L’horòscop diari de l'1 de juny

Aquí tens les prediccions d'aquest dissabte, 1 de juny

  • Si vols rebre al mòbil les teves prediccions diàries de l'HORÒSCOP D'AVUI de manera gratuïta, fes clic aquí.

  • Si vols llegir la predicció completa de l'HORÒSCOP D'AVUI en castellà, fes clic aquí.

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

Torna aviat a la realitat, deixa de tenir pensaments egocèntrics i escull la teva legió de presumptes admiradors. I és que el teu encant podria sotmetre a qualsevol cor.

A la feina no voldràs conflictes, trobaràs la cordialitat i comoditat en un grup on totes les opinions i estils estan presents.

Els teus pensaments et duen a actuar d'una manera més directa, segueixes certes idees sense pensar en el fracàs. Una cosa genial si estàs participant en certes competicions esportives!

Si vols rebre la predicció completa d'Àries d'avui al teu mòbil, clica aquí

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

Júpiter i Neptú t'ensenyaran a alliberar-te d'una vegada per sempre de l'amor que et causa problemes. Alça el cap i confirma que vols ser en una relació mediocre.

En el camp financer, el clima d’avui pel nadiu de Taure et farà més cautelós de l’habitual. No és moment d'actuar, sinó de pensar i dissenyar estratègies.

Físicament, hauràs d'anar amb compte, perquè si prens riscos importants, podries malgastar la teva energia i esgotar-te a mig camí.

Si vols rebre la predicció completa de Taure d'avui al teu mòbil, clica aquí

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Tornaràs a retrobar-te amb una persona del passat que aconseguirà treure't un somriure. A partir d'ara, reprendreu novament la relació d'amistat i qui sap si aquesta acabarà en relació amorosa.

Has de valorar si et val la pena treballar tant, si després no disposes de temps lliure per a tu. Saps que es pot ser feliç amb molts menys diners.

La teva casa necessita amb immediatesa una neteja en profunditat, sobretot per la gran acumulació d'àcars que s'acumulen en certes habitacions. Poden provocar-te esternuts.

Si vols rebre la predicció completa de Bessons d'avui al teu mòbil, clica aquí

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

Mira bé el calendari per evitar problemes relacionats amb dates d'aniversari i un altre tipus de compromisos vinculats a l'amor. No has d'excedir-te en l'amor, perquè el cel pot posar en evidència les teves intencions més atrevides.

A la feina no estaran permeses les ximpleries ni els excessos. Sigues minuciós i evita distraccions. Et tocarà fer hores extres no remunerades.

Deixa un espai en els teus plans per fer una mica d'esport, encara que sigui caminar a pas lleuger, per tonificar bé les cames.

Si vols rebre la predicció completa de Cranc d'avui al teu mòbil, clica aquí

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

La tristesa es farà present. Podries estar tractant d'ignorar tots els teus sentiments, però s'escapen del teu cor quan contestes malament o defuges la mirada de qui t’estima.

Rebràs elogis i gran suport per part d'algunes persones que saben molt bé quant vals i no volen perdre't. Et sorprendrà saber que pensen això de tu.

Imagina quin regal per a l'ànima, sortir a la tarda a caminar i trobar-te amb persones que estan en la teva mateixa sintonia.

Si vols rebre la predicció completa de Lleó d'avui al teu mòbil, clica aquí

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

La convivència amb la teva parella no resultarà tan senzilla com pensaves, sobretot perquè hauràs d'assumir més responsabilitats en la relació. Els solters es trobaran de meravella sense parella.

Pensaràs molt bé qualsevol compra que realitzis, sobretot quan tingui un preu molt elevat. Revisa bé la lletra petita dels contractes, sobretot de telefonia o internet.

Per molta set que tinguis, no has d'abusar de les begudes excessivament fredes. En cas contrari, la teva gola acabarà amb molèsties i, fins i tot, tindràs greus problemes per  parlar amb normalitat.

