura. A l'hora de preparar els teus menús, potser hauries de suprimir la dieta, ja que retens líquids.

Si vols rebre la predicció completa de Bessons d'avui al teu mòbil, clica aquí

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

Tindràs ganes de parlar més amb la teva parella, perquè sents que últimament us comuniqueu poc. Podràs dialogar sobre la feina, invitacions per sopar en restaurants especials i futures vacances.

  

Creuràs haver domesticat la sort, tindràs facilitat per detectar febleses i posar tiretes abans que es produeixin les ferides.

  

Tindràs un agut sentit psicològic i una millor intuïció gràcies al bell aspecte de Mercuri. Et donaran l'oportunitat d'ampliar els teus horitzons espirituals a través de la meditació.

Si vols rebre la predicció completa de Cranc d'avui al teu mòbil, clica aquí

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

Sempre acaba arribant el que anheles i ho has comprovat. Només es tracta de desitjar amb força i enfocar la teva energia emocional. Estareu ofuscats i amb desitjos de temps de solitud que us permeti reflexionar.

  

Creies que aconseguiries estalviar una xifra de diners i això no ha succeït. No et decebis ni et desmoralitzis.

  

Connectar amb els senyals que et dóna el teu cos és una de les millors eines per mantenir la salut.

Si vols rebre la predicció completa de Lleó d'avui al teu mòbil, clica aquí

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

Fa temps que estàs coneixent a una persona per internet i creus que ha arribat l'hora de veure-la en persona. Et trobes molt nerviós i creus que pots espatllar-ho tot amb la teva actitud.

  

Cada dia tens més treball i et costa més ordenar els teus assumptes. Fins i tot et veuràs obligat a emportar-te les tasques a casa per falta de temps.

  

Notaràs més fred de l'habitual i això és un símptoma que pots estar agafant algun virus. Procura abrigar-te tan bé com sigui possible, sobretot a les nits. Amb molt poc seràs feliç.

Si vols rebre la predicció completa de Verge d'avui al teu mòbil, clica aquí

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

L'amor està de la teva part en el dia d'avui, per la qual cosa és molt probable que la teva parella es mostri especialment atenta amb tu. De la mateixa manera, la teva família estarà molt pendent de tu, així que amb agraeix-los.

  

Estàs en una fase preparatòria en matèria econòmica i laboral, això vol dir, que aviat la teva situació canviarà per a millor.

  

El teu cos és una màquina perfecta que s'adapta als canvis de manera molt ràpida. Amb tenacitat i disciplina podràs corregir els mals hàbits que perjudiquen la teva salut.

Si vols rebre la predicció completa de Balança d'avui al teu mòbil, clica aquí

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

Per al nadiu solter, Mercuri en el teu cel promet gran inspiració i t'obrirà mil nous camins per arribar fins a les teves finalitats. La teva conversa serà tan encantadora que molts cors plens d'amor no voldran deixar la teva aura, irradiaràs pau seductora.

  

Per aconseguir les teves ambicions professionals, confia en la discreció. La revelació dels teus plans massa aviat pot dur a algunes persones sense escrúpols a apropiar-se els mateixos.

  

Vigila una mica més la teva higiene personal, la teva olor corporal podria ser més forta de l'habitual, sobretot si has canviat la teva alimentació.

Si vols rebre la predicció completa d'Escorpí d'avui al teu mòbil, clica aquí

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

Si ets capaç de canviar el teu punt de vista i veure les coses bones que hi ha dins teu, mai tornaràs a dubtar de les teves capacitats. L'amor també és l'amor per un mateix, recorda que ningú podrà donar-te el que no tens.

  

Avui pots permetre't usar una mica de diners per a una cosa banal. No acostumes a fer-ho, però de tant en tant està bé premiar-se amb capritxos inofensius.

  

Continua treballant en els teus somnis, perquè ells són el motor que impulsa les teves millors qualitats. Treballa la connexió amb el teu cos per a millorar la teva salut.

Si vols rebre la predicció completa de Sagitari d'avui al teu mòbil, clica aquí

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

No podràs escapar d'una reunió familiar o social. Aquestes reunions pot ser que t'avorreixin, però formen part de la vida i gaudiràs de prendre contacte amb aquests éssers estimats que fa temps que no veus

  

Durant aquesta jornada et sentiràs lliure de pensar en els diners i en els problemes que estàs tenint en la teva vida professional o en les teves finances.

  

 Tens la percepció que tot sortirà bé. Els moments que vius amb persones per les quals sents un gran afecte, alimenten el teu benestar.

Si vols rebre la predicció completa de Capricorn d'avui al teu mòbil, clica aquí

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

El diàleg i l'harmonia són els protagonistes del dia d'avui en la teva llar. Tant la teva relació amb la teva família com el seu comportament amb tu és perfecte. Gaudeix d'aquests moments de pau i tranquil·litat en companyia dels quals t'estimen

  

Perquè entrin més diners en la teva vida necessites centrar-te, deixar de divagar i canalitzar les teves accions per aconseguir les teves metes.

  

Estàs en un clar moment de creixement personal, això influeix favorablement en la teva salut física, perquè estàs començant a prendre les regnes de la teva vida i cuidar-te de debò.

Si vols rebre la predicció completa d'Aquari d'avui al teu mòbil, clica aquí

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

Avança't i demana disculpes per les teves expectatives, no guardis rancor i mira si has de canviar alguna de les teves formes d'actuar amb aquesta persona tan especial. La teva energia sexual avui és alta.

  

Una persona molt estimada es troba en problemes i és probable que hagis d'ajudar-la amb un préstec. Ho saps per experiència pròpia.

  

Carregar amb pensaments pessimistes i tristeses és una de les portes d'entrada a la malaltia. No l'obris. Deixa fora aquesta pena.

Si vols rebre la predicció completa de Peixos d'avui al teu mòbil, clica aquí


Comentaris

envia el comentari