La predicció astral de l'11 d'abril

Aquí tens les prediccions d'aquest dijous, 11 d'abril

  • Si vols rebre al mòbil les teves prediccions diàries de l'HORÒSCOP D'AVUI de manera gratuïta, fes clic aquí.

  • Si vols llegir la predicció completa de l'HORÒSCOP D'AVUI en castellà, fes clic aquí.

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)
 

Vigila les infidelitats, els jocs dobles, les informacions esbiaixades i tot allò que afecti el teu cor. Estaràs poc comunicatiu i la teva parella et pot demanar explicacions en un moment determinat.

Una quantitat de diners que fa temps que esperes (potser per una venda d'un immoble o una herència) s'acosta més i més a tu, tot i que encara no arriba a estar per complet a les teves mans.

L'estrès pot fer molt mal en el teu ser, i especialment, manifestar-se en forma de contractures musculars a l'esquena.

Si vols rebre la predicció completa d'Àries d'avui al teu mòbil, clica aquí

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

Sabràs com trobar un oasi en el qual poder ser feliç per tu mateix, i a més, aconseguir que la teva mitja taronja també ho sigui. L'amor és un sentiment que es pot contagiar, fins i tot un ogre desitja estimar i ser estimat, no oblidis mai això.

Per moments tindràs un esperit de valentia molt interessant, que et portarà a proposar-te com a guia de certs equips de treball, encara que el projecte pot venir-te gran.

Cuida la teva alimentació si ets una persona amb determinades al·lèrgies, ja que si no vigiles, podries dur-te alguna sorpresa.

Si vols rebre la predicció completa de Taure d'avui al teu mòbil, clica aquí

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Aquelles relacions amb un Bessó que estiguin fent els seus primers passos funcionaran de meravella. Viuràs en un somni permanent, del qual no desitges despertar. Als solters els apareixeran pretendents.

És millor que deixis aparcat qualsevol projecte que tenies al cap. Ningú està disposat a finançar les teves idees. Hauràs de sacrificar algunes de les teves aficions per estalviar una mica més.

Sigues prudent a l'hora de participar en esdeveniments socials, ja que podries excedir-te amb l’alcohol. L'endemà sentiràs malestar i el cos et demanarà estar sol i a l'aire lliure.

Si vols rebre la predicció completa de Bessons d'avui al teu mòbil, clica aquí

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

El planeta Venus es converteix en protector de la teva llar.  Entre les teves pròpies quatre parets gaudiràs d'una discreta felicitat, però molt intensa! Si ets solter, acosta't més a aquesta persona, sense por, fes una invitació perquè es pugi al teu núvol.

No et demoris en els teus pagaments, Cranc, perquè si no et tocarà pagar recàrrecs i multes de tota mena. Els retards mai porten res bo!

Recorda que encara que et trobis moralment bé i la teva salut estigui en un bon estat no implica que puguis deixar de banda les teves rutines esportives.

Si vols rebre la predicció completa de Cranc d'avui al teu mòbil, clica aquí

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

Hauràs de deixar enrere els rancors, ja que un problema greu podria amenaçar la tranquil·litat de la teva parella. Si et poses a pensar que el més important és el que succeeix en el present,  no importa tot el que hagi succeït ni el que succeirà.

Podries estar a punt de rebre un augment d'ingressos que et donarà molta tranquil·litat. Si necessites realitzar una petita inversió, no ho dubtis.

Si et recomanen un curandero per una malaltia que pateixes des de fa temps, tingues molta cura. La teva salut i el teu cos són un tresor que has de cuidar.

Si vols rebre la predicció completa de Lleó d'avui al teu mòbil, clica aquí

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

Encara sents una cosa especial per una persona del passat, però ara mateix necessites tancar-li les portes del teu cor. Has d’evitar posar en perill una relació que ja funciona bé.

Hauràs d’afrontar als comentaris d'un company de feina que sempre et duu la contrària. Et sentiràs amb energies per a fer totes aquelles tasques prohibides per als altres.

Estàs alleujat després de comprovar que la gent gran i els nens de la teva família ja no depenen tant de tu. Vigila amb l'elaboració dels plats.

