L'horòscop diari del 10 de novembre

Aquí tens les prediccions d'aquest diumenge, 10 de novembre

language-es language-en language-fr
La predicció de l'horòscop
La predicció de l'horòscop | Horòscop Catalunya Diari

  • Si vols llegir la predicció completa del teu signe, fes clic al títol del signe.

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

El dia no et portarà encontres nous i probablement et sentiràs decebut per no rebre la trucada d'aquesta persona a la qual estimes. En parella, les discussions desencertades podrien generar ferides de les quals triguen a cicatritzar.

En la teva manera de gastar diners no tens la mateixa freqüència que les persones que estan al teu voltant. Si et deixes ensarronar, pots acabar comprant articles que no necessites.

En la teva vida hi haurà moltes tensions i pocs moments en les quals aturar-se a descansar. Procura ser més prudent amb els nervis. A vegades dónes massa rellevància a problemes ínfims.

Si vols rebre la predicció completa d'Àries d'avui al teu mòbil, clica aquí

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

En assumptes del cor, cada gest i cada acte compta. Has passat una mala ratxa i t'has tancat molt en tu mateix. Has deixat enrere algunes amistats o romanços incipients que tenien tota l'aparença per a estar plens de diversió.

La Lluna ofereix adaptar la teva economia a la teva pròpia naturalesa. Cura amb la gastronomia i l'oci, se't podria anar una bona xifra de diners per aquests rumbs.

Aprofita que és diumenge per sortir al camp o a la platja. Podràs desfer-te de totes aquestes males vibracions adquirides al llarg de la setmana.

Si vols rebre la predicció completa de Taure d'avui al teu mòbil, clica aquí

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Sortiràs d'un període d'introspecció en el qual buscaves respostes a alguns temes referits a la teva vida sentimental. Ara ha arribat el temps d'obertura, d'obrir-se als altres i vibrar sense restriccions.

Algunes oportunitats que eren molt convenients han passat davant dels teus nassos. Ha arribat l'hora de fer canvis dràstics i buscar sortides diferents de les acostumades a problemes recurrents.

L'estrès de la setmana pot portar-te a moments de distracció i problemes de memòria. Procura no perdre la concentració.

Si vols rebre la predicció completa de Bessons d'avui al teu mòbil, clica aquí

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

Et costa ocultar el teu mal humor. El teu empipament amb el món no té res a veure amb els assumptes amorosos? Llavors és millor dir-ho immediatament per evitar ferides.

Tens una mica de dificultat per concentrar-te, tota la teva ment està posada en els teus objectius personals i professionals, que s'entremesclen. No oblidis conrear l'amistat, et pot obrir moltes portes en el món dels negocis.

A més, tindràs un esperit molt solidari i poc materialista. Gaudeixes de bones energies i ganes de fer activitats una mica perilloses, esports que omplin el teu organisme d'adrenalina.

Si vols rebre la predicció completa de Cranc d'avui al teu mòbil, clica aquí

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

Un malentès amb la teva parella farà que estigueu tot el dia distants. Si saltes a cada espurna, podries provocar una ruptura i tot per una ximpleria!

Un dels teus companys de treball publicarà una foto d'unes quantes persones del teu departament prenent alguna cosa. I a tu no t'han dit res! Una distracció farà que espatllis la teva samarreta favorita. Amb tot el que vas estalviar per a poder comprar-te-la!

Serà un dia confús i no estaràs encerta't en la majoria de tasques o converses en les quals participis. Més d'una vegada pensaràs que no t'hauries d'haver lleva't.

Si vols rebre la predicció completa de Lleó d'avui al teu mòbil, clica aquí

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

Ets feliç i no t'avergonyeixes de dir-ho. De sobte ets conscient que la teva felicitat està creixent, i notes com aquesta alegria inunda cada racó de la teva llar. L'amor sempre està a punt d'abraçar-te a través d'una vibració impactant.

Per aconseguir un ingrés racional de diners has d'apel·lar al teu costat racional. Si desitges uns ingressos desproporcionats i fantasiosos, has de tornar-te irracional d'alguna manera.

