L'horòscop diari de l'1 de setembre

Aquí tens les prediccions d'aquest diumenge, 1 de setembre

  • Si vols rebre al mòbil les teves prediccions diàries de l'HORÒSCOP D'AVUI de manera gratuïta, fes clic aquí.

  • Si vols llegir la predicció completa de l'HORÒSCOP D'AVUI en castellà, fes clic aquí.

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

El teu encant es convertirà en una llegenda: qualsevol persona que et trobis davant podria enamorar-se de tu, si t'ho proposes. Tot i això, només tindràs ulls per la teva mitjana taronja, si ets un nadiu que ja té parella.

El mes comença molt positiu, amb una sèrie d'esdeveniments anunciats a inflar els teus comptes, encara que no tan ràpid com desitjaries.

No està malament que dediquis algunes de les teves energies a conservar el medi ambient, per exemple, plantant alguns arbres o recollint escombraries a les platges.

Si vols rebre la predicció completa d'Àries d'avui al teu mòbil, clica aquí

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

L'exigència en el teu ser és elevada i esperes massa de la persona a qui ja has regalat el teu cor. Et decep no tenir el que t'agradaria, és a dir, una mica més d'atenció, un regal sorpresa, una mica de música espontània.

Si està buscant una nova direcció en l'ús dels teus estalvis, consulta amb amics, però vigila amb aquells que són massa llestos. Seràs una persona molt especial aquest diumenge, capaç de veure el que uns altres no aprecien.

En la teva ment habitaran idees poderoses i buscaràs la profunditat, la veritat oculta de l'univers.

Si vols rebre la predicció completa de Taure d'avui al teu mòbil, clica aquí

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

El compromís no avança pels Bessons, pels solters en particular. Malgrat tot, no permetis que terceres persones prenguin decisions que només et competeixen a tu o a la teva parella. Ets una persona capaç de donar solucions a problemes que no han aparegut encara.

El clima et fa perfecte per a llocs de treballs col·laboratius i en cadena. No obstant això, no et deixis enganyar per companys dominants o impertinents.

Et sentiràs ple espiritualment, si visites a un familiar major que viu sol o acompanyant al metge a qui no té mobilitat.

Si vols rebre la predicció completa de Bessons d'avui al teu mòbil, clica aquí

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

Hi ha mal ambient dins de la teva llar? Fes ús d’armes com l'amabilitat i la diplomàcia, i amb una a cada mà, podràs matar a qualsevol drac que provoqui discòrdia entre els teus fills i la teva nova parella.

El dia serà tranquil per a les persones que treballen amb un gran esforç físic. Les hores passaran volant, si és que no et toca descansar encara que hagi arribat el cap de setmana.

Recorda demanar cita amb l'oculista, si sents que la vista es torna borrosa. Potser necessites ulleres o canviar la graduació de les actuals.

Si vols rebre la predicció completa de Cranc d'avui al teu mòbil, clica aquí

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

Pot ser que et sorprenguis. No sabies que estaves davant d'un amor tan gran, et sentiràs afalagat i dins d'una relació on el compromís i l’estima que teniu us l'un a l'altre, és la millor.

Posaràs molta energia a aconseguir comunicar les teves habilitats a caps o clients i et donarà molt bons resultats.

Has de fer petits canvis, no només sentiràs un major benestar i més energia sinó que l'impacte que tingui sobre la teva salut cada detall que aconsegueixis en els teus hàbits, serà espectacular.

Si vols rebre la predicció completa de Lleó d'avui al teu mòbil, clica aquí

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

Afirma les teves veritables expectatives en l'amor: no et deixis atrapar pel primer caçador de cors que coneguis. Sigues pacient quan tots opinin sobre la teva situació sentimental: si estàs solter, et diran que et casis, i si estàs en parella, que la vida t'anirà millor lliure.

Et sents una mica diferent dels altres. Comprendràs que aquestes diferències seran les millors armes per fer-te valer en el mercat laboral.

La pràctica d'arts marcials i esports de contacte serà beneficiosa, es preveu una autèntica destresa atlètica.

