L’horòscop diari del 10 de juny

Aquí tens les prediccions d'aquest dilluns, 10 de juny

  • Si vols rebre al mòbil les teves prediccions diàries de l'HORÒSCOP D'AVUI de manera gratuïta, fes clic aquí.

  • Si vols llegir la predicció completa de l'HORÒSCOP D'AVUI en castellà, fes clic aquí.

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

Tot va massa de pressa en aquest moment, i a vegades t'agradaria aturar el temps, encara que no t'atreveixis a dir-li-ho a ningú. Les parelles poden tenir vides creuades, potser la teva altra meitat s'en va al llit quan tu has de llevar-te i això et posa de mal humor.

Si ets bo en la decoració o el bricolatge, aprofita l'oportunitat per embellir la teva vida diària amb un toc de creativitat per molt pocs diners.

Un vent benèfic facilita les coses de salut, el teu costat excessiu es dirigeix voluntàriament cap a la contenció.

Si vols rebre la predicció completa d'Àries d'avui al teu mòbil, clica aquí

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

Les teves emocions seran posades a prova avui en l'àrea de l'amor, i depèn de tu jugar amb passió o amb amistat. En el teu grup d'amics serà important afirmar els teus punts de vista, ja que a vegades et sents invisible.

En els negocis és interessant que et deixis portar però sense perdre de vista la realitat. La teva motivació et brindarà oportunitats inesperades.

Trobes noves referències en la teva vida quotidiana que et duen cap al bon camí. Comences a estimar-te i a cuidar-te, a vetllar per la teva salut.

Si vols rebre la predicció completa de Taure d'avui al teu mòbil, clica aquí

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

No hi ha dues històries d'amor iguals, així que no et comparis amb ningú. Només has de preocupar-te de gaudir de la vida al costat de la persona que estimes.

T'espera una jornada una mica avorrida, on et toca continuar amb una tasca que havies deixat aparcada el divendres. Faràs una compra important que t'obligarà a realitzar un esforç econòmic.

Perquè no et trobis tan atabalat durant aquesta jornada és una bona idea que avancis l'alarma del despertador perquè et doni temps a fer-ho tot.

Si vols rebre la predicció completa de Bessons d'avui al teu mòbil, clica aquí

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

El solter tindrà l'oportunitat de conèixer a algú, i si tens parella des de fa molts anys, no et sorprenguis en descobrir els seus nous desitjos. La teva filosofia et fa entendre millor l'altra persona.

Tens algunes propostes interessants que podrien cridar la teva atenció de cara a nous projectes. Sempre pots acceptar una entrevista o una cita.

Comença a pensar que en la salut res és impossible i busca el camí dels teus futurs assoliments. Podries informar-te sobre noves tècniques de meditació, segur que alguna s'ajusta al que necessites.

Si vols rebre la predicció completa de Cranc d'avui al teu mòbil, clica aquí

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

Et dóna molta alegria passar moments amb les persones de la teva família així que deixa un espai de la tarda per compartir un temps que t’ompli el cor. No tot ha de ser pràctic i material.

Mira bé tots els detalls d'un assumpte que volen imposar-te. El número de la sort per al teu signe avui és el 13. Un número que sabràs que és molt enigmàtic i polèmic però que durà vents de canvi.

Aquest matí el cel astrològic duu bones influències per a la salut dels Lleó. Aprofita la jornada per fer exercici.

Si vols rebre la predicció completa de Lleó d'avui al teu mòbil, clica aquí

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

Per ser feliç amb les teves relacions sentimentals necessites apartar de la teva vida a certes persones que únicament s'encarreguen d'intoxicar-te. Abordant certs assumptes amb la teva parella, mostra't més serè.

Aconseguiràs estalviar molts de diners, si fas la compra per internet. Busca, compara i decanta't per la pàgina que et garanteixi les tarifes més avantatjoses per a tu. T'encarregaran una tasca nova a la feina.

