image fb

L'horòscop diari del 11 de febrer de 2020

language-es language-en
  • Si vols llegir la predicció completa del teu signe, fes clic al títol del signe.

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

El teu passat no està tan tancat com esperaves. L'Horòscop veu com una porta s'obre i surten a la llum draps bruts del passat, quan vivies la vida d'una manera més lliure (o potser irresponsable).

Els diners es mouen en els teus cercles més pròxims i pots sorprendre't de com algunes amistats que en el passat es van queixar d'haver d'ajustar-se molt el cinturó ara exerceixen certa parenceria de riquesa.

La teva energia serà bastant bona, d'altra banda, i trauràs molt rendiment als entrenaments en el gimnàs.

Si vols rebre la predicció completa d'Àries d'avui al teu mòbil, clica aquí

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

Els solters no es preocuparan de trobar algú amb qui celebrar el pròxim dia de Sant Valentí, que ja està molt a la vora. L'aparellat voldrà esclarir alguns assumptes que semblen envoltats de secrets i misteris.

T'aixecaràs amb ganes de pegar-li un bon mos al món. Tu mateix et sorprens de la teva ferocitat i les teves ganes d'arribar pel cap alt del cim.

Has desenvolupat molt bons hàbits alimentosos en les últimes setmanes, però les temptacions gastronòmiques avui són molt fortes i podries manar-ho tot al trast.

Si vols rebre la predicció completa de Taure d'avui al teu mòbil, clica aquí

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Has de cuidar les teves paraules, Bessons. Els efluvis de la meticulosa Lluna en el signe de Verge poden portar-te a expressar algunes qüestions que no són favorables per a tu. Cada vegada que et detens a observar els defectes de la teva parella et desqualifiques a tu mateix.

No és un bon dia per evadir-se, hi ha molt per fer i hauràs d'organitzar amb precisió l'ús de les teves hores de feina perquè es converteixin en productives.

És recomanable que et cuidis d'excessos i prenguis una hora de descans a l'aire lliure. Veuràs com millora el teu benestar.

Si vols rebre la predicció completa de Bessons d'avui al teu mòbil, clica aquí

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

És recomanable que et cuidis d'excessos i prenguis una hora de descans a l'aire lliure. Veuràs com millora el teu benestar.

El planeta Mercuri influeix de manera directa en els teus assumptes de diners. Obre per a tu noves portes professionals i et fa veure gràcies a la teva intuïció quins camins són els que millor encaixen amb la teva experiència i la teva formació.

Seràs un dels signes més forts en la matèria de la salut. Et sentiràs bé per fora i per dins, com feia temps que no passava.

Si vols rebre la predicció completa de Cranc d'avui al teu mòbil, clica aquí

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

L'exparella del teu cònjuge reapareixerà en la seva vida per tractar de ser 'amics'. Aquesta no és una guerra que hagis de lliurar tu, ha de ser ell qui posi els punts sobre les is.

En les negociacions hauràs de buscar els diferents punts de vista per trobar l'equilibri i arribar a un acord amb socis, clients o treballadors. Començaràs a recuperar diners, i fins i tot, podràs començar una guardiola d'estalvi.

La teva espina dorsal podria sobrecarregar-se. Fes estiraments en els moments que notis que necessites descansar. Així evitaràs una lesió que podria deixar-te diversos dies en llit.

Si vols rebre la predicció completa de Lleó d'avui al teu mòbil, clica aquí

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

El planeta Mart té molta presència en els assumptes del teu cor, i et torna un signe bastant guerrer. Pot tenir lloc algunes baralles dins de la teva llar i tu no estaràs disposat a donar el teu braç a torçar.

De moment, les despeses que tens previstos pots satisfer-los sense massa problemes. Les coses marxen en l'ordre establert, i fins a idees noves maneres de guanyar diners d'una forma addicional.

Abraçar les últimes modes pot tenir conseqüències per a la teva salut i més si compres productes massa barats. Si compres ulleres de sol d'escassa qualitat, la teva retina podria resultar danyada.

