L'horòscop diari de l'11 de gener

language-es language-en language-fr
  • Si vols llegir la predicció completa del teu signe, fes clic al títol del signe.

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

Dóna curs a les teves passions. Admet que estàs deixant la teva vida sexual en un segon pla i això és alguna cosa que juga en contra de tu i també de la teva relació de parella. Has de ser més decidit.

Pel teu cap passa la idea de sol·licitar un ascens, però mai t'atreveixes a asseure davant de tu als teus caps i fer la proposta en signatura. Posa tota la carn a la graella.

Si veus que et costa somriure, provoca el riure amb aquesta pel·lícula o aquest vídeo viral que et fa esclatar a riallades.

Si vols rebre la predicció completa d'Àries d'avui al teu mòbil, clica aquí

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

Estàs una mica intolerant amb les persones que hi ha al teu voltant, i a sobre, sense una raó aparent. Estàs creuant límits perillosos, fins i tot faltant el respecte al teu cònjuge (encara que no arribes a apreciar aquests errors).

Amb la teva economia seràs una mica impacient. Et faltarà actitud per elaborar els teus pressupostos amb justícia. Sé honest, perquè pots estrènyer-te més el cinturó.

La falta de temps et fa omplir el rebost moltes vegades de plats precuinats, que són més cars i menys sans que si et fas el menjar tu mateix.

Si vols rebre la predicció completa de Taure d'avui al teu mòbil, clica aquí

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

La vida sexual es manifestarà d'una forma que et posarà entre l'espasa i la paret. Les converses poden sentir-se molt intenses i dramàtiques i no obstant això seran la porta que et dugui cap a una nova dimensió de la teva vida afectiva.

En l'econòmic, la vida t'està portant una prova de maduresa i de creixement que no et deixarà en pau fins que resolguis de bona manera i d'acord amb el benestar de tots els implicats.

Hi ha molts canvis que estan a la teva disposició i amb els quals podràs transformar el teu cos en una eina al teu servei. Recorda que ets el que menges i el que fas.

Si vols rebre la predicció completa de Bessons d'avui al teu mòbil, clica aquí

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

La persona que estimes comença el dissabte amb molta sensibilitat, per sort, Venus et dóna un tacte especial perquè tractis amb ell o amb ella, d'una forma acurada i romàntica. Estimes molt als teus amics, amb els seus defectes i virtuts. Tanmateix, això no impedeix que en alguns moments acabin amb la teva paciència.

Has de fer alguns ajustos en la teva economia, perquè la mateixa s'estableixi més assentada. Et canses ja de fer malabars amb els diners.

Estàs menjant poca fruita? Hauries de posar-li remei, ja que són aliments molt sans, generalment barats.

Si vols rebre la predicció completa de Cranc d'avui al teu mòbil, clica aquí

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

Tindràs la teva ment tan ocupada en la feina que gairebé no pararàs esment a la teva vida amorosa. El solter rebutjarà la idea de família tradicional.

Començaràs a buscar més autonomia en la teva ocupació o un treball que gràcies a les noves tecnologies et doni més llibertat. Fins i tot podries voler trobar una professió que et permeti treballar des de qualsevol lloc del món. Tindràs molta pressa per poder liquidar els teus deutes.

Necessitaràs l'afecte de la teva mare per calmar-te mentalment. Podries plantejar-te fer-te vegetarià o vegà com una manera de protesta contra la crueltat animal.

Si vols rebre la predicció completa de Lleó d'avui al teu mòbil, clica aquí

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

Des de fa unes setmanes tens la sensació que algú pròxim et mira d'una forma especial, diferent com ho feia fins ara. Aquesta percepció es fa més forta durant aquest dissabte.

Procura ser una persona més sociable amb els teus companys de feina. Aprofitant que és cap de setmana, podríeu desenvolupar alguna activitat conjunta que us permeti connectar millor.

Vigila el teu cabell. Si vols que llueixi més bonic, podries demanar cita en la perruqueria. Saps que hi ha algunes estrelles que, per no espatllar-se el cabell, acostumen a sortir sempre amb perruca?

