L'horòscop diari del 10 de setembre

Aquí tens les prediccions d'aquest dimarts, 10 de setembre

  • Si vols rebre al mòbil les teves prediccions diàries de l'HORÒSCOP D'AVUI de manera gratuïta, fes clic aquí.

  • Si vols llegir la predicció completa de l'HORÒSCOP D'AVUI en castellà, fes clic aquí.

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

El teu cap i el teu cor entren en contradicció. Sentiràs una atracció important per una persona l'actitud de la qual t'irrita i que alguna vegada has arribat a dir que et cau malament. Una dada: el vostre com a romanç secret no funcionaria.

Alguns rumors apunten al fet que aviat rebràs una notícia laboral per millorar. Pot ser un ascens o una pujada de salari, però no t'ho creguis tot perquè són més aviat

Estaràs molt sensible amb les olors. No suportaràs algunes pudors, et donaran un mal de cap enorme.

Si vols rebre la predicció completa d'Àries d'avui al teu mòbil, clica aquí

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

Aquest dia el viuràs amb un aire molt dominant i egocèntric, Taure: vols ser el centre de la relació i no et preocupes per la satisfacció plena de l'altra part. Controla aquesta actitud, o la teva parella podria dir-te que surtis per  la porta per no tornar.

Un sentiment d'insatisfacció t'envaeix a la feina i tindràs la necessitat de sortir a prendre una mica d'aire fresc de tant en tant.

Si no et convenç el que et diu el teu metge, prova de demanar una segona opinió. Sempre és millor resoldre qualsevol dubte.

Si vols rebre la predicció completa de Taure d'avui al teu mòbil, clica aquí

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Esperaràs tot el temps que sigui necessari fins a trobar a la teva ànima bessona. En qualsevol cas, a vegades arribes a impacientar-te. Donaràs una imatge de tranquil·litat per no preocupar la teva gent.

Sorgirà un conflicte a la feina, i en lloc de mantenir-te callat, en aquesta ocasió optaràs per actuar. Diràs les coses com les sents, encara que molesti a més d'un.

Encara que escoltis diàriament els beneficis que té per a la salut una copa de vi, el millor és que beguis aigua. A l'hora de carregar pes, sol·licita ajuda a algú.

Si vols rebre la predicció completa de Bessons d'avui al teu mòbil, clica aquí

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

Seràs molt presumit avui, et ve de gust lluir amb una gran bellesa i amb un gust exquisit pels detalls. Voldràs deixar tothom amb la boca oberta.

Tindràs alguns problemes amb electrodomèstics que es trenquen, garanties que s'han extraviat o assegurances de la llar que no responen a les teves necessitats.

Duràs a terme una sèrie de laments, tants com excessos hagis comès durant el cap de setmana. Pensaràs com solucionar-lo a base d'esport i dieta baixa en calories.

Si vols rebre la predicció completa de Cranc d'avui al teu mòbil, clica aquí

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

Si bé pot ser que visquis moments fugaços de passió amb aquesta persona que gairebé no coneixes, si ho penses amb serietat, l'amor és diferent. Segueix el teu instint.

Hi ha alguns planetes que s'oposen al fet que la fortuna material t'acompanyi, si no ho refermes amb sentit comú i coneixement. Si pensaves fer una compra que involucra una suma important de diners, el millor és que t'assessoris.

Si coneixes més opcions, estaràs en capacitat de fer millors eleccions. És un dia excel·lent per començar nous hàbits i deixar enrere costums perniciosos per al teu benestar físic.

Si vols rebre la predicció completa de Lleó d'avui al teu mòbil, clica aquí

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

Les maneres i la diplomàcia seran el teu taló d'Aquil·les aquesta jornada, sobretot, quan et trobis amb una persona que t'omple d'il·lusió.

Sovint és en la diferència on es fan les millors aliances, pensa-ho. És un gran dia per fer acords o signar contractes, però vigila amb la lletra petita.

Viu aquest dia amb alegria  amb tu la foto d'aquest familiar que et fa sempre somriure, o aquesta polsera que et carrega les piles de bon humor. Els amulets seran molt potents i segurament que tens algun.

