La predicció del Zodíac del 12 d'abril

Aquí tens les prediccions d'aquest divendres, 12 d'abril

  • Si vols rebre al mòbil les teves prediccions diàries de l'HORÒSCOP D'AVUI de manera gratuïta, fes clic aquí.

  • Si vols llegir la predicció completa de l'HORÒSCOP D'AVUI en castellà, fes clic aquí.

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

El solter arriba a aquest divendres acomodat de manera pacífica en la seva situació sense compromís. Per a les parelles, s'afavorirà la comunicació i les activitats en la intimitat, encara que serà bastant difícil si tens una vida familiar intensa, amb molts fills dels quals ocupar-te.

Serà necessari anar amb compte de començar aventures professionals arriscades sense analitzar bé totes les conseqüències.

La teva salut serà bona en general, encara que no està de més vigilar de prop el teu estómac i els teus intestins, que s'afebliran una mica.

Si vols rebre la predicció completa d'Àries d'avui al teu mòbil, clica aquí

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

Hi haurà raons per témer als malentesos en la teva vida conjugal, per culpa d’un entorn global conflictiu. Una guerra creuada de la qual només hauries de ser espectador, però en la qual no podràs evitar posicionar-te amb un bàndol, i la teva parella, amb el contrari.

El clima astral propicia la teva astúcia per a fer diners, potser trobant una segona feina durant una temporada.

Tingués cura de la salut del teu cabell, sobretot si a casa hi ha petits; ningú està lliure de contreure els molestos i temuts polls!

Si vols rebre la predicció completa de Taure d'avui al teu mòbil, clica aquí

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

No et refiïs dels amors desconeguts i apassionats, sempre amaguen una cosa dolenta. Necessites començar les relacions amb tranquil·litat i coneixent bé sobre la persona que està al teu costat.

De manera inesperada, podrien aparèixer uns diners, així que revisa bé les butxaques de les jaquetes. Recorreràs als teus amics per aconseguir una ocupació, segur que en les seves empreses hi ha vacants.

En els moments de més activitat sentiràs molt cansament, sobretot si treballes en hoteleria o comerç. Pren un bany d'aigua freda quan arribis a la teva casa.

Si vols rebre la predicció completa de Bessons d'avui al teu mòbil, clica aquí

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

Si estàs immers en una relació, el temps que passeu junts pot ser bastant tempestuós; especialment si la teva vida matrimonial no t’omple com t'agradaria. Si estàs solter, jugaràs a conquerir cors extravagants.

Has de controlar les teves ganes de dir què ha de fer cadascú amb els seus diners; els teus consells són interessants, sí, però algú te'ls ha demanat?

El teu cos pot estar enviant-te senyals sobre alguna cosa que no va bé del tot, hi ha alguna anomalia en el teu benestar.

Si vols rebre la predicció completa de Cranc d'avui al teu mòbil, clica aquí

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

Viuràs una jornada plena d'una intensa energia emocional. T'ajudarà a alliberar-te d'aquelles coses que et fan mal o et molesten en les teves relacions.

Durant la jornada laboral, hauràs d'enfrontar-te a la malícia de certes persones prepotents i conflictives. La mala actitud cap a tu es veurà posada en evidència quan t’ofereixin un ascens o un viatge.

Les influències astrals et deixen exposat a una sensibilitat poc habitual per a tu. Tendiràs a patir per les al·lèrgies i, potser, alguna intoxicació.

Si vols rebre la predicció completa de Lleó d'avui al teu mòbil, clica aquí

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

Et sembla que qualsevol discussió sobre la vostra relació només servirà per enfortir el que sentiu. Els solters voldran agradar a tothom, però això és complicat.

No busquis culpables als teus problemes econòmics, ja que has gastat massa en compres inútils. A la feina,  intentaràs fer les tasques encara que no siguis un expert d’aquest tema.

Comets un greu error si decideixes seguir una dieta miracle, sobretot perquè passaràs molta gana i al final es produirà un efecte rebot que et farà recuperar els quilos perduts.

