L’horòscop diari del 10 d'abril

Aquí tens les prediccions d'aquest dimecres, 10 d'abril

  • Si vols rebre al mòbil les teves prediccions diàries de l'HORÒSCOP D'AVUI de manera gratuïta, fes clic aquí.

  • Si vols llegir la predicció completa de l'HORÒSCOP D'AVUI en castellà, fes clic aquí.

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

Un dia malenconiós en els assumptes amorosos és el que et tocarà viure.  És possible que trobis a faltar una parella amb la qual vas compartir la teva vida en el passat, amb la qual vas ser francament feliç.

Vés al banc a queixar-te de la comissió injusta que t'estan cobrant i lluita amb la teva companyia de telèfon. Ja n'hi ha prou que tots s'enriqueixin a la teva costa!

Algú et proposarà anar a córrer junts o potser apuntar-vos com a parella a un club esportiu. No hauries de tenir dubtes: digues que sí.

Si vols rebre la predicció completa d'Àries d'avui al teu mòbil, clica aquí

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

La teva parella per moments et semblarà un clon; físicament serà igual que sempre, però enigmàticament la seva ment sembla anar per una altra banda. Si ets solter i t'ha agradat el que veus, no tinguis por i demana-li el seu número de telèfon, acaba amb la teva timidesa!

Vigila amb aquestes vacances tan merescudes que estàs organitzant, perquè el barat, al final, pot sortir car.

Amb aquest panorama en l'amor i en la vida econòmica, no és d'estranyar que durant aquest dimecres caminis una mica despistat, amb el cap en un altre lloc.

Si vols rebre la predicció completa de Taure d'avui al teu mòbil, clica aquí

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Has de posar fre a la gelosia. No pots estar tan pendent tot el dia de què fa la teva parella. Mai t'ha donat motius perquè pensis malament d'ella.

Per tirar endavant els teus projectes professionals, hauràs de demanar ajuda a certes persones. Els que tinguin un negoci en marxa necessitaran implantar les noves tecnologies en la seva empresa per aconseguir més guanys.

Et vindria bé depurar l'organisme després d'una època d'excessos. Oblida't completament de les xocolatines o batuts que es presentin com a substitutius, la clau és menjar sa.

Si vols rebre la predicció completa de Bessons d'avui al teu mòbil, clica aquí

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

Et sentiràs bastant incòmode amb el rol que exerceixes dins de la teva parella, voldràs fer un canvi radical. Els solters, que vigilin molt la seva forma de cortejar; especialment, evita preguntes incòmodes.

Tocarà buscar alternatives a un problema inesperat relacionat amb els teus diners; un projecte per al qual ja havies avançat uns diners, es pot ensorrar d'un moment a un altre.

El teu nivell sexual està en un nivell intermedi durant aquest dimecres, i això t'atabala; et venia de gust ser més fogós, però no saps com aconseguir-ho. Visita a un terapeuta que et doni un cop de mà sobre aquest tema.

Si vols rebre la predicció completa de Cranc d'avui al teu mòbil, clica aquí

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

No discuteixis, permet que el silenci t'aclareixi les preguntes i et doni les respostes. Veuràs que encara has d’aprendre molt i canviar alguna cosa pel que fa a les relacions personals.

Es presenta una situació laboral nova on establiràs contactes amb estrangers o persones d'altres cultures. Et resultarà molt interessant, ja que trobaràs que pots aprendre moltes coses i això despertarà el teu intel·lecte.

Gaudeixes d'una salut excel·lent, però la teva tendència al sedentarisme et portarà conseqüències nefastes si continues amb aquesta actitud.

Si vols rebre la predicció completa de Lleó d'avui al teu mòbil, clica aquí

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

Seria ideal que agafessis les regnes de la teva vida. Sempre estàs pendent del que diuen els altres. Rumiaràs bé qualsevol decisió que hagis de prendre per no equivocar-te.

Si encara no has complert els teus somnis professionals, ets a temps. Serà un dia negatiu per a les oposicions i exàmens, ja que no aconseguiràs els resultats esperats després de tant esforç.

