L'horòscop diari del 10 de desembre

language-es language-en language-fr
La predicció de l'horòscop avui
La predicció de l'horòscop avui | Horòscop Catalunya Diari

  • Si vols llegir la predicció completa del teu signe, fes clic al títol del signe.

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

La intuïció que tens en l'amor supera amb escreix el raonament més bonic del món. Confies en el teu subconscient, saps el que tens i el que has de donar de tu. Com a solter has de defensar els teus interessos, algú podria intentar seduir a la persona per la qual estàs interessat.

Totes les peces del trencaclosques encaixen prou com per a començar un nou projecte empresarial molt prolífic.

Et trobes bé de salut, i a més, el cos et demanarà fer algun esport, especialment si és en equip i pots passar una estona ben acompanyat.

Si vols rebre la predicció completa d'Àries d'avui al teu mòbil, clica aquí

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

No et deixis influenciar per altres persones perquè, a vegades, alguns aprofiten la teva dedicació i amabilitat per treure algun profit de tu. No et deixis enganyar.

Necessites que els teus éssers estimats comprenguin la teva situació econòmica, i més si tens alguna responsabilitat important dins de la teva llar. Hi ha idees que no poden discutir-se, fas les coses tan bé com saps.

Es desperta una inclinació potent cap als dolços. Serà difícil ser-li fidel a la teva dieta, encara que no una missió impossible.

Si vols rebre la predicció completa de Taure d'avui al teu mòbil, clica aquí

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Si tens secrets amb la teva parella, no els comparteixis amb ningú, ja que podries trobar que en el futur pròxim aquesta persona en la qual confies, els expliqui sense considerar els danys que podria infligir-te.

La voluntat intel·lectual es veurà impedida en el seu desenvolupament per assumptes relacionats amb disputes i problemes d'ego.

Si ets d'aquells nadius que han de sotmetre's a un tractament mèdic, avui no és el millor dia per fer-ho. Encara que serà un dia excel·lent per rebre informació o diagnòstics, ja que els astres afavoreixen el fet de descobrir tot allò que s'hagi amagat.

Si vols rebre la predicció completa de Bessons d'avui al teu mòbil, clica aquí

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

Et despertes amb un excel·lent dia davant teu. Seràs molt eficaç en la comunicació no verbal. Una forta receptivitat et connecta a la teva altra meitat sense dir gairebé una paraula. Com a solter, la teva mirada fondrà blocs de gel.

En el terreny laboral, et sents més vulnerable que mai. No et prens bé les crítiques, i sentiràs que és una derrota que et corregeixin en la teva manera d'exercir les teves tasques.

T'enfrontaràs a petits contratemps, provocats per la distracció dels qui t'envolten. Tingues molta cura sobretot en el bany i la cuina de la teva llar.

Si vols rebre la predicció completa de Cranc d'avui al teu mòbil, clica aquí

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

Saps demanar perdó quan t'adones que has actuat de males maneres. Les petites accions quotidianes que demostrin afecte i amor, curaran els cors que has ferit.

Estàs comprant tenint en compte aquests diners o paga extra que està per arribar. Gastar més diners del qual disposes és imprudent Lleó. A la feina, ets el primer que està al peu del canó traient la feina endavant. Aquesta gran virtut et durà molt alt.

Començaràs el dia fent-te un fart per esmorzar. Si menges un plat amb greix o poc digestiu, et sentiràs pesat tot el matí.

Si vols rebre la predicció completa de Lleó d'avui al teu mòbil, clica aquí

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

Ets una persona amb un àngel especial que convenç fàcilment als seus interlocutors i collites silenciosament bons èxits. Sents que estàs amb gent que t'estima i valores l'autenticitat de l'afecte que perceps.

Procura ser una persona servicial, que presti una ajuda a qui ho necessita. Algú trucarà a la teva porta explicant-te un problema, i si a la teva mà està part de la solució, no dubtis a donar-la-hi. La lluentor en els seus ulls serà el millor pagament possible.

