L'horòscop diari del 12 d'agost

Aquí tens les prediccions d'aquest dilluns, 12 d'agost

  • Si vols rebre al mòbil les teves prediccions diàries de l'HORÒSCOP D'AVUI de manera gratuïta, fes clic aquí.

  • Si vols llegir la predicció completa de l'HORÒSCOP D'AVUI en castellà, fes clic aquí.

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

Per a alguns solters les obligacions familiars podrien impedir el desenvolupament feliç d'un assumpte sentimental. Aconseguir temps per  tenir una cita amb la persona desitjada serà massa complicat!

Els astres t'ensenyaran a aprofitar al màxim tots els teus recursos, tant els teus diners com el teu temps. Així podràs gaudir més de les mels que t'ofereix la vida.

Amb l'actual posició del planeta Plutó i la seva forma d'incidir en el teu signe, hauries de tenir una resistència física impecable. L'única cosa que has de vigilar, en tot cas, és una tensió nerviosa excessiva.

Si vols rebre la predicció completa d'Àries d'avui al teu mòbil, clica aquí

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

És un dia per cuidar la teva relació, per preservar-la d'agents agressius, i en general, per consentir una mica la teva parella. Entre el teu cercle d'amics necessites resoldre certa disputa. No dubtis a donar el millor de tu mateix i la pau arribarà.

Et ve de gust riure i divertir-te aquest dia. Gràcies a aquest esperit de bon humor, les teves inversions seran tan pròsperes com desitjaves, potser fins i tot una mica més.

Recorda apagar l'aire condicionat abans d'anar a dormir i no el tinguis davant teu de manera directa.

Si vols rebre la predicció completa de Taure d'avui al teu mòbil, clica aquí

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Entre els solters naixerà la necessitat de fer projectes a llarg termini amb un company de viatge que encara es resisteix a aparèixer. Recentment et va decebre l'amor, però avui les estrelles et donen una nova oportunitat d'estimar novament.

Dins del teu entorn de feina, l'agitació dóna pas a una suau serenitat. Provaràs que pots complir amb les teves obligacions sense emocionar-te ni fer esforços addicionals per a obtenir un resultat profitós i brillant.

Hi haurà temptacions per sortir-te del camí del benestar, però sabràs dir amb molta disciplina que hi ha coses que no t'interessen.

Si vols rebre la predicció completa de Bessons d'avui al teu mòbil, clica aquí

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

Estaràs disposat a establir bones relacions amb els teus éssers estimats. Com a solter et fixaràs com a possible parella en algú que té un punt de vista sobre la vida molt diferent del teu.

Se t'imposen nous horitzons de vida que no encaixen amb el que tu estaves esperant que et passes. El teu caràcter pot agrir-se fins al punt que marxi el teu entusiasme i el teu dinamisme.

Per estar en millor forma no només has d’abusar del temps al gimnàs, tal com acostumes a  pensar. Què tal si t'apuntes a classes de ball?

Si vols rebre la predicció completa de Cranc d'avui al teu mòbil, clica aquí

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

Lleó, els beneficis que porten els astres per als nadius del teu signe en aquesta temporada són inesgotables. La vida està mostrant un dels seus millors rostres i pots descobrir que darrere d'alguns assumptes que semblaven saber greu, s'amaguen dolços moments per viure.

La setmana recentment comença i disposaràs de temps per sol·licitar pressupostos i comparar els preus.

Concentra la teva energia mental a treure profit de la presència de Mercuri ingressant al teu signe. Són temps d'alegria i optimisme.

Si vols rebre la predicció completa de Lleó d'avui al teu mòbil, clica aquí

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

El Zodíac apunta que aquesta jornada està molt compromesa en els assumptes del cor i les històries familiars. Et dividiràs entre el desig de complaure i el de ser estimat i serà molt complicat, si entre el teu cònjuge i els teus germans salten espurnes.

El teu pressupost està en augment i saps estirar molt qualsevol cèntim.  T'anticipes a les rebaixes i trobes mètodes òptims per bloquejar despeses absurdes.