Si vols rebre la predicció completa de Verge d'avui al teu mòbil, clica aquí

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

Canvia les rutines per donar dinamisme i sorpresa a la teva relació conjugal. A vegades, oblides quant divertida pot ser la connexió amb aquesta persona quan t'oblides dels problemes.

La calma arriba a la teva feina per donar-te l'oportunitat de descansar. No perdis la concentració i continua sent meticulós, però tracta d’afluixar el ritme.

A vegades, per tornar a prendre impuls, has de parar un moment. Has de tenir la humilitat de reconèixer que no ets invencible i necessites fer una pausa.

Si vols rebre la predicció completa de Balança d'avui al teu mòbil, clica aquí

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

Estaràs disposat a establir bones relacions amb els teus éssers estimats, amb la teva parella, i tindràs èxit si respectes la personalitat de cadascú. Això serà essencial per als Escorpí solters que tinguin una cita.

Es diu que la sort és com els cristalls, que com més brillen i més bonics són més fàcil serà que es trenquin, així que aprofita cada minut d'aquest d’avui per a fer riquesa.

Un simple massatge al cap és suficient per relaxar-te. És molt fàcil si poses la punta del dit índex i el dit cor en les seves temples.

Si vols rebre la predicció completa d'Escorpí d'avui al teu mòbil, clica aquí

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

Aquesta fase plena d'optimisme per la qual estàs passant ha eliminat tots els obstacles que un dia va haver-hi en el teu camí cap a l'amor. Això li confereix a la teva relació una estabilitat de la qual mai abans havia gaudit.

La teva carrera professional es beneficia de tota l'empenta energètica que estàs vivint en aquests moments. Els teus dons, el teu carisma i la teva valentia aconseguiran atreure l'interès de persones influents que et proposaran ascensos i llocs importants laboralment.

A més de gaudir de totes les activitats esportives i socials, recorda dormir com cal. Un bon descans també és important.

Si vols rebre la predicció completa de Sagitari d'avui al teu mòbil, clica aquí

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

Si estaves passant per una etapa de tristesa o desil·lusió i pensaves que l'amor ja no era per a tu, avui veuràs renéixer l'esperança. Tens un dia magnífic al davant, Capricorn.

La teva manera de pensar, lògica i pausada, t'ajudarà a convèncer a les persones del teu entorn laboral de la validesa dels teus punts de vista.

L'estat del cos en general depèn de diversos factors, però hi ha un que és primordial. I és l'estat anímic. Evita escenes d'enuig en la teva vida quotidiana.

Si vols rebre la predicció completa de Capricorn d'avui al teu mòbil, clica aquí

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

Les tensions que estàs vivint aquesta setmana passaran aviat, així que no et desesperis Aquari. Aviat arribarà la calma, només has d'aguantar el tipus i no caure en les provocacions. Tens la capacitat suficient per mantenir-te tranquil, fes ús d'aquest do.

Si et proposen projectes professionals que no et convencen, no dubtis a rebutjar-los, arribaran millors oportunitats.

Recorda que la teva vàlua no depèn de l'opinió dels altres, així que no et preocupis pel que diran. Respecta la teva pau interior per sobre de totes les coses i no tindràs problemes emocionals.

Si vols rebre la predicció completa d'Aquari d'avui al teu mòbil, clica aquí

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

Trobaràs un consol en la parella o en una persona que és molt especial per a tu. No insisteixis a tenir vida social aquesta nit, ja que et sentiràs molt mal barrejant la teva energia amb un gran grup de gent.

No et centris en les queixes i els laments. Tots senten que el divendres és un dia molt pesat i volen tornar a casa aviat.

No creguis que ets l'únic que pateix o que necessita repòs i silenci. Si et trobes carregat d'energia negativa, no oblidis que pots desconnectar a la natura.

Si vols rebre la predicció completa de Peixos d'avui al teu mòbil, clica aquí


Comentaris

envia el comentari