Per mantenir-te en forma, els astres perceben com hauràs de fer alguns sacrificis i rebutjar plans que et vénen de gust.

Si vols rebre la predicció completa de Verge d'avui al teu mòbil, clica aquí

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

Balança, pot ser que els resultats que esperaves en l'amor no s'estiguin donant com esperaves, això no vol dir que et deixis portar per la frustració. Potser hauries de mirar les coses des d'un altre punt de vista.

La predicció d'avui parla de fonts d'ingressos que estaran accessibles a través d'un grup o comunitat de persones.

Quant a la teva salut, els Astres prediuen l'arribada d'un període de canvis. El teu cos t'està demanant noves accions que reforcin els bons hàbits diaris.

Si vols rebre la predicció completa de Balança d'avui al teu mòbil, clica aquí

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

Et trobaràs cara a cara amb una veritat a la qual has de fer front per acabar amb alguns temes que acostumen a danyar la teva relació de parella. Estàs donant massa espai a discussions.

Si no trobes la manera de pagar un deute, pot ser que avui t'ajudin persones per a les quals no imaginaves que els importes.

Els problemes en les vies respiratòries són la tendència aquest dimarts per als nadius del teu signe. És possible que sofreixis d'al·lèrgies, rinitis o lleus contagis virals que et mantinguin sota el mal de cap i un constant degoteig nasal.

Si vols rebre la predicció completa d'Escorpí d'avui al teu mòbil, clica aquí

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

Avui dimarts el teu horòscop Sagitari per a l'amor prediu que hauràs d'usar la teva honestedat, tant amb tu mateix, com amb la teva parella, si vols aclarir una situació que et preocupa.

Quant a les teves finances, avui els Astres prediuen que estaràs preocupat per estalviar, ja que en algun moment necessitaràs diners extres per al teu benestar o el dels teus.

Pel que fa a la salut, necessites un temps de desconnexió. Et vindria bé planificar un cap de setmana en la naturalesa per airejar-te i calmar els nervis.

Si vols rebre la predicció completa de Sagitari d'avui al teu mòbil, clica aquí

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

La lluna en bon aspecte còsmic amb Plutó en el teu signe facilita la transformació de sentiments negatius en oportunitats de creixement en el qual refereix a la vida de parella i la sexualitat.

La presència de molta activitat planetària t'assegura negocis i agilitat comercial que no esperaves. Tens molt a fer i no hi ha més que esperances i benediccions per als nadius del teu signe.

Hauràs de cuidar la teva dieta, ja que a la teva naturalesa magra se sumarà un toc d'exaltació i voldràs gaudir d'àpats i begudes com mai.

Si vols rebre la predicció completa de Capricorn d'avui al teu mòbil, clica aquí

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

El teu horòscop en l'amor per a avui Aquari t'adverteix de la teva tendència a emprenyar a la teva parella quan les coses es posen lletges. En lloc d'això, et vindria bé ser valent i dir clarament el que sents.

Per a l'economia, els Astres prediuen que avui serà un dia afortunat. Sens dubte estàs en un bon moment en aquest aspecte de la teva vida. El teu esforç bé ha valgut la pena.

A nivell de salut, els Aquari avui podrien sentir-se una mica baixos de forces o mandrosos, i el seu estat d'ànim tampoc ajuda.

Si vols rebre la predicció completa d'Aquari d'avui al teu mòbil, clica aquí

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

T'ha passat que t'autosaboteges les teves relacions quan tot va bé? L'energia d'avui reobrirà ferides del passat. Una conversa amb la teva parella o algú confiança t'ajudarà a identificar aquests traumes no sanats, que fan que continuïs repetint els mateixos patrons negatius.

No és un bon dia per fer una compra de gran valor, inversions, ni signatura de contractes o papers legals. És millor que esperis a demà per estar més lúcid.

No t'havies plantejat ser mare, però últimament veus bebès per tots costats. Està bé, no passa res per canviar d'opinió. És totalment vàlid.

Si vols rebre la predicció completa de Peixos d'avui al teu mòbil, clica aquí


Comentaris

envia el comentari