Afrontaràs el dia amb molta vitalitat, en gran part gràcies a la força de Júpiter. És un bon moment per a provar noves disciplines esportives i acabar així amb la rutina.

Si vols rebre la predicció completa de Verge d'avui al teu mòbil, clica aquí

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

Pel que fa a l'amor Balança, la teva vida amorosa serà bastant bona aquesta setmana. Estaràs en una posició que t'ajudarà a entendre millor la teva parella, amb el corresponent impacte positiu que això tindrà en la teva relació.

Tot serà més senzill pel que fa als diners. En altres paraules, tot el que toquis té la possibilitat de convertir-se en negoci. Tindràs una gran capacitat per detectar fonts d'ingressos extres.

Quant a la salut, comences la setmana amb energies renovades. El teu metabolisme estarà en el seu punt àlgid.

Si vols rebre la predicció completa de Balança d'avui al teu mòbil, clica aquí

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

Aconseguiràs portar la teva vida de parella i la vida familiar avui com si fossis un superheroi als ulls de les persones que t’estimen. Sempre trobes petits moments per lluir-te i donar sorpreses.

Considera un canvi financer que s'acosti més al que desitges aconseguir, en el teu interès. En aquests somnis que tens a la nit, i que no saps si algun dia compliràs!

Estàs preparat per emprendre canvis en els teus hàbits. Ho apuntes i ho intentes, t'esforces per donar el millor de les teves habilitats i polir detalls importants.

Si vols rebre la predicció completa d'Escorpí d'avui al teu mòbil, clica aquí

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

Amb Mart en el teu sector de l'amor, sentiràs majors desitjos de compartir temps amb la parella, així com la necessitat d'enfortir el teu vincle amorós. Estàs obert al compromís, per la qual cosa demanaràs el mateix a canvi.

Sentiràs una infusió d'energia amb Mart en la teva vida professional. Pots ser impulsat a buscar noves oportunitats laborals i sortir de la teva zona de comfort.

Al llarg d'aquesta jornada, podràs patir diferents trastorns psicosomàtics a causa de l'estrès. Has de buscar una solució.

Si vols rebre la predicció completa de Sagitari d'avui al teu mòbil, clica aquí

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

Aconseguir l'enteniment i comunicar els sentiments serà molt més fàcil aquesta tarda que els dies anteriors. No sentis temor de mostrar qui ets com et sents.

Encara que ets ser molt reservat, has explicat a algú els teus problemes de diners i això et jugarà en contra teva. No t'angoixis si creus que aquestes persones eren amics i han traït la teva confiança. Ho superaràs en poc temps.

Per expulsar les males vibracions de la teva vida en arribar a casa hauries de descalçar-te, d'aquesta manera descarregues energies negatives.

Si vols rebre la predicció completa de Capricorn d'avui al teu mòbil, clica aquí

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

Utilitza la teva fortalesa d'esperit per guiar la relació amb els teus éssers estimats, ja sigui amb els teus fills, pares, família o parella. Moltes vegades ets com un far de llum per a ells, no els decebis perquè compten amb tu.

La teva independència econòmica serà la protagonista avui i durant tota aquesta nova setmana de juny. La teva major preocupació serà obtenir per tu mateix els teus propis ingressos. Si aconsegueixes això, tot anirà perfectament.

Afronta al més aviat possible els teus problemes de salut, sobretot aquells relacionats amb la teva alimentació.

Si vols rebre la predicció completa d'Aquari d'avui al teu mòbil, clica aquí

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

Sovint segueixes els patrons preestablerts del que s'espera d’una parella i això ja no et representa. Els temps han canviat i tu tens una nova manera de percebre la vida.

Ocuparàs bona part del matí en assumptes burocràtics i diversos tràmits bancaris. Serà obligatori encara que cosa no t'agradi de cap manera.

És un dia perfecte per apuntar-te a un equip esportiu o a alguna activitat física amb la qual hagis somiat darrerament.

Si vols rebre la predicció completa de Peixos d'avui al teu mòbil, clica aquí


Comentaris

envia el comentari