Si vols rebre la predicció completa de Verge d'avui al teu mòbil, clica aquí

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

La predicció dels Astres per als nadius de Balança avui és clara: si vols millorar la relació amb la teva persona estimada, hauràs d'estar disposat a comprometre't amb això. D'altra banda, si veus que la teva parella no està en el mateix grau de compromís, potser va arribar l'hora de prendre una decisió.

Pel que fa a la professió, els Balança poden escalar llocs, si així ho desitgen. Els teus caps et tenen molt ben valorat.

Si segueixes el consell dels Astres i reorganitzes el teu temps per trobar un moment diari per relaxar-te, els teus nervis t'ho agrairan.

Si vols rebre la predicció completa de Balança d'avui al teu mòbil, clica aquí

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

Fixaràs el teu cor en algú que podria qualificar-se com un fruit prohibit. Algú de qui estàs separat per una gran distància o l'entorn de la qual no és vist amb bons ulls pels membres de la teva família.

A la feina, s'obren portes per a tu encara que et causa un gran respecte fer el pas. Les oportunitats estan vinculades a l'èxit, però la teva visió no és nítida en aquests moments.

En la teva vida ha de premiar l'estabilitat: no siguis molt rígid i encamina els teus passos cap als bons hàbits.

Si vols rebre la predicció completa d'Escorpí d'avui al teu mòbil, clica aquí

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

Els solters Sagitari podran celebrar que avui tenen molt a prop a aquesta persona amb la qual connecten de forma diferent. Si utilitzen tot el seu encant, no trigarà a obrir-los el seu cor.

Els nadius d'aquest signe són persones generoses, per la qual cosa hauran d'anar amb compte de no deixar que uns altres s'aprofitin d'aquesta generositat. En aquests moments de bonança econòmica per a Sagitari, han de saber triar bé la seva companyia.

Els nadius de Sagitari hauran d'alimentar la part més sensible de la seva personalitat per compensar el fort caràcter que a vegades els perd.

Si vols rebre la predicció completa de Sagitari d'avui al teu mòbil, clica aquí

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

Arriben excel·lents notícies. Tant si estàs en parella o si estàs solter, la vida somriu als nadius de Capricorn. Tens grans motius per celebrar, una declaració d'amor t'aporta seguretat respecte dels teus sentiments.

Si estàs buscant un nou immoble per establir la teva llar, pots comptar amb els bons aspectes astrals perquè la cerca sigui exitosa.

Encara que et mostris fred i dur cap a l'exterior, la teva salut emocional és tan important com la física. És un bon moment per pensar a realitzar una teràpia psicològica.

Si vols rebre la predicció completa de Capricorn d'avui al teu mòbil, clica aquí

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

Els dubtes sobre l'amor Aquari només poden resoldre's des del cor i no des de la ment. El que sentis o no per la teva parella és alguna cosa que, si existeix, no dóna lloc a dubtes, per la qual cosa planteja't seriosament què fer sobre aquest tema.

Laboralment, tot allò que una vegada vas voler aconseguir, està aquí a l'abast de la seva mà, només has d’agafar-ho.

Per millorar la teva salut i benestar personal, et vindria bé l'assessorament d'un professional que sàpiga marcar-te unes pautes clares a seguir. D'aquesta forma seràs més constant.

Si vols rebre la predicció completa d'Aquari d'avui al teu mòbil, clica aquí

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

Tens l'oportunitat de conèixer millor a qui t'acompanyi en aquest viatge d'exploració amorosa i a l'hora de conèixer millor les teves possibilitats i la teva capacitat de trobar-te en els ulls de l'altre sense pors.

Deixa l'ansietat a un costat, si vols conèixer el millor camí per desenvolupar la teva abundància. Existeixen en aquest moment diferents opcions que poden desconcertar-te, sobretot si no aconsegueixes calmar la teva ment i saltes de l'una a l'altra idea.

Pren-te aquest dia per descansar i desconnectar de totes les preocupacions i regenerar les teves cèl·lules.

Si vols rebre la predicció completa de Peixos d'avui al teu mòbil, clica aquí


Comentaris

envia el comentari