Consulta el teu horòscop de l'11 de maig

Aquí tens les prediccions d'aquest dissabte, 11 de maig

  • Si vols rebre al mòbil les teves prediccions diàries de l'HORÒSCOP D'AVUI de manera gratuïta, fes clic aquí.

  • Si vols llegir la predicció completa de l'HORÒSCOP D'AVUI en castellà, fes clic aquí.

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

En l'amor i en l'amistat no hi ha una fórmula màgica per trobar l'equilibri, ni per  saber d'un simple cop d'ull qui és la teva ànima bessona.

  

Els negocis, sempre que compleixin la legalitat, no han de basar-se en la moral i en els ideals que tingui cadascú. No descartis tancar acords amb persones amb pensaments polítics oposats als teus, pot ser enriquidor per a les dues parts.

  

Les forces no et fallaran, però controla el nivell de sucre en sang, i més si tens antecedents de familiars amb diabetis.

Si vols rebre la predicció completa d'Àries d'avui al teu mòbil, clica aquí

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

Si vius en una relació de parella i compartiu sostre i menjar, els esforços per establir una bona relació no seran recompensats des del primer moment. El teu encant serà operatiu i no tindràs moltes dificultats per establir noves converses, si ets solter.

  

No ets sensible a tot el temps que t'exigeix la vida, t'oblidaràs el rellotge quan trobis un assumpte que t'interessi (i no especialment per ser productiu).

  

Administraràs el teu capital energètic de manera intel·ligent i podràs lluitar contra atacs de microbis i virus sense problemes, així com dur a terme esforços sostinguts.

Si vols rebre la predicció completa de Taure d'avui al teu mòbil, clica aquí

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Estàs massa implicat amb la teva feina i això pot fer que t'estiguis oblidant dels teus familiars i amics. Avui, per exemple, resulta complicat coincidir amb tu malgrat els intents de diverses persones.

  

Quan arribis nou a una feina, no et rebran precisament amb els braços oberts. Això no impedirà que demostris el teu talent i deixis a més d'un amb la boca oberta.

  

Val la pena que visquis cada minut com si fos l'últim de la teva vida. Fuig de les normes i intenta improvisar per començar a ser més feliç.

Si vols rebre la predicció completa de Bessons d'avui al teu mòbil, clica aquí

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

Et centres a vegades més a projectar un èxit en totes les facetes de la teva vida a través de les xarxes socials que en el cara a cara, fins i tot en l'amor. No obstant això, les aplicacions de contactes seran molt útils per als solters.

  

Voler arribar més lluny en la teva carrera és bo, sempre que no sigui a qualsevol preu. Pren-te la teva vida professional d'una manera més pausada o no arribaràs a vell.

  

Recorda que no hi ha res per calmar la set com l'aigua. Els refrescos són bombes reals de sucres que s'han de consumir amb gran moderació.

Si vols rebre la predicció completa de Cranc d'avui al teu mòbil, clica aquí

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

Tens moltes coses per processar sobre la vida que has dut i això et posa en situació de feblesa moltes vegades. Podries rebre notícies de persones que ja no formen part de la teva vida però que guardes amb afecte en la teva memòria.

  

Si estaves preocupat per una notificació que no arribava, pots respirar alleujat, ja que durant el dia d'avui tindràs la confirmació que esperaves.

  

A la nit podries estar molt inquiet i presa d'un estat d'agitació, si no coneixes tècniques de relaxació.

Si vols rebre la predicció completa de Lleó d'avui al teu mòbil, clica aquí

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

No pots permetre que la teva relació caigui en la monotonia. Per captar l'atenció de la teva parella necessites sorprendre-la de tant en tant amb una cosa especial. La deixaràs bocabadada. 

  

Hauràs de fer un important esforç econòmic per comprar una sèrie de regals. Per a això hauràs de privar-te d'una sèrie de capritxos. A la feina seràs un referent per als altres.

  

Aprofitaràs el dia per a reunir-te amb els amics i fer una mica d'exercici. Quan arribis a la teva casa a la nit t'adonaràs que vas aprofitar bé la jornada.