Si vols rebre la predicció completa de Verge d'avui al teu mòbil, clica aquí

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

L'horòscop d'avui prediu un dia molt intens quant als sentiments. Els Balança que estiguin en parella seran protagonistes d'una revolució. Es veuran forçats a prendre una actitud completament diferent respecte a la seva forma de relacionar-se amb la seva persona estimada.

En matèria financera, l'horòscop d'avui t’adverteix que aquest dia hauràs de fer front a bastants despeses.

Pel que fa a la seva salut física, els Balança se sentiran bastant plens durant tot el dia d'avui. En l'emocional, hauran d'escoltar-se per esbrinar què necessiten.

Si vols rebre la predicció completa de Balança d'avui al teu mòbil, clica aquí

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

Els missatges del telèfon mòbil els carrega el diable. Podràs enviar un text poc oportú i carregat d'amor o erotisme al destinatari equivocat. Et posaràs vermell com un tomàquet quan t’adonis!

Dur l'economia de la teva llar et sembla una tasca àrdua. No obstant això, no sobrepassis el teu pressupost, ni et dediquis a fer compres fàcils per omplir el teu rebost.

Et planteges tornar al poble al qual anaves de vacances. Necessites trobar una atmosfera una mica nostàlgica, que et connecti amb el nen que un dia vas ser.

Si vols rebre la predicció completa d'Escorpí d'avui al teu mòbil, clica aquí

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

L'horòscop d'avui per als nadius de Sagitari prediu un dia encara marcat per la influència dels planetes lents en aquest signe. Els assumptes amorosos tindran encara que esperar una mica per agilitzar-se.

L'economia dels Sagitari avui estarà en ple rendiment. Bon moment per incrementar el teu patrimoni, invertir en tota mena de béns i gestionar les teves finances de forma més arriscada.

Respecte a la salut, Sagitari avui se sentirà feble. En l'aspecte emocional,  viuràs el dia una mica inquiet.

Si vols rebre la predicció completa de Sagitari d'avui al teu mòbil, clica aquí

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

Els amics es mostren comprensius i alhora divertits, el drama no té cabuda durant aquesta jornada. Existeixen solucions, canvis, enteniment, però hi ha espai per a la tristesa.

És probable que avui les escenes en l'àmbit laboral tinguin un color tèrbol. És probable que arribi a tu informació sobre algú que critica la teva tasca i intenta que t'acomiadin.

Si penses que necessites reforçar el teu sistema de defenses consumeix aliments pro biòtics, vitamines, beu més líquid i cerca tenir un bon descans que és la millor de les medicines.

Si vols rebre la predicció completa de Capricorn d'avui al teu mòbil, clica aquí

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

Els solters Aquari que estiguin buscant parella avui, hauran de tenir paciència. És probable que ni avui, ni aquesta setmana aparegui ningú que anomeni a les portes del seu cor.

És convenient que treballin sobre si mateixos abans de llançar-se a buscar l'amor. En línies generals, l'horòscop d'avui indica que Aquari viurà un dia marcat per les notícies positives, tant professional com financer.

Quant a la salut, és convenient que els nadius d'aquest signe vigilin tot el que tingui a veure amb el sistema endocrí.

Si vols rebre la predicció completa d'Aquari d'avui al teu mòbil, clica aquí

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

T'obriràs al canvi. Estàs passant per un temps on estàs més obert a dialogar i trobar punts intermedis entre les diferents formes de veure els problemes.

No deixis que la por al futur enfosqueixi la teva capacitat de visió. Totes les persones experimenten angoixa pel desconeixement del futur. Les sorpreses no es fan esperar per a tu, Peixos. Vius temps estranys.

Intenta deixar enrere la preocupació i concentrar-te a resoldre el que estigui al teu abast. Sigues cautelós, si tens el costum d'automedicar-te. Les alienacions planetàries mostren perills per intoxicacions.

Si vols rebre la predicció completa de Peixos d'avui al teu mòbil, clica aquí


Comentaris

envia el comentari