L’horòscop diari del 10 de juliol

Aquí tens les prediccions d'aquest dimecres, 10 de juliol

  • Si vols rebre al mòbil les teves prediccions diàries de l'HORÒSCOP D'AVUI de manera gratuïta, fes clic aquí.

  • Si vols llegir la predicció completa de l'HORÒSCOP D'AVUI en castellà, fes clic aquí.

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

Si ets solter, et sents perfectament feliç de poder anar de flor en flor com una papallona a la primavera. No obstant això, ets capaç de tenir una poderosa fidelitat, si es creua la persona adequada, en aquest cas aniràs per totes!.

La curiosa aparença de Júpiter augmentarà el teu desig de millorar el benestar dels teus. Pensaràs com estalviar més diners per regalar-los unes vacances inoblidables.

En la salut, el teu costat més aviat somiador i despreocupat podrà fer-te perdre les excel·lents oportunitats que t'oferirà Saturn per  millorar la teva condició física.

Si vols rebre la predicció completa d'Àries d'avui al teu mòbil, clica aquí

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

Modificaràs la teva concepció de la vida matrimonial fent-te més lúcid i més exigent. El que ahir et valia igual avui et fa nosa, et suposa una pedra en el camí a la felicitat.

Si no està satisfet amb la seva situació laboral actual, considera trobar un lloc millor. Fins i tot, podries sortir de la teva ciutat en aquest projecte d'expansió.

Els mecanismes de defensa del teu cos seran molt efectius i et permetran resistir amb èxit les malalties estacionals. Potser veus com al teu voltant diverses persones cauen constipades, però a tu res t'afectarà.

Si vols rebre la predicció completa de Taure d'avui al teu mòbil, clica aquí

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Has d'assumir que quan una relació arriba a la seva fi és perquè és el millor per a les dues parts. No fa falta que hi hagi terceres persones per  trencar.

Sents impotència quan comproves l'important que resulta els diners per a certes persones de la teva família. Fins i tot són capaces de posar en perill la vostra relació per una quantitat mínima.

No has d'atabalar-te per l'excés de quilos. Amb una mica de força de voluntat aconseguiràs posar-te en forma. Suprimeix de la teva dieta els productes de brioixeria i els aperitius salats.

Si vols rebre la predicció completa de Bessons d'avui al teu mòbil, clica aquí

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

El món tindrà de tu la percepció de ser un personatge una mica fred, no gaire modest, poc fet a les demostracions emocionals.

En temes de diners tindràs sort, però no en les màquines escurabutxaques, sinó a l'hora d'enfrontar-te a exàmens o oposicions, perquè les coses aniran segons el que tu havies previst.

Com abandonar els hàbits que afecten la teva salut, com fumar o anar a dormir massa tard? És qüestió de força de voluntat, i avui podries fer un pas endavant en aquest sentit. 

Si vols rebre la predicció completa de Cranc d'avui al teu mòbil, clica aquí

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

Una mica de tensió i desacord es viurà en l'ambient. Tu dius una cosa i s'interpreta una ben diferent. Fins i tot podries viure una jornada on et trobis en situacions vinculades amb gelosia i sospites.

Si estàs buscant feina, no hauries d'inquietar-te. Confia que el més apropiat per a tu està a punt d'arribar. S'obriran per a tu portes que et donaran accés a un nou camp d'àmbit professional.

No permetis que algú del teu entorn t'ofereixi un medicament per a una malaltia sense importància.

Si vols rebre la predicció completa de Lleó d'avui al teu mòbil, clica aquí

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

Encara sents una cosa especial per una persona que va ocupar el teu cor en el passat, però saps que resulta gairebé impossible que acabeu junts. Ella és feliç al costat d'un altre.

Intentaràs ser sincer amb els teus caps per reclamar-los una millora en les condicions laborals. Pots recordar-los tots els esforços que has fet per l'empresa en els últims temps.

Rebràs diverses invitacions per sortir de casa, però avui prefereixes quedar-te només llegint un llibre o veient la televisió. Per curar els problemes de salut, optaràs pels remeis naturals.

