L'horòscop diari del 10 d'octubre

Aquí tens les prediccions d'aquest dijous, 10 d'octubre

  • Si vols llegir la predicció  en castellà, fes clic aquí.

  • Si vols llegir la predicció completa del teu signe, fes clic a la icona

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

En l'amor els desacords estaran a l'ordre del dia, però no saps fins a quin punt estàs buscant conflictes només per poder procedir a la reconciliació. Buscaràs fórmules per a revifar la passió.

Rebràs bones notícies que no t'afectaran directament a tu, però sí al teu negoci o a la teva família. Però naturalment pensaràs en com això et beneficiarà i quins desitjos voldràs complir en un futur immediat.

Escoltaràs alguns comentaris sobre el teu físic que fa un temps t'haurien acomplexat al màxim, però que ara et donen absolutament igual.

Si vols rebre la predicció completa d'Àries d'avui al teu mòbil, clica aquí

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

Creus que dirigeixes els assumptes del teu cor d'una manera vibrant i que res falla al teu voltant. Ets conscient del teu gran atractiu sexual i empraràs aquest poder per  aconseguir allò que et proposis, fent cas als teus desitjos.

Financerament, el nadiu de Taure té temors més grans i profunds dels habituals. La teva objectivitat es dilueix i veus tot amb uns ulls massa pessimistes.

Algunes preocupacions familiars vinculades a la salut t'angoixaran massa, però trobaràs l'actitud positiva per resoldre-ho tot, o almenys, per no entrar en pànic.

Si vols rebre la predicció completa de Taure d'avui al teu mòbil, clica aquí

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Et trobes davant una jornada de contrastos amorosos. Estaràs una mica desestabilitzat, ja que la teva parella et dona fred i calor a parts iguals. El solter tindrà en el cor un petit posat malenconiós, sents que trobes a faltar a alguna antiga parella, algú que et va fer feliç.

Aprèn a ordenar els teus desitjos, identifica les teves prioritats i així tindràs uns comptes més sanejats. Si acceptes què et fa falta i que no, tot serà més fàcil en la teva ment.

Presta més atenció al teu cos quan tingui set, beu aigua cada vegada que notis que et fa falta, sobretot si practiques esport.

Si vols rebre la predicció completa de Bessons d'avui al teu mòbil, clica aquí

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

De sobte, la teva existència canviarà per complet, perquè una aventura emocionant et farà viure amb més il·lusió. Et cridarà molt l'atenció algú que, en principi, no seria el teu tipus.

La teva diplomàcia serà molt útil per dur a bon port alguns tractes que estaven prevists (però que no es tancaran amb normalitat). L'altra part tindrà molts dubtes i et tocarà resoldre qualsevol possible malentès.

Podràs tenir sorpreses i hauràs de controlar l'emoció, sobretot si pateixes problemes de tensió. Si ets particularment fràgil en aquest aspecte, recorda no utilitzar més sal de la necessària.

Si vols rebre la predicció completa de Cranc d'avui al teu mòbil, clica aquí

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

La relació amb els teus fills o parella serà d'allò més harmoniosa. Feu una cosa creativa que quedi per al record! Si estàs solter, coneixeràs a una persona amb un magnetisme especial i cridaràs la seva atenció gràcies a Venus, aprofita-ho!

Avui conversaràs amb una persona interessada en la compra d'un bé material que feia temps que volies vendre. En l'àmbit laboral, deixa d'imaginar-te possibles escenaris sobre un tema que et preocupa i parla amb el teu superior.

El teu cos i el teu estat d'ànim agrairan que surtis a caminar una estona. A més, això t'ajudarà a dormir millor.

Si vols rebre la predicció completa de Lleó d'avui al teu mòbil, clica aquí

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

Apostes per carregar el teu esperit d'aspectes benèvols per transmetre els teus missatges i acostar-te més a la persona que mestresses. Mart posa davant teu alguns aspectes explosius.

Hauràs d'anar amb compte per a no provocar baralles amb els teus companys de feina, o perquè no es revelin els teus assalariats si ets un empresari de cert nivell.

No estàs especialment motivat per a dur a terme una dieta, et falta esperit. Els astres no et donen protecció contra la golafreria, així que no et deixis massa o la bàscula t'acabarà donant males notícies.

