L’horòscop diari del 12 de juny

Aquí tens les prediccions d'aquest dimecres,12 de juny

  • Si vols rebre al mòbil les teves prediccions diàries de l'HORÒSCOP D'AVUI de manera gratuïta, fes clic aquí.

  • Si vols llegir la predicció completa de l'HORÒSCOP D'AVUI en castellà, fes clic aquí.

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

Sobresurts en la seducció, Àries, i podràs trobar un bon grapat de cors disposats a deixar-se conquerir. En el cas que tinguis parella, els astres apunten que tindràs molta gana, gairebé golafreria d'amor.

Aquest dia, sens dubte, està dedicat a obtenir finançament, a descobrir mercats prometedors o a fer que els dividends circulin amb molta llibertat.

No tinguis por de superar els límits que normalment t'imposes a tu mateix.  Tampoc temis ser el centre d'atenció en un moment donat.

Si vols rebre la predicció completa d'Àries d'avui al teu mòbil, clica aquí

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

Desitges més que mai entrar en una història tendra d'amor que duri molt temps. Actualment tens tots els recursos per aconseguir el teu objectiu! Perquè si no t'has adonat, Júpiter et dóna les eines necessàries.

No et desestabilitzis pel nerviosisme ambiental o l'estat d'ànim dels altres, sobretot si tens una entrevista de feina.

Si fa bon temps, decideix fer un petit pícnic o una caminada familiar, alguna cosa que us faci establir bons vincles en un entorn natural.

Si vols rebre la predicció completa de Taure d'avui al teu mòbil, clica aquí

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Ara mateix li tanques les portes del teu cor a tothom, però no descartis l'aparició d'algú que et faci canviar d'opinió. Feia temps que  l’esperaves

Serà una jornada perfecta per a qui es dediqui a les vendes, ja que trobaràs un client que et farà una compra elevada. Et mous molt bé en les negociacions.

En les situacions de més estrès ,recorres a la xocolata per  calmar-te. Si converteixes això en un hàbit, no descartis guanyar pes. Després et costarà molt desprendre't d’aquests quilos de més.

Si vols rebre la predicció completa de Bessons d'avui al teu mòbil, clica aquí

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

L'oracle astral pronostica un magnífic dia dedicat a la teva sensualitat, Cranc.  Podràs rebre una trucada especial de l'univers a través de tots els sentits.

La sort financera et somriu i, al mateix temps, administrar la teva cartera de manera efectiva, serà molt més fàcil del que calculaves. Ha arribat l'oportunitat de relaxar la pressió i passar a coses noves.

Cerca la pau espiritual, perquè aquesta es reflectirà en el teu cos i podràs construir noves bases que millorin la teva salut i el teu benestar.

Si vols rebre la predicció completa de Cranc d'avui al teu mòbil, clica aquí

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

Espera que algú compromès et busqui per a una trobada sexual. Disparà la teva imaginació, et resultarà molt excitant, però no deixis pensar en les conseqüències.

Obtindràs un reconeixement en forma de diners. Tindràs el benefici que algú apreciï  com t'exerceixes a la feina.

Acaba ja amb aquests hàbits que et porten un sofriment digestiu, a sentir un malestar que no acaba de passar. Cuidar el que et fiques a la boca és una forma d’estimar-te.

Si vols rebre la predicció completa de Lleó d'avui al teu mòbil, clica aquí

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

A l'hora d'enamorar-te, t'agrada prendre't el teu temps, no vols fallar una vegada més. No obstant això, amb certes persones sembles disposat a trencar les regles i amb tots els lligams.

Cada vegada et costa més estalviar, i és que has de fer front a una sèrie de pagaments com són el lloguer i diferents impostos. No guanyes prou a la feina.

T'encanta tastar nous sabors, però vés amb compte amb certs plats picants. En cas contrari, el teu estómac pot ressentir-se i jugar-te una mala passada en qualsevol moment.

Si vols rebre la predicció completa de Verge d'avui al teu mòbil, clica aquí

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

Avui tindràs sentiments oposats amb la teva parella, perquè sents que no et valora prou. Sents que dónes més del que reps i això pot fer que tinguis dubtes i ressentiment no expressat.

La teva economia gaudeix d'estabilitat, però està una mica estancada. Si vols realment augmentar els teus ingressos, hauries de plantejar-te mètodes diferents. Cerca la forma de no dependre íntegrament de la teva feina, aquest paradigma ja està obsolet.

Avui les lumbars et donaran alguna molèstia perquè estàs acumulant tensions en aquesta zona del teu cos. Emocionalment, et sentiràs aclaparat i confús.

Si vols rebre la predicció completa de Balança d'avui al teu mòbil, clica aquí

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

Gaudeix d'aquest dia per anar a la recerca de l'ànima bessona i la felicitat. El cel se centra en els teus projectes del cor i la possible realització de les teves ambicions més íntimes.

Pensaràs que la rendibilitat del teu negoci probablement et distreuen del teu turment personal, que és difícil trobar la fórmula de la conciliació.

Vigila amb els menjars copiosos, Escorpí, que podrien fer que estiguessis sumit en una letargia incòmoda. Tampoc beguis massa que la ressaca podria ser terrorífica.

Si vols rebre la predicció completa d'Escorpí d'avui al teu mòbil, clica aquí

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

En la teva família, saps perfectament quin és el teu paper, així com els teus fills tenen clar quin és el seu. La comunicació podria millorar si alleugereixes una mica els rols i et mostres amb major proximitat i confiança.

Avui prendràs decisions importants en relació amb la teva professió.  Si bé són plans que no duràs a terme de forma immediata, sí que donen forma a la teva imatge sobre el futur.

Encara que t'has recuperat d'alguna cirurgia de fa poc temps, el teu cos encara no està al 100%.

Si vols rebre la predicció completa de Sagitari d'avui al teu mòbil, clica aquí

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

Els límits no són fàcils de posar però has de trobar la manera de fer el millor per a tu. Ja no importa tant el que pensin. Oblida el temor a fracassar.

Pots tenir una urgència laboral que t'obligui a quedar-te després de l'hora planejada en el teu lloc de feina. No et cabregis.

Durant aquesta jornada, rebràs les millors energies planetàries per  la teva salut física. Aprofita-les correctament.

Si vols rebre la predicció completa de Capricorn d'avui al teu mòbil, clica aquí

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

Avui hauràs de passar una important prova en matèria amorosa. La teva forma d’afrontar les dificultats quan es presenten serà la clau per solucionar de forma positiva aquest malentès.

Rebràs interessants propostes en relació amb els diners i els negocis avui. Tria bé amb quin et quedes i recorda que no sempre el més segur és el més profitós.

Vigila el teu estat emocional perquè no et continuï afectant físicament. Si no aconsegueixes dormir profundament, cerca algun remei natural que t'ajudi a descansar.

Si vols rebre la predicció completa d'Aquari d'avui al teu mòbil, clica aquí

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

Molt del que ha succeït amb la teva parella és propi del desgast de les relacions. No es tracta de falta d'amor ni que hagueu perdut la passió, és una situació passatgera. Els solters coneixeran a una persona que els trastocarà.

No deixis de somiar amb una forma de viure que no es tracti només de subsistir, sinó que també estimuli la teva ment i el teu cor. Potser no guanyes tants diners però guanyaràs en alegries i salut.

Per al teu cos, el que penses és tan important o més que el que menges. Fes exercici de pensaments positius.

Si vols rebre la predicció completa de Peixos d'avui al teu mòbil, clica aquí


Comentaris

envia el comentari