Pensa en gran, però evita convertir-te en un megalòman. No et saltis el teu tractament mèdic, no t'ho oblidis a casa per anar a tota vela.

Si vols rebre la predicció completa de Verge d'avui al teu mòbil, clica aquí

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

Balança, avui l'Horòscop Màgic prediu nous començaments. Això significa que, si estàs en una relació, pot haver-hi noves maneres de comunicar-se, nous acords, o nous escenaris per a la parella.

La predicció d'avui en l'àmbit econòmic duu novetats importants, perquè es resolen situacions pendents. Potser és una cosa legal que estaves pendent de solucionar i que significarà l'entrada de diners.

Referent a la salut, la predicció per a avui augura un dia on et sentiràs bastant bé. Emocionalment, sabràs com tornar al teu centre i recuperar el control de la teva vida.

Si vols rebre la predicció completa de Balança d'avui al teu mòbil, clica aquí

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

La teva seguretat emocional es troba protegida pels astres. Estàs acompanyat per les persones que estimes i tens tranquil·litat en el cor.

Quan enfoques amb claredat i sentit espiritual la teva energia pots observar que els resultats són òptims. Estalviaràs a partir d'una presa de consciència sobre les teves veritables necessitats.

Tens al davant un dia de calma i benestar emocional, et sents en plena forma, l'alegria és la protagonista de la jornada i per això no pots més que agrair la benedicció de sentir-te bé.

Si vols rebre la predicció completa d'Escorpí d'avui al teu mòbil, clica aquí

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

La predicció per als nadius de Sagitari en l'amor durant el dia d'avui porta moviments energètics favorables que li faran cedir en la seva rigidesa mental. Avui els Astres confabulen perquè l'amor sigui més important que la raó.

Referent a les finances, la predicció de l'horòscop per a avui diumenge augura despeses. Aquestes despeses, no obstant això, no afectaran l'economia de Sagitari.

Pel que fa a la salut, gaudiràs de forces físiques i vitalitat. Això t'animarà a participar en activitats grupals com a carreres populars, caminades o algun esport de contacte.

Si vols rebre la predicció completa de Sagitari d'avui al teu mòbil, clica aquí

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

Viuràs un fantàstic diumenge pel que refereix al teu món amorós. Les relacions mostren signes de millorar i això t'aporta confiança i esperança. La teva imatge podria veure's deteriorada per l'acció dels qui volen apropiar-se del teu.

Protegir el teu espai de mercat és part dels esforços que toquen en aquests dies. Has de fer tot el possible perquè el negoci continuï funcionant.

La pell és el mirall de la teva vida emocional. Encara que no ho creguis, el seu estat parla de tu i de la manera en la qual sents. Cuida la teva dermis.

Si vols rebre la predicció completa de Capricorn d'avui al teu mòbil, clica aquí

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

Aquari avui el teu horòscop per a l'amor prediu una jornada on els sentiments estaran a flor de pell. És probable que formalitzis situacions relacionades amb la relació de parella, com unes noces un bateig, o alguna celebració d'aniversari.

La predicció d'avui en matèria econòmica per als nascuts sota el signe d'Aquari porta bones notícies, perquè avança que els Astres estan movent-se per a portar-los cap a l'èxit financer.

El teu estat de salut en general és bo, però podries millorar la teva forma física amb poc esforç. Anímicament, avui et sentiràs una cosa decaiguda.

Si vols rebre la predicció completa d'Aquari d'avui al teu mòbil, clica aquí

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

La teva faceta manipuladora s'empoderarà de tu i cauràs de nou en el victimisme. Has de ser responsable de les teves emocions, i no culpar a ningú més que a tu si no et sents feliç.

Surt a buscar un trèvol de 4 fulles. Et serà un amulet molt útil a l'hora d'atreure els diners aquest mes. Sabies que pots guanyar diners amb el teu hobby? Pots escriure un blog o gravar vídeos i guanyar diners amb els anuncis.

Sempre que surtis al carrer has de posar-te protector solar en la cara i coll o continuaran sortint-te taques en el rostre.

Si vols rebre la predicció completa de Peixos d'avui al teu mòbil, clica aquí


Comentaris

envia el comentari