L'horòscop diari de l'1 d'octubre

Aquí tens les prediccions d'aquest dimarts, 1 d'octubre

  • Si vols llegir la predicció  en castellà, fes clic aquí.

  • Si vols llegir la predicció completa del teu signe, fes clic a la icona

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

En l'amor fas bones inversions del teu valuós temps perquè tot vagi com la seda. El teu ànim no és excel·lent del tot, perquè negar l'evident, però no vols que hi hagi malestar al voltant de la teva llar.

Decidit a deixar el teu actual lloc de feina per emprendre nous projectes? Vas dir adéu amb elegància i el cap alt, deixant les portes obertes a un possible retorn perquè mai saps què t'oferirà la vida.

Estem a dimarts i tu ja estàs pensant en l'arribada del cap de setmana per  poder descansar una mica més.

Si vols rebre la predicció completa d'Àries d'avui al teu mòbil, clica aquí

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

Estàs treballant per acabar amb les petites dificultats que hi ha en la teva parella, i el vent bufa a favor teu perquè aconsegueixis els teus objectius. El solter es refugiarà en si mateix, com a mesura de prevenció. Desitja evitar una nova desil·lusió.

T'esforçaràs molt per cridar l'atenció d'algú amb qui desitges treballar, però amb qui fins ara no havies tingut ocasió.

No estaràs molt fi de reflexos durant aquest dimarts i podries ensopegar o caure com no  miris bé per on trepitges. Porta un calçat còmode que envolti el teu turmell.

Si vols rebre la predicció completa de Taure d'avui al teu mòbil, clica aquí

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Hi ha alguns aspectes que t'obsessionen en l’àrea de l'amor, sobretot, vinculat a la família. La teva parella i tu podeu tenir aspiracions diferents i avui xocaran els vostres interessos d'una manera explosiva.

Seràs un Bessons molt dèbil, que caurà fàcilment en temptacions de despeses inútils. Les compres d'articles que realment no necessites en la vida diària seran el teu punt feble, més si les realitzes amb el telèfon o l'ordinador.

Al teu voltant hi ha persones que et donaran molts ànims, si estàs combatent una malaltia o recuperant-te d'una lesió.

Si vols rebre la predicció completa de Bessons d'avui al teu mòbil, clica aquí

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

Sentiràs una tremenda connexió amb algú que acaba d'arribar al teu cercle més pròxim. En poques converses descobrireu que teniu molts punts en comú, que heu passat per tràngols similars i que us podríeu comunicar amb molt poques paraules.

Li dónes molta importància a la teva vida laboral, ja que hi ha senyals que t'indiquen que el període actual és beneficiós, que tens molt potencial i que has de desplegar les ales per volar alt.

És molt beneficiós seguir els desitjos d'un mateix i tenir confiança, sempre que es toqui de peus a terra.

Si vols rebre la predicció completa de Cranc d'avui al teu mòbil, clica aquí

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

Estàs preparat per pronunciar el discurs inoblidable de la teva vida romàntica. Pots prendre distància dels records amargs i modificar la teva forma de percebre la teva relació de parella.

Mart i Júpiter fan la seva feina i augmenten les teves possibilitats de guanyar en el material però també en fama i bona reputació. Els núvols s'obren per donar pas als raigs de llum que et permeten trobar sortida als teus problemes.

Si estàs passant per una malaltia, confia que la salut es restableix aviat. Les energies astrals són molt beneficioses per a tu.

Si vols rebre la predicció completa de Lleó d'avui al teu mòbil, clica aquí

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

Et sents molt unit a la teva parella, però alguna cosa et crispa. I és quan l'altra part pren decisions sense comptar amb tu t'enfades, fins i tot si és el millor per tots dos.

Els astres afavoreixen la creativitat i la inventiva, en qualsevol de les seves formes. Les muses et visitaran si ets artista, i si ets un treballador nat, trobaràs l'energia suficient per a dur fins al final els teus projectes.

T'atreviràs a desafiar alguns convencionalismes socials practicant esports que no són majoritaris entre persones del teu sexe o de la teva edat.

