L'horòscop diari del 10 d'agost

Aquí tens les prediccions d'aquest dissabte, 10 d'agost

  • Si vols rebre al mòbil les teves prediccions diàries de l'HORÒSCOP D'AVUI de manera gratuïta, fes clic aquí.

  • Si vols llegir la predicció completa de l'HORÒSCOP D'AVUI en castellà, fes clic aquí.

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

Tens una gran empatia i aquesta pot ser perjudicial per al teu ànim perquè et prens com teves les coses que t’expliquen els altres. Fins i tot els problemes que veus per la televisió et poden fer plorar, si es tracta de desgràcies!

Avui et vindrà molt de gust aprendre noves disciplines per créixer en el terreny laboral i tindràs bones oportunitats per  millorar els teus idiomes.

Encara que el dia serà tranquil, tu notaràs sobre la teva esquena un  cansament. Casa teva serà la teva fortalesa, serà difícil treure't d'aquí.

Si vols rebre la predicció completa d'Àries d'avui al teu mòbil, clica aquí

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

Tindràs un gran dissabte d'agost i no perquè els astres et portin la felicitat fàcilment, sinó perquè la teva filosofia personal i els teus pensaments seran elevats. Viuràs una bona ona espiritual i podràs gaudir l'amor d'una manera especial.

Amb l'arribada del cap de setmana la sensació que la teva economia està estancada estarà molt present.

Troba temps per, almenys, sortir a caminar uns trenta minuts. Ha arribat el moment que diguis adéu als ascensors.

Si vols rebre la predicció completa de Taure d'avui al teu mòbil, clica aquí

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

No vas massa de pressa? En la teva relació de parella hauria de fer-se més sòlids els fonaments, abans de continuar construint. Atenció a les petites esquerdes que després són les pitjors de solucionar

Les ganes de trobar un nou rumb professional t'obsessionaran. Per això ampliaràs, tant com et sigui possible, el teu cercle d'amistats, la teva llista de contactes.

Beure aigua serà important, no només per la calor que pugui fer sinó per ajudar els teus ronyons a fer la seva feina. Evita passar diverses hores sense hidratar-te.

Si vols rebre la predicció completa de Bessons d'avui al teu mòbil, clica aquí

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

Seràs una persona feble a qui la serp temptarà per mossegar la poma. Hi haurà estímuls  en qualsevol lloc, fins i tot a la feina. Gent que et sembla molt atractiva i amb la qual viuries una aventura, si no tinguessis

Saps que és pràcticament impossible tenir sota tot el control dels teus negocis i la circulació dels teus diners.

Desconnecta de la teva rutina i apaga el telèfon mòbil. El món no s'acaba perquè fugis de la realitat unes hores.

Si vols rebre la predicció completa de Cranc d'avui al teu mòbil, clica aquí

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

La vida és una festa per als nadius del teu signe. Estan vivint un dels millors cicles de l'any i gaudiràs de molt amor i moments de goig aquest dissabte. Una persona que et torna boig s'acostarà a tu per a proposar-te una relació secreta.

Dedica part d'aquest dissabte a organitzar la teva setmana i posar per escrit els teus projectes. Potser necessites acabar una presentació.

Els excessos mai són bons. Ni els restrictius ni els abusius. Si inicies una dieta, vigila que no et faltin els nutrients que el teu cos requereix.

Si vols rebre la predicció completa de Lleó d'avui al teu mòbil, clica aquí

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

El calendari no marca per a tu les ocasions en les quals es pot festejar l'amor. Aquesta excusa serà molt bona, si en aquests dies has oblidat l'aniversari de la teva parella o, fins i tot el vostre. Hauràs de ser molt creatiu Verge perquè no hi hagi  cap mena de retret.

Algunes històries fosques vinculades als diners i a la forma de gastar el mateix et posaran de molt mal humor.

Els dolors que tens poden ser més psicosomàtics que una altra cosa fruit de l'estrès i els empipaments.