Quan no saps com fer els teus entrenaments, recorres a Internet. El millor és que t'inscriguis a un centre esportiu que tingui monitors que puguin assessorar-te sobre qualsevol dubte.

Si vols rebre la predicció completa de Verge d'avui al teu mòbil, clica aquí

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

Entres en una fase contemplativa en l'amor,  fet que és molt positiu. Per a l'acció sempre hi ha temps, Balança, ara és el moment de tornar a definir les teves necessitats.

Els astres et conviden a posar en ordre els teus comptes per tal de saldar els pagaments pendents. Abans de començar a consolidar el teu creixement, has de solucionar els teus deutes.

Els teus mals hàbits a l'hora de dormir durant la nit poden fer-te despertar amb una sensació de malestar.

Si vols rebre la predicció completa de Balança d'avui al teu mòbil, clica aquí

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

L'educació dels fills, l'organització de la vida familiar i la conciliació amb la feina seran les teves principals preocupacions. Això podria fer que oblidis cuidar la teva parella.

Mart t’implicarà en mil batalles, et durà problemes seriosos que dificulten la teva llibertat econòmica o el teu progrés professional.

La teva atrafegada vida, on esprems cada minut al màxim, fa que a vegades t’oblidis de riure... Amb els beneficis que té per la teva salut! Ets un imant per a atreure persones positives.

Si vols rebre la predicció completa d'Escorpí d'avui al teu mòbil, clica aquí

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

L'amor no escasseja en la teva vida, ben al contrari, per aquest motiu la teva felicitat està garantida. Sent com ets una persona que detesta les complicacions, aquest estat d'obertura et va com anell al dit.

Tens moltes ganes de dur a terme totes les teves idees, de fet, és un bon moment per a això. Aconseguiràs tot el que et proposes, si aconsegueixes ser una persona més disciplinada.

La teva serenitat és la clau per a obtenir l'èxit. Et sents capaç de fer qualsevol cosa, ara és el moment.

Si vols rebre la predicció completa de Sagitari d'avui al teu mòbil, clica aquí

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

Un dia carregat d'alegria i moments feliços de retrobament amb persones que no veus des de fa temps. Podràs posar-te al dia, conversar i recordar vells temps.

En l’àmbit econòmic, si sents que tot està sortint malament, no et desanimis. Si necessites ajuda, busca una solució per mitjà d'un ritual per a l'abundància. Existeixen moltes formes d'obrir el flux de l'Univers per a tu.

Si estàs patint dolor en les articulacions, la columna o els ossos, avui reps una influència positiva dels astres que t’ajuda en la teva recuperació.

Si vols rebre la predicció completa de Capricorn d'avui al teu mòbil, clica aquí

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

La intensitat continua estant present aquests dies en el terreny amorós. El que passa amb la intensitat és que et duu a extrems, així que si no saps manejar-la, pot acabar perjudicant la teva relació de parella.

La teva intuïció i, a la vegada, la teva capacitat de saber quina és la teva realitat, seran els teus millors consellers en matèria econòmica. No facis cas d'ofertes engrescadores que prometen moltes coses i acaben oferint ben poc.

Mira en el teu interior tant com puguis i elimina tot el soroll mental, això t'ajudarà a recarregar les piles.

Si vols rebre la predicció completa d'Aquari d'avui al teu mòbil, clica aquí

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

Avui trobaràs la forma de resoldre un assumpte que et va deixar en una situació molt incòmoda en el passat. Arriben molt bones notícies.

No pateixis, ja que els aspectes planetaris estan indicant un camí que s'obre davant de tu ple d'èxit i bons negocis. Confia en l'Univers, tot té un motiu.

Físicament, potser estàs sofrint restrenyiment o símptomes de còlon irritable, intenta menjar més aliments rics en fibra. Podria ser causat pels teus nervis.

Si vols rebre la predicció completa de Peixos d'avui al teu mòbil, clica aquí


Comentaris

envia el comentari