L'horòscop diari de l'1 de novembre

Aquí tens les prediccions d'aquest divendres, 1 de novembre

language-es language-en language-fr
La predicció de l'horòscop
La predicció de l'horòscop | Horòscop Catalunya Diari

  • Si vols llegir la predicció completa del teu signe, fes clic a la icona

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

Com a parella, es relativitzen  moltes coses en l'inici del nou mes, estàs fent les coses d'una manera correcta. Si ets solter, recorda que les teves cites i les teves reunions tinguin èxit depèn més de tu que de qualsevol altre.

No t'ensorris per veure com els altres estan tocats per l'èxit.  Cadascun té la seva pròpia set de glòria i la teva pot ser diferent de la resta.

El teu cònjuge pot convertir-se en un company ideal per alguns esports en parella. Estàs llest per donar el millor de tu mateix, encara que no t'has adona't.

Si vols rebre la predicció completa d'Àries d'avui al teu mòbil, clica aquí

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

Els astres et conviden a treballar bona part del dia per a la implementació dels teus projectes d'amor.  Els teus amics i parents et brindaran suport.

És un meravellós dia per  fer allò que et ve de gust en l'àmbit professional, com per exemple un petit viatge a una localitat pròxima per conèixer a alguns membres de l'elit.

Una voluntat egoista i impacient només farà que els teus problemes de salut, per lleus que siguin, semblin molt més greus. La teva sensibilitat es veu afectada per tot això i en algun moment pots estar escàs humor.

Si vols rebre la predicció completa de Taure d'avui al teu mòbil, clica aquí

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Si valores la relació amorosa que vius en l'actualitat, és temps d'escoltar el que tenen a dir-te amb el cor. Busqueu junts les solucions que necessiteu per avançar.

Poca harmonia resta a la productivitat, per això serà favorable que t'aïllis per complir amb les teves metes del dia d'avui. És possible que avui rebis notícies sobre una herència o uns diners que tens en comú amb familiars o amics.

Una part del dia que comença hauràs de disposar-lo per fer una breu pausa i realitzar alguns exercicis.

Si vols rebre la predicció completa de Bessons d'avui al teu mòbil, clica aquí

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

L'amor és el fonament de la teva existència durant aquest dia, la gasolina que permeti al motor de la teva vida avançar i aconseguir la felicitat al costat de la persona que estimes. Els astres reserven moments d'intimitat excepcional amb la teva altra meitat.

Els compromisos professionals semblaran més simples del que imaginaves. Si has d'estar al capdavant d'una reunió o has de donar una ponència, els astres et doten de la millor sort.

Es dispara el teu interès cap als plaers a taula. Qualsevol excusa serveix per estar amb els amics en banquets i festes.

Si vols rebre la predicció completa de Cranc d'avui al teu mòbil, clica aquí

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

Estranyaràs a un familiar molt important per a tu. Per això estaràs una mica distant amb la teva parella. Les seves abraçades i atencions seran benvinguts però el teu cap estarà en una altra cosa. Als solters els envairan unes ganes incontrolables de viure noves experiències.

A l'hora de pagar un dinar seràs el primer a proposar que cadascun pagui el seu. Per això, alguns integrants de la taula et percebran com un garrepa.

La pena pot afectar-te a la gana així que deixa a un costat avui els menjars copiosos i menja plats més lleugers i que sàpigues que t'agraden.

Si vols rebre la predicció completa de Lleó d'avui al teu mòbil, clica aquí

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

Planifica el futur i pren les decisions que necessitis per deixar el teu cor el més tranquil i relaxat possible. Potser és el moment de posar punt final i tancar un llibre d'amor, si veus que no queda res per escriure, que la trama no dóna més de si.

A la llar pot haver-hi disputes pel repartiment desigual de despeses. És important que tots els membres aportin el mateix, per  estar en igualtat de condicions.

El teu metge t'ha recomanat fer més esport, però no t'agrada el gimnàs? Pensa apuntar-te llavors a classes de ball.