Si vols rebre la predicció completa de Verge d'avui al teu mòbil, clica aquí

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

Un sentiment d'alegria i felicitat envairà avui el teu món íntim, la teva relació amb la teva parella es veurà omplerta per noves energies amoroses. Podràs tenir trobades sexuals més apassionades i connectar de forma més profunda amb la teva persona estimada.

Econòmicament, disposes de tot el que necessites perquè el teu dia a dia sigui còmode. Pots millorar encara més aquesta situació, però per això no pots anar pel teu compte.

Vigila els teus peus, ja que pot ser que pateixis una torçada de turmell o un esquinç, encara que no gaire greu.

Si vols rebre la predicció completa de Balança d'avui al teu mòbil, clica aquí

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

Les parelles que han treballat per l'harmonia durant algun temps es mantindran estables, però no cal abaixar la guàrdia: hi ha encara que treballar mà a mà per a augmentar el vostre benestar material o consolidar la posició social que teniu.

Aquest serà el moment per observar la teva vida professional i veure si els teus somnis i expectatives s'estan complint o no. Les teves iniciatives, si són moderades i raonables, seran ben rebudes.

En la salut, vigila especialment les malalties de transmissió sexual: el teu deure és protegir-te, i també protegir a l'altra persona.

Si vols rebre la predicció completa d'Escorpí d'avui al teu mòbil, clica aquí

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

Avui serà un dia magnífic per conèixer aspectes de la teva parella que encara no havies descobert. Aquesta nova faceta de la teva ser estimat et sorprendrà positivament, perquè implica un canvi molt positiu en la relació.

Estàs protegit pels Astres en matèria econòmica, per la qual cosa tot el que emprenguis avui, sortirà a favor teu.

Si en llevar-te al matí sents que el teu cos està entumit, el millor que pots fer són uns senzills exercicis per activar-te. No fa falta que dediquis molt temps, però sí que ho incloguis com a rutina diària.

Si vols rebre la predicció completa de Sagitari d'avui al teu mòbil, clica aquí

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

Podries aturar-te un segon a avaluar les teves febleses i la forma com acostumes a reaccionar quan les coses no et surten de la manera esperada. D'aquesta forma tindràs el temps necessari per a disculpar-te si fos necessari o mostrar cert penediment.

La vida porta sempre una altra oportunitat! No importa tant el que has fallat en el passat sinó l'energia i les ganes que tinguis de tornar a començar en el present. D'aquesta manera et garanteixes que els assoliments seran teus.

  

Si has pres la iniciativa de fer exercici de forma regular, no deixis que la mandra et guanyi. Ha de ser el teu principal objectiu mantenir-te actiu.

Si vols rebre la predicció completa de Capricorn d'avui al teu mòbil, clica aquí

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

La teva relació de parella s'enfortirà gràcies a la teva intuïció, perquè avui seràs capaç d'avançar-te a un possible conflicte i evitar-lo. Això farà que el vincle amb el teu ésser estimat es consolidi i reneixi l'amor amb més força.

D'altra banda, tens la capacitat i la força necessària per fer front a tota mena de situacions adverses en matèria econòmica o professional.

Un problema de genoll t'afectarà avui, no és gens important, però si una molèstia que et farà sentir frustrat. Aquesta lesió no et permetrà realitzar activitat física.

Si vols rebre la predicció completa d'Aquari d'avui al teu mòbil, clica aquí

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

El perill d'aquests aspectes és que et deixis portar per la teva imaginació o que siguis enganyat amb facilitat. Recorda que tu ets el teu principal amic i has de confiar en el que la teva veu interior et diu abans que escoltar el cant de les sirenes i caure en la profunditat del mar.

Arriben grans possibilitats de desenvolupament en la teva professió. Accepta una proposta que et porten en forma sorprenent, ja que és la porta d'entrada a un nou món laboral.

Pots orientar la teva intenció a realitzar noves rutes de senderisme durant el pròxim cap de setmana. Gaudeix de la natura. 

Si vols rebre la predicció completa de Peixos d'avui al teu mòbil, clica aquí


Comentaris

envia el comentari