L'horòscop diari de l'11 de setembre

Aquí tens les prediccions d'aquest dimecres, 11 de setembre

  • Si vols rebre al mòbil les teves prediccions diàries de l'HORÒSCOP D'AVUI de manera gratuïta, fes clic aquí.

  • Si vols llegir la predicció completa de l'HORÒSCOP D'AVUI en castellà, fes clic aquí.

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

Avui procura no estar tot el dia al costat de la teva parella. La teva altra meitat necessita el seu espai, i si l'envaeixes, ni el planeta Mercuri amb la seva bona posició et deslliurarà del seu empipament. El solter davant el mirall es veurà gras, per als altres, serà un bombó.

En la família els diners seran objecte de debat, potser pel repartiment d'una herència d’un familiar llunyà.

Si desitges abandonar els productes carnis i abraçar dietes veganes, fes-ho amb l'assessorament d'un especialista que et descobreixi fonts de proteïna vegetal.

Si vols rebre la predicció completa d'Àries d'avui al teu mòbil, clica aquí

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

La teva vida amorosa no serà tan interessant avui com per escriure un llibre amb què succeeixi. Això no treu que tinguis dret a felicitat, però tot serà molt rutinari i fins i tot banal.

Es compliquen alguns assumptes judicials que estan relacionats amb els teus diners, potser perquè una empresa et deu diners o perquè et van acomiadar temps enrere de manera improcedent.

Alguns patiran maldecaps, però intenta no acudir a la teva farmaciola a consumir medicaments sense recepta. Les infusions de salze o de camamilla són un bon remei natural.

Si vols rebre la predicció completa de Taure d'avui al teu mòbil, clica aquí

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Com juguis en l'amor amb foc, Bessons, et faràs cremades de les de tercer grau, de les quals necessiten ajuda professional per sanar. Acabaràs corprès d'algú que només t'ofereix passió.

Si et toca fer un viatge per  tancar un acord, que sàpigues que tindràs molta fortuna i protecció i que la jornada acabarà amb molt d'èxit. Podràs presumir del teu do per a signar contractes!

S'apunta a possible dolors en les extremitats, especialment aquells que tinguin problemes de circulació sanguínia.

Si vols rebre la predicció completa de Bessons d'avui al teu mòbil, clica aquí

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

Renova avui les teves armes de seducció, i més si ets un nadiu que està solter. Queda prohibit acostar-te a una persona en un bar i començar la conversa preguntant si estudia o treballa!

Per aconseguir arribar a final de mes, treballa més i perd menys el temps donant llàstima als teus coneguts, lamentant com de dura és la teva vida i el malament que et va.

La predicció diària és positiva en el cercle de la teva salut. Els que hagin tingut problemes de circulació notaran una millora o rebran bones notícies mèdiques.

Si vols rebre la predicció completa de Cranc d'avui al teu mòbil, clica aquí

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

Tens necessitat de trobar l'equilibri entre la teva voluntat i el que la teva relació de parella o la teva vida sentimental requereix. Aquests aspectes de la teva vida fan que reaccionis d'una manera que no és del tot acceptada per aquells que et volen.

Si prestes atenció a les idees que arriben per mitjà de socis o col·laboradors, creixeràs i obtindràs majors guanys. Si estàs buscant treball, és un dia perfecte per contactar amb possibles ocupadors.

Beu abundant líquid i ingereix més fruites i verdures. Veuràs que bé et senti un canvi de dieta, Lleó.

Si vols rebre la predicció completa de Lleó d'avui al teu mòbil, clica aquí

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

La teva tendència actual és la de ser molt inconformista. Tot et sembla poc per a tu o dolent o insuficient, també en l'amor! Fins i tot pensaràs buscar fora de la teva llar allò que creus que et falta.

A la feina, sentiràs una mica de frustració en notar que algunes obligacions i responsabilitats pugen, però el teu salari no s'eleva de la mateixa manera. No et quedis callat i prova de negociar amb els teus caps millores.

