L’horòscop diari del 11 de juliol

Aquí tens les prediccions d'aquest dijous, 11 de juliol

  • Si vols rebre al mòbil les teves prediccions diàries de l'HORÒSCOP D'AVUI de manera gratuïta, fes clic aquí.

  • Si vols llegir la predicció completa de l'HORÒSCOP D'AVUI en castellà, fes clic aquí.

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

Res seria més desafortunat que una manifestació de gelosia, sobretot si estàs començant a conèixer a algú! Deixa les ganes de ser possessiu i obre una mica la teva ment, el teu punt de vista.

Prepara't bé i procura estar fresc per treure-li profit a cadascuna de les hores que aquest dia t'ofereix. El retrobament amb antics companys serà molt útil, si estàs aturat.

En l'àrea de la salut estaràs bé, sense problemes de dolors que apareguin sobtadament. Però estaràs encara millor en el pla espiritual.

Si vols rebre la predicció completa d'Àries d'avui al teu mòbil, clica aquí

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

Podràs obtenir resultats molt interessants en l'amor avui. Això es referirà principalment a l'afecte que has anat donant durant tots aquests mesos anteriors.

Amb Urà al comandament del teu sector dels diners, no tinguis por d'arriscar per aconseguir la fama i l'èxit! Això sí, pensa en la teva família, perquè moltes decisions impliquen un canvi en certes dinàmiques diàries. 

En la salut vés amb compte, ja que t'arrisques a mostrar-te molt imprudent en la forma d'administrar les teves energies.

Si vols rebre la predicció completa de Taure d'avui al teu mòbil, clica aquí

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Després de diverses relacions sentimentals tens la sensació que encara no has conegut l'amor de veritat. Si tens a algú al teu costat que no et convenç, intenta ser sincer amb ell.

Davant la necessitat de diners et veuràs obligat a acceptar qualsevol feina, encara que no correspongui al teu sector. La falta de diners no ha d'impedir-te gaudir de la vida.

Encara que et trobis a dieta sempre pots permetre't un petit capritx alimentari en forma d'unça de xocolata. No t'oblidis que les calories es cremen al gimnàs.

Si vols rebre la predicció completa de Bessons d'avui al teu mòbil, clica aquí

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

La teva sentimentalitat és gran, però aquesta vegada la susceptibilitat a vegades et farà sentir estrany i desprotegit. Això pot provocar, entre altres mals, gelosia dins de les parelles. 

Les teves possibilitats d'aconseguir excel·lents transaccions financeres immobiliàries es faran més potents. Per tenir una mica més de liquiditat, podries agafar potser una segona feina que t'ajudi a complementar el teu salari.

Mantingues vigilada la teva pressió arterial i pren mesures, si notes que la mateixa comença a pujar de manera desorbitada. Evita el tabac i l'alcohol i limita el consum d'aliments salats. 

Si vols rebre la predicció completa de Cranc d'avui al teu mòbil, clica aquí

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

Estàs a punt d'obrir una porta en el terreny de les relacions que et duu a un altre nivell molt diferent. No tinguis por a les coses noves, estàs evolucionant; i això, a vegades fa mal i unes altres sorprèn.

Gaudiràs d'un dia d'inspiració que atraurà a la teva vida tota sort de beneficis insospitats. La teva intuïció et guiarà a un lloc o a fer una trucada que t'obre a una nova feina.

Aprendràs a cuidar la teva salut gràcies a la teva voluntat potenciada per les posicions astrals d'aquesta jornada.

Si vols rebre la predicció completa de Lleó d'avui al teu mòbil, clica aquí

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

En aquesta nova etapa de la teva vida et mostraràs molt més atrevit. Si estàs segur que tens al teu costat a la teva mitja taronja, ho deixaràs tot per estar amb ella.

Has de fer una sèrie de pagaments, però perquè la teva butxaca no es ressenti, intentaràs fer-los fraccionats. És hora que posis al dia les teves finances.

Per molt bé que et trobis, de tant en tant has d'acudir a la consulta del metge perquè et facin una exploració i així confirmin el teu bon estat de salut.