Les activitats a l'aire lliure et distreuen i et permeten conèixer gent nova amb interessos afins, una cosa que és molt important.

Si vols rebre la predicció completa de Verge d'avui al teu mòbil, clica aquí

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

Els Balança començaran la setmana amb bon peu en el terreny amorós, sobretot pel que fa a les relacions familiars. Hi haurà bon ambient familiar, tothom serà molt considerats i atents entre si durant tota la jornada.

Si es presenta algun problema econòmic durant el dia d'avui, els Astres preveuen que l'ajuda arribarà immediatament. De la mateixa forma, si hi ha assumptes legals pendents de resolució, el veredicte serà favorable.

Si fa poc has començat a fer exercici de forma regular, no deixis que la mandra t'impedeixi continuar amb aquesta pràctica.

Si vols rebre la predicció completa de Balança d'avui al teu mòbil, clica aquí

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

Un enfocament de seducció amb delicadesa s'instal·la en la teva forma de viure l'amor. Et ve de gust desmarcar-te dels prejudicis, dels convencionalismes  i viure la teva vida al teu aire.

El teu caràcter amb el teu entorn laboral serà difícil. No aguantaràs determinats comentaris ni actituds derrotistes. A tu et ve de gust menjar-te el món i no et trobes més que gent que llença la tovallola!

Creus en la teva bona estrella i segueixes la seva llum en aquest dia. Confies que desenvolupi teva millor imaginació per curar-te en salut.

Si vols rebre la predicció completa d'Escorpí d'avui al teu mòbil, clica aquí

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

Avui dilluns t'anirà bé en l'amor, perquè el teu planeta de l'amor Mercuri s'està movent ràpidament. Això demostra molta confiança i un ràpid progrés en els assumptes del cor. També estaràs en expansió quant a la vida social.

Les finances han millorat molt respecte a mesos anteriors. Saturn encara està retrògrad, però els guanys estan creixent, especialment a partir d'avui en els pròxims dies.

El teu estat de salut es torna una mica més delicat durant el dia d'avui. Això es deu principalment al teu estil de vida.

Si vols rebre la predicció completa de Sagitari d'avui al teu mòbil, clica aquí

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

La fredor que demostres és el que fa que no rebis tant com desitges. Ser tan crític et portarà als escenaris que tant tems. Alliberar-se de la tensió i la rigidesa t'ajudarà a gaudir més.

Hi ha molta energia en el teu signe ajudant perquè sàpigues que has de dir en el moment adequat. Estàs molt despert i resoldràs moltes de les problemàtiques que avui et tenen preocupat.

El cansament mental i la fatiga emocional que has viscut en els últim temps hauran d'arribar a la seva fi o patiràs les conseqüències.

Si vols rebre la predicció completa de Capricorn d'avui al teu mòbil, clica aquí

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

Avui la relació amb els membres de la teva família serà fluida. La pau i la felicitat prevaldran en la llar. Donaràs la importància i el reconeixement que mereix la teva parella

La teva posició davant  la riquesa serà molt favorable aquesta setmana. És probable que portis a bon terme la venda d'una antiga propietat. Pot ser un immoble o un vehicle.

No hi haurà problemes de salut importants durant el dia d'avui. Recorda la influència dels teus pensaments en la teva salut.

Si vols rebre la predicció completa d'Aquari d'avui al teu mòbil, clica aquí

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

La descaradura amb el qual alguns personatges pròxims a la teva llar es dirigeixen a tu o als teus et posarà els pèls de punta. Però respira abans de posar el crit en el cel i espera uns dies per demostrar com et molesta.

Arriben noves opcions per a tu pel que fa a l'ocupació o el desenvolupament de projectes que depenen de la inversió de terceres persones.

Una teràpia psicològica et donarà eines per gestionar la teva vida quotidiana amb més tranquil·litat.

Si vols rebre la predicció completa de Peixos d'avui al teu mòbil, clica aquí


Comentaris

envia el comentari