Si vols rebre la predicció completa de Verge d'avui al teu mòbil, clica aquí

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

Els solters d'aquest signe tindran èxit, si es deixen portar per les emocions sense haver de controlar-les. Viuràs trobades amoroses molt romàntiques i pot ser que una relació es faci realitat.

No necessàriament obtindràs tot el que esperes, dins del terreny econòmic, però et sorprendrà gratament el que aconsegueixes i la qualitat del teu treball per a aconseguir-lo.

L'horòscop d'avui prediu quant a la salut, que et sentiràs relativament en pau durant tota la jornada. Hauràs de fer alguns ajustaments, a mesura que avanci el dia, però trobaràs la felicitat dins teu.

Si vols rebre la predicció completa de Balança d'avui al teu mòbil, clica aquí

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

Estàs bastant reservat en l'àrea de l'amor, et fa una mica de vergonya manifestar les teves emocions, sobretot, si estàs passant un mal moment amb la teva parella. Voldries esplaiar-te amb un amic i explicar-li totes les teves penes, però no vols projectar la imatge que estàs derrotat.

No està tot en el teu negoci tal com t'agradaria? No facis un drama i busca solucions. Hauràs de duplicar els teus esforços fins que arribin nous temps.

Les satisfaccions vindran d'un lloc que no podries predir. Procura no menjar molt picant, la digestió serà pesada.

Si vols rebre la predicció completa d'Escorpí d'avui al teu mòbil, clica aquí

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

Sagitari, avui el teu horòscop prediu molt bons moments pel que fa a la teva vida amorosa. Els Astres estan de la teva part i et predisposen per donar i rebre amor, tant si estàs en una relació, com si estàs solter.

La teva economia Sagitari, es desenvolupa de forma equilibrada. Els teus ingressos són regulars i aniran creixent durant tot aquest mes.

La predicció de l'horòscop d'avui per als Sagitari en matèria de salut és molt positiva. Avui no patiràs cap molèstia física. També seria bona idea que aprenguessis a gestionar les teves emocions.

Si vols rebre la predicció completa de Sagitari d'avui al teu mòbil, clica aquí

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

Discussions o frecs podrien irritar-te i portar-te a pensar a prendre distància. No obstant això et sorprendran reconciliacions apassionades i actes impulsius. Els nadius solters estaran molt actius i seductors, la timidesa quedarà relegada i mostraran un perfil sensual que atraurà a més d'un pretendent.

És un bon temps per començar projectes o inversions que podrien resultar eixelebrades o diferents del tradicional.

Al final del dia et sentiràs cansada i hauràs d'anar-te a dormir una mica més aviat del que acostumes.

Si vols rebre la predicció completa de Capricorn d'avui al teu mòbil, clica aquí

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

L'horòscop d'avui en matèria amorosa augura per als Aquari un dia on l'amor es manifestarà de forma fàcil. La influència positiva dels Astres t'ajudarà a comunicar-te de forma molt més eficient i directa, això farà que els teus éssers estimats es treguin les seves cuirasses.

En el terreny econòmic, l'horòscop d'avui prediu per als Aquari una despesa derivada de l'adquisició de béns materials. Aquesta despesa, no obstant això, no perjudicarà la teva economia.

La teva salut Aquari, seria molt millor, si et prenguessis més seriosament la teva alimentació. No dubtis a consultar un professional.

Si vols rebre la predicció completa d'Aquari d'avui al teu mòbil, clica aquí

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

Necessitaràs el teu espai personal per reflexionar sobre la teva relació. Has de parlar amb el teu enamorat per posar límits i que no es converteixi en una cosa tòxica per a tots dos. Els solters gaudiran de la seva llibertat i s'ho passaran en gran.

En el teu cercle d'amistats sorgirà una conversa sobre un projecte social en el qual pots invertir. No et deixis guiar pels teus primers impulsos i busca informació abans de ficar part dels teus estalvis.

Aquesta nit l’insomni serà el teu company durant algunes hores. Deixa de rumiar en excés, apaga el teu telèfon i relaxa't, veuràs com Morfeu t'embolica amb els seus braços.

Si vols rebre la predicció completa de Peixos d'avui al teu mòbil, clica aquí


Comentaris

envia el comentari