L'horòscop diari de l'11 d'agost

Aquí tens les prediccions d'aquest diumenge, 11 d'agost

  • Si vols rebre al mòbil les teves prediccions diàries de l'HORÒSCOP D'AVUI de manera gratuïta, fes clic aquí.

  • Si vols llegir la predicció completa de l'HORÒSCOP D'AVUI en castellà, fes clic aquí.

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

Aquesta setmana has viscut en un núvol, no has deixat de donar-li amor a la teva parella i rebent el mateix, o fins i tot encara més.

Mentre fas les teves tasques quotidianes, com cuinar o guardar la roba en els calaixos, medita una mica sobre la teva economia i com podries guanyar més diners, potser mitjançant una segona feina.

Aconseguiràs la pau amb la meditació i altres tècniques alternatives que et connectin amb la teva essència espiritual. Vigila amb el volum al qual veus la televisió o escoltes música, tingués cura de la teva salut auditiva.

Si vols rebre la predicció completa d'Àries d'avui al teu mòbil, clica aquí

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

Manca color a la teva vida en parella? Els astres apunten que, si vols omplir de llum la relació, hauràs de posar molt de la teva part. Cal que siguis molt afectuós i més romàntic de l'habitual, perquè és la teva mitjana taronja qui camina capcota.

Mantingues les oïdes i els ulls ben oberts,  si estàs en cerca d'una oportunitat laboral.

La música serà una poderosa guaridora d'ànimes. Quan creguis que no pots més, posa't la teva cançó favorita i així et podràs reconciliar amb el món.

Si vols rebre la predicció completa de Taure d'avui al teu mòbil, clica aquí

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Acomodar-se és un dels principals errors que es cometen en l'amor. Els sentiments estan vius i no has de creure que per haver enamorat a qui desitges ja està tot fet.

La feina et provoca, literalment i figuradament, maldecaps. La teva forma de ser és massa inquiet i la por a avorrir-te et fa ficar-te en nombrosos projectes i obligacions.

Els astres t'han cridat anteriorment l'atenció sobre certes actituds que havies de canviar per cuidar la teva salut. Avui es notaran els resultats de les teves accions.

Si vols rebre la predicció completa de Bessons d'avui al teu mòbil, clica aquí

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

Aquest dia estarà marcat per diferències d'edat bastant elevades pel que fa a les teves relacions, tant d'amistat com les que estan en contacte directe amb els teus sentiments i l'amor.

Seràs molt receptiu als canvis, perquè et sembla un desafiament que les coses, a partir d'ara, siguin d'una altra manera. Tens l'oportunitat de demostrar que ets un Cranc versàtil capaç d'adaptar-se a qualsevol imprevist!

Les ganes de cuidar-te seran elevades. Planeja com t'agradaria canviar la teva imatge i millorar la impressió que generes en els demés.

Si vols rebre la predicció completa de Cranc d'avui al teu mòbil, clica aquí

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

Acostumes a ser tan sincer que a vegades es manifesta aquesta virtut d'una manera que resulta un defecte. Podries ferir a la persona que tant estimes amb paraules honestes però maleducades. Podries deteriorar amb aquesta actitud una relació afable.

Hauràs de fer un esforç per no malgastar uns diners en diversió. Però no et penediràs, si aconsegueixes contenir els desitjos de comprar aquest objecte o consumir aquest servei tan car per al teu pressupost.

No descuris el teu benestar darrere d'un benefici a curt termini. Serà un problema, si et deixes durals excessos.

Si vols rebre la predicció completa de Lleó d'avui al teu mòbil, clica aquí

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

Aquest últim dia de la setmana un somriure etern podrà aparèixer en els teus llavis després que coneguis algú d'allò més interessant. La sensatesa serà el teu punt fort. Sabràs controlar els impulsos i seràs prudent a l'hora de voler saber més de la seva vida i del seu passat.

Et ve de gust fer un millor món i donaràs bons consells a persones més joves que es dediquen al teu mateix sector. No descartis que, a la llarga, acabis sent mentor de nous emprenedors.