Si vols rebre la predicció completa de Verge d'avui al teu mòbil, clica aquí

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

Avui comença un nou mes bastant positiu en l'amor per a tu Balança. Les conjuncions planetàries, al costat del Sol, et permeten viure relacions molt més harmonioses. Gaudiràs de molt d'encant personal i la relació amb la teva parella millorarà notablement.

El mes de juny comença avui amb alts i baixos en l’àmbit econòmic i laboral. Això vol dir que hi haurà oportunitats per generar nous ingressos i també hi haurà moments d'estancament.

Cuida tot el relacionat amb el teu cos i la teva ment i prepara't per a alguns desafiaments que hauràs d'afrontar a mesura que avancin els dies.

Si vols rebre la predicció completa de Balança d'avui al teu mòbil, clica aquí

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

Encara que normalment ets exigent, avui abaixes els teus braços, et tornes més flexible i fas que viure al teu costat sigui senzill. T'agradarà la vida en parella, no hi haurà queixes de la rutina que compartiu i no buscaràs imposar el teu criteri.

El teu sentit de l'equilibri econòmic et convidarà a actuar amb una moderació que et permetrà anar lluny i mantenir-te ferm.

Com és cap de setmana, podràs aparcar la dieta sempre que et comprometis a corregir demà els excessos que cometis. Vigila, que això no vol dir que et puguis menjar un banquet per a set!

Si vols rebre la predicció completa d'Escorpí d'avui al teu mòbil, clica aquí

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

Comences un nou mes amb sorpreses afectives i bones notícies relacionades amb els assumptes del cor. La complicitat i l'intercanvi de sentiments positius serà la tònica d'avui. Converses profundes amb la teva parella i plans de futur sorgiran de manera natural.

Les situacions que han de canviar en relació amb els diners, ho faran aviat, així que no has d'inquietar-te ni preocupar-te en excés.

Gaudeixes de gran energia i vitalitat, i a més avui la teva libido estarà notablement alta. La música t'ajudarà a evitar l'estrès.

Si vols rebre la predicció completa de Sagitari d'avui al teu mòbil, clica aquí

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

Si ets solter, pots sentir molta pressió per part de la família per responsabilitzar-te sobre assumptes que res tenen a veure amb tu. Això et roba el teu temps i podries perdre la possibilitat de conèixer millor una persona molt especial.

Podries veure't temptat a participar en els jocs d'atzar. El casino, la loteria, les màquines escurabutxaques poden resultar molt temptadores per a tu aquest dissabte.

Tanta energia acumulada en el teu signe, Capricorn, ha dut el teu nivell energètic a un estat de màxima exigència.  Mantenir-te ben hidratat és molt bo en aquests moments.

Si vols rebre la predicció completa de Capricorn d'avui al teu mòbil, clica aquí

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

Avui és el començament d'un nou mes on hauràs d'assumir la teva responsabilitat personal en l'amor. Si fins ara havies deixat en mans de l’altre la iniciativa, hauràs d'assumir el teu lideratge per dur a terme canvis positius en la teva relació.

S'obre davant teu una nova etapa on la teva actitud serà clau. En lloc de pensar tant sobre les estratègies a seguir per augmentar els teus ingressos, ara hauries de passar a l'acció.

No hi haurà ensurts importants en matèria de salut per a tu durant aquests primers dies de mes.

Si vols rebre la predicció completa d'Aquari d'avui al teu mòbil, clica aquí

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

A qui no li agradaria viure escenes de total romanticisme, Peixos. El problema és que descartis viure en el present. Aquesta persona està esperant que sàpigues reconèixer el que val. La prudència serà premiada, encara que no puguis percebre-ho en aquest moment.

Les despeses hauran de ser reduïdes al mínim per compensar una circumstància imprevisible que hauràs d'afrontar. El número de la sort per als del teu signe per a avui és el 23.

Coneixes la funció del tim? Aquesta glàndula regula el teu sistema immune i és molt influenciada per les teves emocions. Equilibra les emocions i els sentiments per mantenir-te sa.

Si vols rebre la predicció completa de Peixos d'avui al teu mòbil, clica aquí


Comentaris

envia el comentari