Si vols rebre la predicció completa de Verge d'avui al teu mòbil, clica aquí

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

Avui Balança pot ser que no estiguis d'humor per al romanticisme. No passa res, no tots els dies ens despertem en les mateixes condicions. L'horòscop t'aconsella que el prenguis amb calma i deixis per a un altre dia les mostres de passió.

Avui el teu horòscop prediu un dia una mica regular en relació amb els diners. Has d’estar atent per no acabar sent estafat.

D'altra banda, t'estàs plantejant una dieta més sana i equilibrada i per a això probablement busques el consell d'un expert. Pel que fa a la teva salut emocional, serà una jornada bastant tranquil·la i positiva.

Si vols rebre la predicció completa de Balança d'avui al teu mòbil, clica aquí

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

Tens ganes de sentir-te estimat i valorat i és un sentiment lícit sempre que el controlis. I és que estaràs temptat de trucar a la teva exparella suplicant tornar. Els que viuen en una relació, que respectin l'espai personal de l'altra persona.

No pots evitar un gran canvi que s'està produint en la teva vida i que avui es manifestarà especialment. Succeirà un fet de gran importància per a tu i per al teu futur econòmic, però hauràs de ser valent i no mirar per un altre costat.

Estàs disposat a ampliar els teus coneixements sobre salut i benestar, aprendràs nous conceptes.

Si vols rebre la predicció completa d'Escorpí d'avui al teu mòbil, clica aquí

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

Sagitari, octubre començarà amb un meravellós tipus d'energia que et mantindrà ferm durant la major part del mes. Avui, en concret, et sentiràs alimentat per la interacció social i gaudiràs de converses encara més profundes de l'habitual.

Econòmicament, és probable que accidentalment ajudis altres persones en establir contactes de negocis. És probable també, que estableixis noves connexions financeres fàcilment a principis de mes.

Hi haurà molt per aprendre durant aquest mes que comença Sagitari. Per aquest motiu, la teva salut emocional serà la clau a partir d'avui.

Si vols rebre la predicció completa de Sagitari d'avui al teu mòbil, clica aquí

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

Podries passar per una temporada on no et comprenen o que no s'interpreta el que desitges mostrar als altres. Si ets d'aquells que es troben sense parella, podries viure una relació apassionada però de curta durada i això acostuma a desestabilitzar-te emocionalment.

Descobriràs un tresor ocult, s'esclareix un assumpte legal que creies que anava a desfavorir-te però que tindrà una resolució inesperada.

Els astres et conviden investigar com es relaciona l'ordre de la teva llar amb el teu ordre intern. Dedica un espai del teu temps per endreçar la teva habitació. Descansaràs molt millor.

Si vols rebre la predicció completa de Capricorn d'avui al teu mòbil, clica aquí

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

Depenent del teu entorn, és probable que avui rebis un bon suport dels teus éssers estimats i amics. Fins i tot si no estàs envoltat per aquest tipus de persones, trobaràs el teu lloc independentment i et sentiràs bé respecte a la teva vida amorosa.

El teu horòscop d'avui dimarts t'augura respecte als diners, una jornada bastant positiva. Prendràs decisions molt encertades que et beneficiaran econòmicament més del que podies  esperar.

No hi haurà res del que hagis de preocupar-te físicament. La teva salut emocional també serà bona avui.

Si vols rebre la predicció completa d'Aquari d'avui al teu mòbil, clica aquí

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

Les coses marxaran bé una vegada que canviïs una actitud que et demora o et porta lluny dels teus objectius. Si vols ser estimat, no et tanquis per temor a patir.

Passaràs part d'aquesta jornada en gestions avorrides, llargues cues en institucions, tràmits, documentació. Són tots assumptes que et generen apatia.

Els nervis podrien generar problemes en l'aparell digestiu. Beu tisanes de boldo o menta per  suavitzar la teva digestió.

Si vols rebre la predicció completa de Peixos d'avui al teu mòbil, clica aquí


Comentaris

envia el comentari