L'horòscop diari de l'11 de novembre

Aquí tens les prediccions d'aquest dilluns, 11 de novembre

language-es language-en language-fr
La predicció de l'horòscop
La predicció de l'horòscop | Horòscop Catalunya Diari

  • Si vols llegir la predicció completa del teu signe, fes clic al títol del signe.

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

És un dia que promet ser una mica difícil de dur. Poden sorgir alguns problemes i enfrontaments amb els teus éssers estimats i amb la teva parella. La gelosia seran punyals especialment feridors, no deixis que els mateixos et dominin.

A la feina, estaràs una miqueta irascible, però oblida't d'empipaments i mals fums o et guanyaràs una bona col·lecció d'enemics. A tu t'interessa fer aliats.

Pots sentir-te una mica inflat. Si és el cas, prova de prendre unes tasses de cua de cavall o altres infusions que tenen propietats diürètiques.

Si vols rebre la predicció completa d'Àries d'avui al teu mòbil, clica aquí

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

La setmana comença plena de bones vibracions en els assumptes dels teus amors. Cerques la comoditat, però també les situacions picants estan en el centre dels teus desitjos.

No dubtis a apuntar-te a un curs per progressar més ràpid en els teus objectius professionals. Així sabràs dominar les emocions sense aclaparar-te. També és un bon moment per demanar un augment, els teus superiors sabran valorar el teu talent.

Cuida la teva gola, cobreix-la amb mocadors o bufandes, si el teu coll està exposat a corrents freds i pren mel amb llimona.

Si vols rebre la predicció completa de Taure d'avui al teu mòbil, clica aquí

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Avui pots gaudir de viure un clima d'harmonia i pau dins del si de la teva llar. La teva parella es preocuparà perquè tinguis la calma que tant enyores.

Començar el dia amb ganes impulsarà una setmana brillant, en cas contrari, si et deixes portar la mandra, acabaràs amb les teves possibilitats de gaudir de la rutina.

La teva salut és òptima. La còlera i les respostes iracundes danyen el teu organisme, no et deixis dur pels impulsos.

Si vols rebre la predicció completa de Bessons d'avui al teu mòbil, clica aquí

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

En l'inici d'aquesta setmana pots sorprendre tothom amb un millor control de les teves reaccions i emocions. Busca activitats que t'uneixin més a la teva mitjana taronja; segur que en el teu entorn hi ha algun esdeveniment cultural que li interessa. Dóna-li una sorpresa i compra un parell d'entrades.

En el costat econòmic, els astres no tenen res a informar. Tot anirà segons el que es preveu, en el millor o el pitjor sentits.

Cerques una nova activitat física que et permeti augmentar els nivells de benestar? No t'obsessionis buscant nous esports: opta pel pilates.

Si vols rebre la predicció completa de Cranc d'avui al teu mòbil, clica aquí

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

Et sentiràs estancat en la teva relació de parella. Per tornar-vos a enamorar haureu de fer un esforç per trencar amb les rutines, fer activitats noves, socialitzar amb més persones, i fins i tot ferr-li un gir a la vostra vida sexual.

Aprofita la influència de la numerologia mirall 11/11 per aconseguir un canvi en el terreny econòmic o laboral. A les 11.11 escriu els teus desitjos en un paper i guarda'l en un lloc que tingui a veure amb el que has demanat.

Comprar flors com tulipes o roselles et faran sentir més feliç i la seva energia màgica et proporcionarà força i valor.

Si vols rebre la predicció completa de Lleó d'avui al teu mòbil, clica aquí

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

Els astres et diuen que has d'abandonar la covardia i sortir de la teva cuirassa. Penses que refugiat en tu mateix no poden fer mal al teu cor, però et perds tot el bell que té la vida.

En la teva economia existeix una sèrie de deutes i problemes que coneixes molt bé, però a vegades, les solucions no són tan òbvies.

Els astres afavoreixen la teva recuperació si has sortit recentment d'una intervenció quirúrgica. I és que, en definitiva, aconseguiràs brillar amb totes les teves llums. També podràs notar avanços si estàs lluitant contra la depressió.