Si vols rebre la predicció completa de Verge d'avui al teu mòbil, clica aquí

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

Els solters del signe, tenen davant si la possibilitat d'obrir-se camí fins a l'amor. Sents que el teu cor està preparat per vibrar de nou, i per això, l'Univers t'està preparant una trobada màgica.

Per a la teva economia, avui podràs invertir una mica del teu pressupost en un projecte personal que tenies al cap. En el terreny laboral i professional, no comptes amb tanta sort, perquè de moment estàs travessant un període una cosa estancada.

Quant a la teva salut, els Astres prediuen un dia molt tranquil, a excepció d'una erupció cutània.

Si vols rebre la predicció completa de Balança d'avui al teu mòbil, clica aquí

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

Vigila Escorpí , un amic pot malinterpretar les teves dites i allunyar-se de tu. No et desesperis, aquell que de debò et vol tornarà aviat. Si ets un artista, tindràs una gran inspiració al llarg del dia d'avui que hauries d'utilitzar.

Les transformacions són molt possibles durant aquesta temporada. Els astres porten diversos canvis amb la finalitat que aprenguis la flexibilitat. Recordar que res és estàtic t'auxiliarà en moments de desconcert.

És una jornada fantàstica pel que fa a la salut. Et sentiràs molt bé i voldràs explicar el teu secret a tothom amb qui et creuis.

Si vols rebre la predicció completa d'Escorpí d'avui al teu mòbil, clica aquí

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

L'horòscop d'avui per als nadius de Sagitari en l'amor diu que estàs en un moment en el qual vols canviar coses. Pot ser que vulguis relacionar-te d'una altra forma o fins i tot acabar amb aquelles relacions que ja no t'aporten res bo.

La predicció per a les teves finances Sagitari, pronostica un dia d'austeritat, no perquè no tens, sinó perquè et convé estalviar per invertir en una cosa important ben aviat.

Pel que fa a la salut, no has de descurar-te, així que descansa i vigila les teves hores de son. No oblidis tampoc revisar la teva dieta.

Si vols rebre la predicció completa de Sagitari d'avui al teu mòbil, clica aquí

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

La lluna continua el seu camí pel signe de Verge i des d'allà t'influencia de bona manera brindant estabilitat emocional i prolixitat a l'hora de comunicar el que sents. Sense exageracions ni tampoc custodiant per altres les emocions podràs dir tot el que alberga el teu cor sense por.

Has de cuidar els teus interessos dels teus enemics, ja que els aspectes astrals mostren una tensió entre tu i els teus aliats.

És possible descobrir que alguns estan jugant en contra teva. Molts nadius hauran de bregar amb un estat al·lèrgic. La rinitis i els ulls irritats són una tendència astral per als Capricorn.

Si vols rebre la predicció completa de Capricorn d'avui al teu mòbil, clica aquí

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

La predicció per a l'amor d'avui Aquari diu que hauràs de revisar vells problemes de parella que no t'estan permetent evolucionar. D'altra banda, i per aquest motiu, en la intimitat, hauràs de demanar el que vols, deixant prejudicis a un costat.

Per a la teva economia, certes influències planetàries sobre el teu signe provocaran molt bons resultats econòmics. Quant a l'àmbit professional, et convé examinar qualsevol contracte abans de signar-lo.

En la salut, és probable que et sentis envaït per un intens esgotament, la causa del qual no es manifestarà d'una manera evident.

Si vols rebre la predicció completa d'Aquari d'avui al teu mòbil, clica aquí

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

El teu esperit entusiasta es notarà en l'àmbit amorós i petonejaràs a la teva parella cada vegada que la seva galta estigui prop del teu rostre. Regalaràs llargues abraçades als teus amics i fills.

Si estàs esperant que et cridin després d'una entrevista de feina, fes el primer pas i contacta tu per demostrar interès. Això et donarà punts. Tindràs una sensació de falsa seguretat i podries obviar elements de seguretat en el teu treball (casc, guants, etc) o vida diària (com posar-te el cinturó del cotxe).

Que tu et sentis genial no vol dir que siguis de ferro, Peixos. Cal que vigilis o podries patir una malaltia vírica.

Si vols rebre la predicció completa de Peixos d'avui al teu mòbil, clica aquí


Comentaris

envia el comentari