Si vols rebre la predicció completa de Verge d'avui al teu mòbil, clica aquí

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

Ha arribat el moment de mirar als teus éssers estimats amb nous ulls. Entén d'una vegada que no has de donar res per fet. La vida és molt fràgil, i les relacions humanes també.

  

No temis quedar-te sense diners, perquè això no ocorrerà, simplement assumeix que ara mateix no estàs en el teu millor moment econòmic.

  

Avui et sentiràs bastant bé, senyal que la teva salut ha millorat considerablement. Tindràs les forces suficients per a voler sortir a gaudir de l'aire lliure. Busca aquesta part espiritual que has tingut amagada en les profunditats.

Si vols rebre la predicció completa de Balança d'avui al teu mòbil, clica aquí

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

Es propicia l'atracció per persones d'autoritat, et resultarà irresistible el poder que irradiarà qui menys t'imagines! Professors, caps, polítics… El ventall és ampli, i el teu cor palpitarà com si estiguessis corrent una marató.

  

Voldràs estalviar diners, costi el que costi, seràs bastant prudent, massa fins i tot, i miraràs molt cada acció que t'obligui a obrir la teva cartera. No és necessari ser extremista.

  

Li donaràs una importància desorbitada a l'aparença, a la bellesa i a la moda, per sobre de la salut i del benestar.

Si vols rebre la predicció completa d'Escorpí d'avui al teu mòbil, clica aquí

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

Avui et proposaran plans sorpresa, potser aquesta escapada de cap de setmana amb la qual somiaves. La teva parella està molt enfocada a fer-te sentir bé, rebràs manyagues i atencions inesperades.

  

Els diners flueixen de manera estable, pots fer front a les teves obligacions financeres, fins i tot tens una mica de diners estalviats. Aquesta situació pot seguir així per molt de temps, o pots aprofitar per a invertir i augmentar els teus guanys.

  

De la mateixa manera que has de variar la teva dieta perquè sigui sana, la teva ment també necessita estímuls diferents. Conrea la pau interior a través del silenci diari.

Si vols rebre la predicció completa de Sagitari d'avui al teu mòbil, clica aquí

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

Es presenta un dilema en el teu cor. Algú del passat que encén el teu motor de la passió reapareix en escena i al mateix temps saps que l'amor no és passió.

  

Aquest camí que ha de portar-te a l'èxit depèn de la teva atenció i el teu esforç. Posar-te metes curtes t'ajudarà a aconseguir de trams del teu objectiu. Si estàs buscant feina, potser és el moment d'organitzar el teu cap i visualitzar el camí de l'emprenedor.

  

Mantenir l'ànim afable serà l'opció més saludable per a avui. Serà l'única manera d'evitar angoixat el dia. 

Si vols rebre la predicció completa de Capricorn d'avui al teu mòbil, clica aquí

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

Quan la tristesa o la desil·lusió es fan presents, no fas malament a plorar, Peixos. La realitat és que tendeixes a enganyar-te deixant que el teu cor voli amb ales de fantasia que alimentes amb els teus desitjos.

  

La presència d'Urà a la teva casa de la comunicació atreu el protagonisme de les noves tecnologies en la teva vida professional.

  

Si estàs sofrint de mala digestió, tingues especial cura, ja que Mart en Bessons està irritant la teva ment i altera la mucosa gàstrica deixant sense protecció el teu estómac.

  

 

Si vols rebre la predicció completa d'Aquari d'avui al teu mòbil, clica aquí

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

En el costat del cor, et sentiràs aïllat. Però per què no aprofitar aquest dia àrid, l'últim d'aquesta setmana de maig, per a fer un calmat examen de consciència?

  

Un contacte del teu telèfon mòbil et recomanarà per a projectes interessants, però la idea t'atabalarà una mica. No saps si estaràs a l'altura del que s'espera de tu.

  

En la salut pots sentir-te una cosa cansada, fins i tot després d'una bona nit de son, o potser notes que la teva veu falla per una afonia imprevista.

Si vols rebre la predicció completa de Peixos d'avui al teu mòbil, clica aquí


Comentaris

envia el comentari