Si vols rebre la predicció completa de Verge d'avui al teu mòbil, clica aquí

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

En qüestions d'amor has de donar pas a la serenitat per afrontar els problemes. Intenta no posar-te en el pitjor i veure les dificultats com una oportunitat.

Les finances dels Balança durant la jornada d'avui entren en un moment crucial en el qual hauràs de prendre decisions importants. La creació d'oportunitats en camps poc explorats suposa un risc, però si et deslliures de la por, pots avançar cap a l'èxit.

El teu bon estat de salut manté una constant molt positiva per a tu, la qual cosa no t'eximeix d'algunes molèsties sobrevingudes com poden ser, aquest dijous, els problemes oculars.

Si vols rebre la predicció completa de Balança d'avui al teu mòbil, clica aquí

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

No seria bona idea, en un atac d'ira fugaç, trencar un acord d'amor vàlid en molts aspectes. Treu-te la bena dels ulls, si hi ha alguna cosa que t'està cegant! La paraula llibertat és la que més et passa pel cap, però no oblidis que un matrimoni no significa estar lligat a la pota del llit.

A la feina hi haurà persones disposades a aniquilar amb la teva paciència fent-te mil i una preguntes. No cometis errors.

La vista pot donar algun problema als nadius d'Escorpí, especialment si porten ulleres. Mira de no fregar-te els ulls.

Si vols rebre la predicció completa d'Escorpí d'avui al teu mòbil, clica aquí

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

Busca noves maneres de millorar la teva relació aprofitant la bona energia d'aquests dies. Si reflexiones sobre les experiències que t'agradaria compartir amb la teva parella i li fas saber, això us unirà més que mai. Cap altre moment ha estat tan propici com aquest per a l'amor.

Administra els diners sàviament i amb amor, d'aquesta manera, sortiran i tornaran a la teva vida en equilibri.

Si esborres totes les creences negatives sobre la teva salut, la força personal de la qual gaudeixes ara, la farà millorar.

Si vols rebre la predicció completa de Sagitari d'avui al teu mòbil, clica aquí

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

L'amor trucarà a la teva porta, cauràs en braços d'una persona del teu passat pròxima a la teva família. Un conegut al qual has amat des de fa anys. Vés amb compte, podria ser una relació temporal i podria trencar-te el cor.

Els problemes que tinguis amb una persona de l'oficina o del teu àmbit laboral podran resoldre's, si t'inclines per les solucions que involucren un to emocional i de comprensió.

Si la teva alimentació i les teves rutines són saludables, no hauries de deixar-te influenciar per les crítiques de persones que segueixen altres dietes o hàbits.

Si vols rebre la predicció completa de Capricorn d'avui al teu mòbil, clica aquí

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

No deixis que les emocions desbocades parlin per tu ni que les dels altres t'afectin. Fent ús de l'autocontrol, podem arribar a afrontar les situacions aparentment més difícils.

Tens el caràcter perfecte per a dir no amb diplomàcia a situacions incòmodes que es puguin donar a la feina. No et deixis convèncer per falses promeses, calcula bé els teus compromisos i no cedeixis els teus drets.

Si aprens a escoltar al teu cos, descobriràs tot un món de possibilitats. Vius utilitzant un organisme compost per milions de cèl·lules que mereixen la teva atenció.

Si vols rebre la predicció completa d'Aquari d'avui al teu mòbil, clica aquí

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

Si la teva parella et diu paraules ofensives enmig d'una baralla o discussió, no et fiquis trist i no t'angoixis tant, el teu cor serà comprensiu minuts després.

És probable que et trobis enmig d'un assumpte que et demani molt temps i consumeixi gran part de la teva energia. Els diners arribaran de la mà de la creativitat i les idees innovadores.

Els ulls mostren com ets i la vista el sentit que millor et connecta amb el món. Podries comunicar-te amb un oculista de confiança i sol·licitar una cita.

Si vols rebre la predicció completa de Peixos d'avui al teu mòbil, clica aquí


Comentaris

envia el comentari