La predicció del Zodíac del 10 de maig

Aquí tens les prediccions d'aquest divendres, 10 de maig

  • Si vols rebre al mòbil les teves prediccions diàries de l'HORÒSCOP D'AVUI de manera gratuïta, fes clic aquí.

  • Si vols llegir la predicció completa de l'HORÒSCOP D'AVUI en castellà, fes clic aquí.

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

El déu de la guerra, Mart, incideix sobre el teu cel i et donarà la peculiar virtut d'espatllar moltes coses que estaven bé en l'amor.

Seràs un gran treballador aquesta jornada, semblarà que guanyar-te el pa és el combustible de la teva vida. La teva ment serà bastant àgil amb els números, seràs bastant ràpid i precís per a fer comptes i pressupostos.

Tindràs un interès especial a guanyar musculatura en les extremitats inferiors, i a més d'exercicis com córrer o anar en bicicleta, podries plantejar-te fer equitació.

Si vols rebre la predicció completa d'Àries d'avui al teu mòbil, clica aquí

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

Les teves relacions d'amistat tindran lloc sota el signe de la bondat i la solidaritat, encara que podria derivar en gelosia dins de les parelles. Els solters que recordin el poder de seducció d'un bon somriure i d'una conversa intel·ligent.

Ser massa previsor en determinats pressupostos de diners pot dur-te a sofrir alguna desil·lusió. No sempre cal esperar el pitjor.

L'àrea de la salut de Taure es preveu prou estable. Serà gràcies a la teva força de voluntat que farà que no caiguis en temptacions nocives.

Si vols rebre la predicció completa de Taure d'avui al teu mòbil, clica aquí

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Passaràs per diferents estats d'ànim durant el dia. Al final de la jornada, et veuràs arrossegat als inferns a causa de la negativitat de la teva parella. Busca tornar a la calma

Seria perfecte que et centressis en les teves tasques i t'oblidessis per complet de qualsevol influència externa que pugui distreure't. Saps que tens moltes opcions de promocionar dins l'empresa.

El cansament no s'apodera de tu, per molt al límit que posis al teu cos. Aquesta hiperactivitat resulta contraproduent, sobretot a les nits quan et vagis a dormir.

Si vols rebre la predicció completa de Bessons d'avui al teu mòbil, clica aquí

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

S'apunta una activitat amorosa, però l'ambient extern (treball, família) et podria afectar negativament. Un vent de llibertat i independència bufarà en les espelmes del nadiu solter, que tindrà el desig i el coratge de desafiar qualsevol element establert.

Notaràs canvis al teu voltant, que no s'han produït encara, però sí que començaràs a valorar tot el que et poden aportar.

Fes cas als somnis que tinguis aquesta nit, perquè el teu subconscient t'estaria enviant missatges importants sobre la teva salut, així com pistes del que t'ofereix el futur.

Si vols rebre la predicció completa de Cranc d'avui al teu mòbil, clica aquí

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

Escolta el teu cor, però no desesperis si no obtens la resposta que desitges. Faràs descobriments sentimentals respecte la teva fmanera de reaccionar davantde certes circumstàncies.

Apel·la a la teva força creativa i la teva dignitat. Tindràs oportunitat de triar entre dos camins ben diferents. No dubtis i segueix el camí que saps que és correcta.

Un cabell bonic parla d'una bona salut. Si la teva cabellera ha canviat en la seva textura o quantitat, vigila.

Si vols rebre la predicció completa de Lleó d'avui al teu mòbil, clica aquí

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

No pots enfonsar-te perquè et deixin. Si el destí t'ha separat d'aquesta persona, és perquè no t'aporta res positiu. Enyores massa a gent del passat.

Estàs tan concentrat en els teus assumptes personals que possiblement deixis escapar alguna oportunitat laboral per la teva falta d'atenció. No aconseguiràs estalviar res per molt que t'esforcis.

Una mala notícia del metge no ha de ser definitiva, has de buscar una segona opinió. Els astres t'aportaran una energia extra que et permetrà enfrontar-te a tots els problemes de salut.