Si vols rebre la predicció completa de Verge d'avui al teu mòbil, clica aquí

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

Bon moment per als nadius de Balança en els assumptes de cor. Avui és molt probable que visquis un retrobament sentimental. Si estàs solter, serà amb algú del teu entorn, o algú que va formar part de la teva vida.

En el terreny econòmic, encara que tens l'opció d'augmentar els teus ingressos, això implica córrer un risc que potser és innecessari. Medita bé si aquesta inversió que vols fer realment val la pena, si no és així, no hauries de precipitar-te.

Potser hauries de fer-te una revisió mèdica per veure com està el teu sistema immune. Aquest podria ser l’origen de la teva feblesa.  

Si vols rebre la predicció completa de Balança d'avui al teu mòbil, clica aquí

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

Et sentiràs qüestionat de moltes maneres en aquest dia, serà incòmode per a tu afrontar certes circumstàncies vinculades a la teva forma de viure i manifestar-te en l'amor. Entre els solters pot haver-hi conflictes amb la persona per la qual senten atracció a través de missatges a les xarxes socials.

Les aspiracions que tens en l'àrea laboral poden carregar-te de frustració, i això que en aparença tot és excel·lent al teu voltant.

Allunya't dels aparells de ventilació o de calefacció, ja que faran que tinguis problemes de congestió nasal.

Si vols rebre la predicció completa d'Escorpí d'avui al teu mòbil, clica aquí

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

La teva parella et sorprendrà avui revelant-te una notícia que no esperaves. En un primer moment pot ser que no reaccionis bé, però aviat entendràs que això portarà molt bona fortuna a la teva llar, mostra't flexible.

Les teves finances estan en ordre i això et dóna molta tranquil·litat. És un bon moment per mirar cap al futur i planificar de quina manera vols viure.

És molt probable que avui et sentis molt cansat i sense forces. No és gens important, simplement les tensions acumulades de tota la setmana.

Si vols rebre la predicció completa de Sagitari d'avui al teu mòbil, clica aquí

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

Avui Venus conflueix amb el Sol i això converteix aquest dia en un molt especial. Cada persona amb la qual et trobis estarà vibrant l'harmonia i l'alegria d'aquesta energia. En el teu cas aquesta energia es desenvolupa en la zona de la intimitat i la vida sexual i et pots sentir molt bé amb això.

Durant la tarda rebràs un regal que et sorprendrà. Un llegat familiar arribarà a les teves mans de manera sobtada.

Despertaràs amb una mica de malestar en les cervicals. Hauries de fer una trucada i demanar cita per un bon massatge.

Si vols rebre la predicció completa de Capricorn d'avui al teu mòbil, clica aquí

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

Els solters hauran d'estar més atents per saber que els està impedint trobar parella. Potser la por a comprometre's o al fracàs? Sigui el que sigui, fins que no es trobin totalment oberts i preparats per a una relació, aquesta no arribarà.

Quant a la teva economia, avui gastaràs més de l'habitual, això farà que la teva situació financera es ressenti una mica.

Encara que el teu estat de salut és bo en línies generals, una revisió mèdica no estaria de més. Presta més atenció a la teva part espiritual.

Si vols rebre la predicció completa d'Aquari d'avui al teu mòbil, clica aquí

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

Res del que somies serà possible, si sents que tot són obstacles. Ara mateix ets hipersensible i això et fa prendre tot com una qüestió personal.

Despertaran en tu noves vocacions que t'estimulin a conèixer altres professions o oficis. La realitat et mostrarà que hi ha molt més del que coneixes en el món i que les formes de treballar que existeixen són gairebé infinites.

La salut dels teus peus no només s'aprecia quan els teus peus queden nus, es veuen en caminar i es reflecteixen en el teu rostre desencaixat. Cuidar d'ells és important.

Si vols rebre la predicció completa de Peixos d'avui al teu mòbil, clica aquí


Comentaris

envia el comentari