Si vols rebre la predicció completa de Verge d'avui al teu mòbil, clica aquí

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

Avui continuaràs en la mateixa línia positiva de dies anteriors en l'amor. És el moment ideal per a exposar els teus sentiments i reforçar el teu vincle amorós.

Si no t'havies atrevit a prendre decisions definitives, ara és el moment. T'oferiran una important suma de diners avui per a un projecte personal que feia temps tenies al cap.

Et sentiràs bastant bé en general, excepte per un dolor sobtat en el coll, però no t'has de preocupar, perquè és només tensió acumulada. Res que un bon massatge o una mica de calor no pugui alleujar.

Si vols rebre la predicció completa de Balança d'avui al teu mòbil, clica aquí

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

Més que mai, donaràs importància a la teva vida com a parella i seràs molt creatiu a l'hora de mostrar noves proves d'amor a la persona amb qui comparteixes el teu llit. Si estàs solter, no t'involucris ràpidament amb una altra persona, no sigui que t'acabi decebent. 

Hi haurà imprevistos econòmics importants, així que procura ser moderat amb la despesa. No és moment per malbarataments. 

El moment estarà més que ben triat per a començar una estratègia antienvelliment, potser amb cremes i un altre tipus de productes que dissimulin el pas dels anys.

Si vols rebre la predicció completa d'Escorpí d'avui al teu mòbil, clica aquí

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

Deixa't dur pels esdeveniments i no posis en dubte les bones intencions dels teus éssers estimats. Estàs envoltat de persones que t'estimen i tot el que estàs vivint ara és un regal que compensa experiències negatives del teu passat.

Econòmicament necessitaràs el consell expert d'algú que sap com manejar bé els diners perquè creixin. Surt del conegut i prova d'utilitzar els teus diners en algun tipus de negoci de valors.

Si sents que hi ha alguna cosa en el teu cos que no va bé, no ho demoris, visita el metge.

Si vols rebre la predicció completa de Sagitari d'avui al teu mòbil, clica aquí

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

Si estàs sol i cansat de no tenir amb qui compartir un moment d'alegria o d'intimitat, és possible que hagis de deixar la timidesa de banda i afrontar la situació de mostrar el que sents.

Estaràs molt motivat per progressar i això atraurà noves oportunitats i meravelloses ofertes en l'àmbit de l'ocupació. Quan vols, saps mostrar-te i donar el millor de tu.

Trobaràs noves formes de veure la salut. Arribaran a les teves oïdes nous mètodes per aconseguir el benestar que mai hauries imaginat.

Si vols rebre la predicció completa de Capricorn d'avui al teu mòbil, clica aquí

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

Pot ser que la teva parella et sorprengui avui amb un comportament gens habitual, però serà bo. Això  és gràcies al fet que has sabut adaptar-te als canvis que la relació necessitava, i amb això has aconseguit que tot flueixi de forma més positiva.

En línies generals, avui serà un bon dia, malgrat haver d'afrontar certes dificultats. No obstant això, la teva economia no es veurà afectada de forma negativa.

  

Emocionalment, la teva lluita interna ara mateix es troba en ser capaç de prendre't les coses com són.  Practica la teva capacitat d'acceptació.

Si vols rebre la predicció completa d'Aquari d'avui al teu mòbil, clica aquí

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

La il·lusió i els somnis també formen part de la vida, sobretot per a un nadiu del teu signe. Potser has de sentir rondinar algú molt estimat que sent gelosia o enveja per la teva sort. No t'amarguis si això succeeix durant aquesta jornada. 

  

Hauries d'una vegada per sempre aprendre a felicitar-te pels teus progressos econòmics en lloc de continuar castigant-te pel que no has pogut aconseguir en el passat.

  

La teva salut reclama que mantinguis un estat de calma i serenitat. No pots ser que tinguis tot el dia els nervis a flor de pell. 

Si vols rebre la predicció completa de Peixos d'avui al teu mòbil, clica aquí


Comentaris

envia el comentari