Si vols rebre la predicció completa de Verge d'avui al teu mòbil, clica aquí

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

El teu horòscop Balança per a avui dilluns en l'amor prediu una jornada bastant tranquil·la. Aquesta tranquil·litat no ha d'espantar-te, perquè no significa necessàriament avorriment, això sí, procura mantenir la flama de la passió sempre encesa.

Guanyaràs diners a través de la teva parella. Hi haurà moviments a nivell financer, el focus està posat en com guanyes els diners.

Referent a la salut, la predicció de l'Horòscop ens parla de bon estat físic. Avui, no obstant això, el teu focus d'atenció estarà posat en el teu creixement personal per sobre de tot.

Si vols rebre la predicció completa de Balança d'avui al teu mòbil, clica aquí

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

Hauràs de respirar profund i sospesar tota la informació que arribi a les teves oïdes i evitar emetre judicis severs. Ningú estarà disposat a escoltar la teva veritat, però això no té realment importància.

Si estàs buscant un nou lloc de feina, arriben notícies per a tu que encara que t'atemoreixen per la responsabilitat que impliquen, obren un nou portal d'oportunitat en la teva vida.

El teu estat de salut és òptim. La teva energia vital es veu renovada per la tornada del Sol al teu signe.

Si vols rebre la predicció completa d'Escorpí d'avui al teu mòbil, clica aquí

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

El teu horòscop Sagitari per a avui dilluns en l'amor prediu que avui li prestaràs molta importància als vincles i relacions. Hi ha una situació familiar que es presenta i farà que bolquis tota la teva atenció a aquest aspecte de la teva vida.

La situació econòmica serà bona, però també hi haurà molts diners invertits en el manteniment familiar.

Físicament no tindràs cap problema i et sentiràs bastant ple i amb forces. Pot ser que algunes dificultats familiars o de parella et preocupin i facin que estiguis baix d'ànim. Pren espai per a relaxar-te.

Si vols rebre la predicció completa de Sagitari d'avui al teu mòbil, clica aquí

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

Tindràs dificultats per expressar els teus sentiments i les teves opinions de manera coherent o potser no volen comprendre't quan mostris el teu dolor i això t'irriti.

Saps bé que els canvis moltes vegades vénen disfressats de conflicte i dolor però en realitat no és fàcil que alguna cosa neixi sense que es trenqui el passat.

És necessari que canviïs de condició física encara que et generi temor. Connecta amb la terra: asseure't al parc uns minuts serà molt guaridor per a tu.

Si vols rebre la predicció completa de Capricorn d'avui al teu mòbil, clica aquí

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

El teu horòscop Aquari per a avui dilluns parla d'espera. Pot ser que estiguis esperant una mica de la teva parella que no arriba. Potser és un compromís, una estabilitat o la maduresa en la relació. Un dels dos necessita plans concrets.

Has d'anar amb compte amb despeses o compres compulsives, la idea és ordenar la teva economia. Hauràs d'aprendre a dir que no a uns diners que es gasta de manera permanent.

Els Aquari es mostraran avui una mica tibants, serà una sensació de tensió que no saps molt bé d'on ve.

Si vols rebre la predicció completa d'Aquari d'avui al teu mòbil, clica aquí

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

Qüestionaràs a la teva parella perquè fa dies que mira el mòbil a totes hores. No és que estigui parlant amb una tercera persona, sinó que s'ha enganxat a un joc . Els solters tindran una actitud freda en el terreny amorós.

Atenció si has de signar algun document legal o econòmic! Llegeix bé tot el contracte, segurament hi hagi amagada alguna clàusula abusiva o de males pràctiques que et pugui perjudicar en un futur.

No estaràs molt centrat en cap de les teves tasques. Aniràs d'un lloc a un altre oblidant-te fins i tot de per què ets aquí.

Si vols rebre la predicció completa de Peixos d'avui al teu mòbil, clica aquí


Comentaris
Carmen
Cuál será mi futuro?
Montse
M'aradaria seguir el meu horoscopo
Montse
M'aradaria seguir el meu horoscopo

envia el comentari