Hi ha nous tractaments mèdics que podrien beneficiar-te, sobretot si pateixes malalties de tipus crònic. La teva salut millorarà aviat.

Si vols rebre la predicció completa de Verge d'avui al teu mòbil, clica aquí

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

L'horòscop d'avui porta als nadius de Balança sorpreses bastant inesperades en matèria amorosa. Avui és probable que descobreixis que tot el que feies fins ara era erroni, les teves creences sobre l'amor, ja no et serviran per més temps.

La teva economia no està en perill, simplement hauràs d'ajustar-te una mica per adaptar-te a una nova situació personal que requereix de major despesa.

La teva salut física no experimentarà grans canvis durant el dia d'avui. Les teves emocions et van donant senyals d'alerta dia a dia.

Si vols rebre la predicció completa de Balança d'avui al teu mòbil, clica aquí

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

La vida està plena de sorpreses, i tu, Escorpí, rebràs una molt gran en l'amor quan descobreixis com algú que consideraves un bon amic revela els seus sentiments cap a tu.

Evita participar en discussions que sorgiran entre els membres de la teva família; serà millor no prendre partit. Si has copiat idees d'uns altres, tota la veritat sortirà a la llum.

És un bon dia per suprimir el pa i les llaminadures de la teva dieta diària o per anar al gimnàs que pagues i que mai visites.

Si vols rebre la predicció completa d'Escorpí d'avui al teu mòbil, clica aquí

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

Els nadius d'aquest signe que estan en parella experimentaran una gran sensació de plenitud, que feia temps havien oblidat sentir. Les circumstàncies no havien estat les més adequades, i la seva forma de relacionar-se en parella tampoc. Això ha arribat a la seva fi.

En línies generals, avui serà un dia bastant pròsper per als Sagitari, tant en relació amb els diners, com en el que tingui a veure amb la professió i el lloc de treball.

La salut dels nadius de Sagitari serà avui bastant bona. Emocionalment estaran més calmats que els darrers dies.

Si vols rebre la predicció completa de Sagitari d'avui al teu mòbil, clica aquí

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

La sexualitat cobra un paper rellevant aquesta nit. Avui la teva sensualitat i elegància et farà trobar una resposta positiva per part de la teva parella que respondrà omplint-te de satisfaccions.

És possible que antics creditors tornin a trucar per cobrar deutes que havies oblidat. Si estàs esperant una resolució legal respecte d'un assumpte judicial, podries rebre notícies del teu advocat.

Gaudiràs de la vida i del teu cos amb tots els teus sentits. Les hormones de la felicitat enforteixen el teu sistema immune.

Si vols rebre la predicció completa de Capricorn d'avui al teu mòbil, clica aquí

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

Els nadius d'aquest signe que tinguin parella avui viuran un dia de molta intensitat en les relacions amoroses. Només el diàleg i la voluntat de construir junts una relació duradora serà capaç d'enfortir la vostra unió.

En l'àmbit professional, la predicció diària d'Aquari adverteix un canvi a millor en el teu lloc de feina.

Aquari avui se sentirà decaigut físicament. Si has viatjat recentment, és possible que et costi recuperar-te del jet-lag o dels canvis de temperatura que el teu cos ha experimentat recentment.

Si vols rebre la predicció completa d'Aquari d'avui al teu mòbil, clica aquí

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

Has de seguir el teu camí afectiu i per a això hauràs d'apel·lar a aquesta part de la teva naturalesa interior. Abraça amb alegria el nou temps que arriba a la teva vida.

És necessari que posis en marxa els mecanismes que consideris necessaris per encetar una idea o projecte. Pots comptar amb el suport d'amics, cosins o germans. Pot ser que es converteixin en socis simplement t'ajudin d'una manera inimaginable.

Gràcies a les cures que has tingut en el passat pots gaudir d'una salut equilibrada. Gaudeix-ne perquè ets un privilegiat.

Si vols rebre la predicció completa de Peixos d'avui al teu mòbil, clica aquí


Comentaris

envia el comentari