Si vols rebre la predicció completa de Verge d'avui al teu mòbil, clica aquí

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

No esperis històries de fantasia, ni romanços de pel·lícula, accepta que les relacions reals són entre éssers humans reals. Això vol dir que sempre hi haurà moments difícils, però aquest no han de suposar necessàriament la ruptura.

Els teus ambients econòmic i professional tornen de mica en mica al seu equilibri natural. Has hagut de tenir paciència, però finalment podràs relaxar-te i deixar enrere les preocupacions que tant t'angoixaven.

Pren-te més seriosament la teva salut emocional, perquè ja saps que aquesta incideix directament en el teu cos. Accepta que les circumstàncies difícils són reptes.

Si vols rebre la predicció completa de Balança d'avui al teu mòbil, clica aquí

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

Per restablir l'ordre en les teves relacions d'amor i treure't de sobre el dubte i l'avorriment, hauràs de ser molt metòdic i trobar les millors paraules possibles.

Podràs aconseguir bons preus en articles que necessites. Ets molt murri, sobretot, a l'hora de tractar amb els dependents.

Físicament, et beneficiaràs del bon aura de Júpiter. La teva vitalitat serà excel·lent, tant que tot et semblarà fàcil. Jugar a tenis fomentarà la teva coordinació, guanyaràs flexibilitat i agilitat i a més enfortiràs els teus ossos.

Si vols rebre la predicció completa d'Escorpí d'avui al teu mòbil, clica aquí

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

L'amor no escasseja en la teva vida, més aviat al contrari, per aquest motiu la teva felicitat està garantida. Sents com ets una persona que detesta les complicacions, aquest estat d'obertura encaixa molt amb tu.

Tens moltes ganes de dur a terme totes les teves idees, de fet, és un bon moment per a això. Aconseguiràs tot el que et proposes, si aconsegueixes ser una persona més disciplinada.

La teva serenitat és la clau per obtenir l'èxit. Et sents capaç de dur a terme qualsevol empresa, ara és el moment.

Si vols rebre la predicció completa de Sagitari d'avui al teu mòbil, clica aquí

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

Pot ser que ningú cregui en aquests canvis i això et generi tristesa o potser frustració. Notaràs la desconfiança que mostra algú sobre el teu canvi d'actitud. Potser és el moment de dir adéu.

Podràs començar a planificar el teu pressupost gràcies a alguns canvis en la teva situació laboral que et brinden un panorama més segur i constant. Estàs començant un camí diferent i hauries de veure bé tots els detalls abans de llançar-te a jugar en una gran lliga.

Els nadius del teu signe amb problemes de la vista o l'oïda poden trobar avui un bon professional que els ajudi a millorar.

Si vols rebre la predicció completa de Capricorn d'avui al teu mòbil, clica aquí

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

L'alegria de viure i les possibilitats de cites romàntiques es multipliquen avui per als Aquari. Els planetes afavoreixen les bones energies amoroses i les trobades d'ànimes afins.

Tot és possible avui per a tu, presta atenció als senyals. Els diners continuen trucant a la teva porta, confia en la teva capacitat per a saber agafar al vol les oportunitats de negoci.

Continues gaudint d'un bon estat de salut a grans trets, ni tan sols les petites molèsties que puguin sorgir, t'obstaculitzaran en les teves ganes de moure't. Escolta el que et diu el teu cos.

Si vols rebre la predicció completa d'Aquari d'avui al teu mòbil, clica aquí

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

Sents que tothom t'està mirant i que si volguessis, tindries entre els teus braços la persona que volguessis. És un dia excel·lent per canviar la manera de vestir i ser una mica més cridaner. Aprofita el flux planetari per mantenir una conversa reconciliadora

Hi ha grans possibilitats d'obtenir guanys de la venda d'objectes que no tenien massa utilitat en la teva vida quotidiana.

El dia mostra grans beneficis pel que fa a la recuperació de la teva salut. Allibera l'ambient d'energies denses o inharmòniques.

Si vols rebre la predicció completa de Peixos d'avui al teu mòbil, clica aquí


Comentaris

envia el comentari