Si vols rebre la predicció completa de Verge d'avui al teu mòbil, clica aquí

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

La predicció d'avui divendres per als nadius de Balança en l'amor ens parla d'un corrent energètic molt positiu en tot el relacionat amb les relacions amoroses, especialment per a aquells que estiguin en parella o acabin d'iniciar una relació.

En l'àmbit econòmic els Astres continuen parlant de molta activitat i moviment. Hi haurà molta entrada i sortida de diners, les teves finances milloraran notablement.

Físicament comptes amb molta vitalitat, per la qual cosa et sents capaç de fer qualsevol cosa. A escala emocional i anímica, també estàs en un bon moment.

Si vols rebre la predicció completa de Balança d'avui al teu mòbil, clica aquí

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

Aquest és un divendres perfecte per comunicar-te i establir nous acords amb la teva parella. Sentiràs l'impuls d'explorar les teves emocions en totes les dimensions. No et voldràs quedar en nimietats.

Avui tot el relacionat amb la teva carrera professional i les teves finances semblarà haver estat paralitzat. Esperaràs respostes que no arriben i l'esforç que has d'aplicar durant la jornada sembla ser el doble.

Potser ha arribat l'hora de moure el cos i buscar un estat físic òptim. Saps perfectament que has de ser més dinàmic.

Si vols rebre la predicció completa d'Escorpí d'avui al teu mòbil, clica aquí

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

Sagitari avui el teu horòscop prediu que estàs ple d'amor, el romanç serà el protagonista de tota la jornada, unint a aquells que estiguin en parella de manera profunda i bella. Avui tot sortirà millor del que esperaves en el terreny amorós.

En matèria econòmica, continues gaudint d'una bona ratxa, no només tens ingressos suficients, sinó que també comptes amb el patrimoni i estalvis necessaris per dur una vida tranquil·la.

Quant a la teva salut per avui divendres Sagitari, físicament et trobaràs bastant bé. Això també es notarà emocionalment.

Si vols rebre la predicció completa de Sagitari d'avui al teu mòbil, clica aquí

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

Gaudiràs de l'amor i de les relacions romàntiques d'una manera diferent del que et resulta habitual. Els nadius que gaudeixen d'una relació de llarga durada, tenen avui l'oportunitat astral de renovar els seus vots d'amor.

Començaran a arribar les bones notícies una vegada et deixis portar pel destí sense intentar controlar allò que ha d'arribar. Pot ser que rebis la notícia d'un contracte laboral que estaves esperant.

Obtenir benestar i salut depèn de les teves decisions i la teva força de voluntat. Ningú pot fer-ho per tu, Capricorn.

Si vols rebre la predicció completa de Capricorn d'avui al teu mòbil, clica aquí

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

La predicció de l'Horòscop per a Aquari avui divendres en l'amor, prediu un dia on l'estabilitat i el benestar amb els éssers estimats serà la tònica de tota la jornada. No obstant això, tu no estàs molt disposat a ser amorós avui.

Econòmicament, Aquari les teves finances van bastant bé. Això t'impulsarà a gastar, perquè tindràs ganes de renovar-ho tot.

La predicció d'avui per a la salut és bona en línies generals, només una mica de cansament al final de dia requerirà que et prenguis les coses amb més calma.

Si vols rebre la predicció completa d'Aquari d'avui al teu mòbil, clica aquí

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

Demostraràs amor i agraïment als teus éssers estimats. Sentir la calidesa de la teva família t'omplirà de felicitat. A la nit, fantasiaràs amb la idea de fer una escapada romàntica amb la teva parella.

Et replantejaràs la forma en la qual distribueixes la teva economia personal. L'estalvi continuarà sent important, però decidiràs no ser tan inflexible, si algú t'ofereix quedar per sopar de manera imprevista.

És possible que et sentis trist en alguns moments del dia, perquè és un dia místic i religiós. I per això, t'assaltaran els dubtes existencials i les reflexions sobre la mort.

Si vols rebre la predicció completa de Peixos d'avui al teu mòbil, clica aquí


Comentaris

envia el comentari