Serà necessari establir una dieta estricta per evitar possibles problemes digestius que t'acabin duent a urgències.

Si vols rebre la predicció completa de Verge d'avui al teu mòbil, clica aquí

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

Els Astres et són benèvols avui, perquè tot el que té a veure amb l'amor es veurà augmentat. Les mostres d'afecte es multiplicaran i els teus éssers estimats estaran més disposats a mostrar-te els seus sentiments.

Econòmicament estàs en un moment positiu. Si estàs pensant a comprar una propietat o reformar alguna cosa que tingui a veure amb la teva llar, ara pots iniciar les negociacions.

Avui Balança tingues precaució amb els aparells d'aire condicionat, perquè els canvis de temperatura poden danyar-te les oïdes, a més de causar-te algun problema respiratori.

Si vols rebre la predicció completa de Balança d'avui al teu mòbil, clica aquí

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

La por a perdre a la teva parella, al fet que els teus fills marxin de casa perquè són grans i ja no depenen de tu, i en general, la por al fet que el teu món canviï i evolucioni marcarà aquest dia.

Et costarà desconnectar de la teva feina, fins i tot si estàs de vacances. No deixaràs de parlar sobre els teus projectes empresarials, fins i tot amb la teva família i amics.

La setmana passa factura, i avui et notes ja cansat, amb una gran pesadesa sobre la teva esquena. És conseqüència d'anar sempre a mil, sense voler fer una pausa.

Si vols rebre la predicció completa d'Escorpí d'avui al teu mòbil, clica aquí

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

El dia d'avui es presenta bastant afavoridor per als assumptes del cor. Els Sagitari podran viure moments molt romàntics. La intimitat serà la clau de tota la jornada, aprofita aquesta bona sintonia per donar el millor de tu a la teva parella.

Ja que en matèria econòmica ara mateix estàs en un bon moment, permet-te somiar una mica i veure què desitges a curt i llarg termini.

Per recuperar els teus nivells d'energia et convindria donar-te un bon bany al mar. Seria bo que t'envoltessis de naturalesa i fugissis del soroll.

Si vols rebre la predicció completa de Sagitari d'avui al teu mòbil, clica aquí

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

Pot ser que durant el dia d'avui participis d'una reunió familiar que et porti els millors sentiments i records de la infància. Gaudir d'aquestes sensacions et farà  tenir un tracte més agradable i tendre.

Si t'ofereixen ajuda per a alguna necessitat material que estàs vivint en l'actualitat, no la rebutgis. Clar que algú amb la capacitat de treball i l’autosuficiència que et caracteritza, li dol o molesta haver d'acceptar que no ha pogut amb el pes de les responsabilitats.

Realitzar esports grupals pot ser molt positiu per la teva psique i el teu cos en aquesta temporada estival.

Si vols rebre la predicció completa de Capricorn d'avui al teu mòbil, clica aquí

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

Dia favorable perquè els solters trobin algú especial que els desperti el cor. Això sí, han d'estar molt atents, doncs pot ser que l’amor aparegui en els llocs menys esperats.

Has sabut administrar-te, això fa que en l'actualitat no estiguis passant dificultats econòmiques. La teva relació amb els diners és bona, ja que ets una persona prudent malgrat certs descuits puntuals.

El teu cos et respon bé i tens les energies necessàries per viure un dia bastant intens. Vigila el flux de pensaments que t'envaeix.

Si vols rebre la predicció completa d'Aquari d'avui al teu mòbil, clica aquí

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

Escolta el so del teu cor i no parlis massa del que et succeeix en la ment. Recorda que aquest és un camp de batalla on moltes vegades perds.

Avui és un dia perfecte per buidar l'energia estancada, Peixos. Comença per on et sigui més simple, però comença. Tots aquests papers que ocupen espai i que ja no serveixen per a res han d'anar al contenidor de reciclatge. 

Quan tens cura dels altres, t'esgotes. A partir d'avui els astres t'ajudaran a continuar ajudant sense perdre la teva energia.

Si vols rebre la predicció completa de Peixos d'avui al teu mòbil, clica aquí


Comentaris

envia el comentari