Si vols rebre la predicció completa de Verge d'avui al teu mòbil, clica aquí

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

El teu horòscop per a l'amor avui dissabte prediu un dia afavorit pels Astres. Les teves trobades amoroses seran molt satisfactòries, si tens una cita, les coses aniran millor del que esperaves.

En el terreny financer, la teva ocupació principal avui serà posar en ordre la teva economia domèstica. Una vegada fet això, podràs mirar cap a cotes més altes.

Respecte a la teva salut, avui et despertaràs amb molta més energia del que és habitual. Això et permetrà participar en activitats físiques i trobades socials que requereixin de tota la teva entrega.

Si vols rebre la predicció completa de Balança d'avui al teu mòbil, clica aquí

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

Hi ha molta energia volant pel cel que t'impulsa a vibrar en harmonia amb les teves necessitats corporals. Voldries abraçar la teva parella i expressar-li tots els teus sentiments i emocions amb el teu cos, sense pronunciar paraules.

Els teus assumptes econòmics van realment millor del que podries esperar. Molt del sembrat en el passat comença a donar fruits i les llavors que creies estèrils van donant petites mostres de fertilitat i creixement.

Ets una persona de bon ànim quan soltes el dolor que habita en el fons de la teva ànima i rescates al nen interior que juga i es diverteix. Dóna't permís perquè aquesta part de tu surti i t'alegri el dia.

Si vols rebre la predicció completa d'Escorpí d'avui al teu mòbil, clica aquí

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

La teva predicció d'avui en l'amor Sagitari, parla d'un amor que apunta directament al cor. Hi ha plans de futur i consolidació d'aquelles relacions que estiguin començant o portin poc temps.

Respecte als diners, ha arribat el moment de buscar maneres d'enfortir les teves habilitats comunicatives o afinar les teves habilitats professionals.

La predicció per a la teva salut avui et recorda la necessitat de reprendre l'exercici físic, si ho has deixat de banda. El teu cos necessita posar-se en forma, a més l'activitat física ajudarà a equilibrar el teu sistema nerviós.

Si vols rebre la predicció completa de Sagitari d'avui al teu mòbil, clica aquí

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

Molt que donaves per descomptat fins ara, podria perdre's o començar a desintegrar-se a partir del moviment energètic que vius aquesta jornada de dissabte.

Vius avui una tendència astrològica que podria impulsar el consum de béns de poca utilitat o qualitat. Si et deixes portar per aquest aspecte astral, et penediràs d'aquí a una mica temps, per això és recomanable que avui t'abstinguis de comprar articles que no siguin necessaris o urgents.

Et sentiràs ple de força encara que la tensió nerviosa pot dur-te a realitzar certs desafiaments que et portin a un profund malestar més tard.

Si vols rebre la predicció completa de Capricorn d'avui al teu mòbil, clica aquí

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

D'altra banda, els solters del signe, pot ser que es vegin embolicats en una relació amorosa una mica complicada. La passió no faltarà, però tampoc els problemes.

Quant a la teva economia Aquari, els Astres prediuen que les coses es presenten molt més sòlides i estables en aquest aspecte de la teva vida. Professionalment, és un bon moment per desenvolupar bones relacions amb els teus companys.

Pel que fa a la salut, l'Horòscop prediu que la teva actitud cap a la millora del teu benestar personal està donant els seus fruits. Vols provar nous mètodes per cuidar-te.

Si vols rebre la predicció completa d'Aquari d'avui al teu mòbil, clica aquí

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

En la teva relació les carícies donaran pas a la fogositat i el gaudi de la sexualitat. Coneixeràs persones noves molt interessants. Si tens germans, experimentaran canvis molt excitants i sobtats.

És un bon moment per apuntar-te a estudiar, si no vas acabar la teva formació primària. Les teves habilitats comunicatives estaran i podràs ensenyar millor. Gastaràs diners en capritxos per a tu que fa temps que desitges obtenir.

Existeix predisposició astrològica al fet que pateixis algun problema cardiovascular. Si notes que se t'adormen les cames o mans, més de l'habitual acudeix al metge de manera urgent.

Si vols rebre la predicció completa de Peixos d'avui al teu mòbil, clica aquí


Comentaris

envia el comentari